- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz
GeryFlash #76 üzenetére
A csempék marketing okból vannak. Azért hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat (az eladási számokat tekintve nem túl nagy sikerrel.)
A Win8 lényeges újítása a Win7-el szemben a csempék (metro), hogy a jónép torkán vhogy letuszkolják a WinPhone-okat ...
Teccikérteni?(én az SSDre Win8at raktam és használom már több mint egy éve (csak a gyors bebootolása miatt), felraktam hozzá a Stardock Start menüt, a metrót még csak soha nem is láttam (na jó, talán 3x az 1 év alatt). Vagyis tudom miről beszélek. A HDDmen még fenn van a Win7 is, ha esetleg vmi nem menne Win8 alatt. (1 év alatt 4x volt rá szükségem mikor a flasht elkúrta az adobe és nem indult el egy rá épülő program kb 1 hónap volt mire kijött az új flash, addig 4x kellett használnom)
Akinek nem kell a gyorsabb boot és nem tetszik neki jobban a Win8 felülete mint az aero annak SEMMI oka rá hogy felrakja a Win8 nevű oprendszert aminek létezésének fő oka a marketing. Winphone reklám. Éljenek a csempék! Kockákat a kockáknak ... err ... kétdimenziós kockákat a háromdimenziós kockáknak.
Namind1.ui: de arra már abszolút semmi okot nem látok hogy a 8.1-et felrakjam. Ingyen se. Szedjék ki a metrót, rakják vissza a start menüt akkor felrakom. Ja hogy az akkor Win7.5 lenne?
-
AlexTheCube
csendes tag
válasz
GeryFlash #71 üzenetére
Már nem azért, de az ilyen dolgok miatt kételkedem mikor valaki Win 8-at leszólja. Egy olyan dolog miatt voltál kiakadva, aminél első alkalommal választást kínál a rendszer és később is két kattintás átállítani. Nem mondom, hogy mindig ez van, mert én is tudnék sorolni kényelmetlen, logikátlan megoldásokat a Win 8-ban, de hogy hulladék lenne az egész rendszer ?! Egyébként már egy ideje 8.1 tesztverziót használok és egy elég nagy része az eddigi problémáimnak már ebben ki van javítva.
-
AlexTheCube
csendes tag
válasz
GeryFlash #49 üzenetére
Csak simán állítsd be alapértelmezettnek a windows képnézegetőt. Első alkalommal elméletileg felugrik jobboldalt egy fül, hogy más alkalmazásokkal is meg tudod nyitni a képet, ott is ki tudod választani. Vagy később is be tudod állítani, ahogy minden más dolognál a társításnál az alapértelmezett programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest