Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Tehát ráböksz a chrome-ban a böngészősávra és feljön a keyboard? Vagy bármelyik form input mezőzére és felugrik? Vagy bármilyen játékban, ahova vár mondjuk egy user nevet? Persze mindez akkor a legizgalmasabb, amikor full screen az app, mert akkor a tálcán lévő keyboard ikont sem tudom megnyomni
Nekem Samsung Ativ Pro XE700T van.
-
Sword
őstag
Nekem nem. Mondjuk akár feltételezhetnéd, hogy kipróbáltam és úgy fikázok...
Ugye Windows 8 pro-ról beszélünk és nem RT-ről?
8.1-et valóban nem próbáltam még, ha arra írtad, akkor jó, örülök.
Ugyanez vonatkozik a zoom-ra is (IE kivételével).Gamepad-re nincs valami bíztató megoldás, hír, stb.?
-
GeryFlash
veterán
Woland: Bocs, akkor az ismerősi köröm 80%-a használja arra. A másik 20%nak macbookja van természetesen.
Amúgy ez mi? [link]
Glenda: Igen, csak tudod könnyebb az élet rákattintani a képre, mint jobb egérgomb villámnézet. Én nem töltöttem le képnézegetőt, és ezt használom (mert mire ugye az a fos betölt megiszok egy kávét, i3-as gép), csak hát tudod nem volt rossz a régi dinamizmus, hogy rá rákattintok mégse dob át másik munkafelületre és kell várnom 5-6 mp-ot egy nyamvadt képért.
Amőgy szerintem az ms már megvan ijedve nélkülem is, hiába megy a szekér a surface-kel meg az xbox előrendelésekkel, a mobilos os-ről nem beszélve
-
turbulencia8
őstag
Persze, csak akárhányszor letöltöttem a honlapról desktop kliens online telepítőjét, az mindig elakadt telepítéskor, sosem szedte a programállományt. Amúgy jogtiszta 64-bite W8 Pro-m van, és a saját gépemen kívül még egy W8-as laptopon teszteltem, ott sem működött a normál (skypesetup.exe-s) telepítés. Miért keltenék rémhírt? (Gondolom magadból indultál ki.) A másik téma, hogy az Áruházból leszedett Modern UI-s progik mindegyike béna (pl. MindigTV, W8-as Skype), szintén általános véleménynek mondható az ismerőseim között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Hálózati / IP kamera
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest