- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexTheCube
csendes tag
válasz
GeryFlash #71 üzenetére
Már nem azért, de az ilyen dolgok miatt kételkedem mikor valaki Win 8-at leszólja. Egy olyan dolog miatt voltál kiakadva, aminél első alkalommal választást kínál a rendszer és később is két kattintás átállítani. Nem mondom, hogy mindig ez van, mert én is tudnék sorolni kényelmetlen, logikátlan megoldásokat a Win 8-ban, de hogy hulladék lenne az egész rendszer ?! Egyébként már egy ideje 8.1 tesztverziót használok és egy elég nagy része az eddigi problémáimnak már ebben ki van javítva.
-
AlexTheCube
csendes tag
Most vagy másik dimenzióban vagyunk, vagy nem tudom miről beszélsz, de a Skype nincs előtelepítve a 8-ban, nekem is külön kellett leszednem. Max azt tudom elképzelni, hogy van olyan verziójú win 8 amiben elő van telepítve, bár kétlem mert nekem azt hiszem pro van, és abban minden benne kéne, hogy legyen. Mivel online fiókot használsz, akkor a win 8 az összes MS alkalmazásba automatikusan beléptet, kilépni a legtöbből lehet, a skypenál nem figyeltem, hogy megy ez. Mondjuk ez is érdekes dolog, mert korábban mások meg azért siránkoztak, hogy nem kapják meg a hívásokat...stb, amikor ez szinte lehetetlen, mert a metro skype folyton aktív a háttérben.
-
AlexTheCube
csendes tag
válasz
GeryFlash #49 üzenetére
Csak simán állítsd be alapértelmezettnek a windows képnézegetőt. Első alkalommal elméletileg felugrik jobboldalt egy fül, hogy más alkalmazásokkal is meg tudod nyitni a képet, ott is ki tudod választani. Vagy később is be tudod állítani, ahogy minden más dolognál a társításnál az alapértelmezett programot.
-
AlexTheCube
csendes tag
válasz
mallory303 #25 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem bejön a W8. És a csempés skype is jobban tetszik, mint a desktop, bár lehet ez azért van, mert még nem jött elő egyik említett probléma sem fél év alatt vele, pedig manapság sűrűn használom. Én örülök az ilyen híreknek, mert alapból az az egyik legjobb tulajdonsága a W8-nak, hogy egy átlag usernek sokkal kevesebb programot, drivert rátenni friss telepítés után, mert sok jóság már így is integrálva van, driverek többségét is lekapkodja magától...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged