- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Átlag embernek ez nem annyira a memóriáján múlik, mert pl. soha nem is tudta hogy mi az a Vista. Az évszámot viszont akkor is értik, ha még nem hallottak az adott Windows verzióról. De hát ez nem piaci érdek szerintük... OK, lehet, végül is ez bele illik abba a tendenciába is, hogy a cégek már-már eltitkolják a saját termékeik user számára érdekes adatait. Aki szokott hardver alaktrészeket venni vagy egyéb elektronikus kütyüjet, annak ismerős, amikor sok mindent csak úgy tudhat meg az ember, ha fórumokon keresgél meg kérdezget. Na ez vajon miért van? Mert sokba kerülne feltenni egy részletes ismertetőt a termékről? Aligha. Gondolom a marketing osztályt idegesíti, ha a vevő tényeken alapuló döntéseket hoz, ahelyett hogy csak az ő böfögésük számítana... Mert ha nem számítana, nem is fizetnének neki annyit egyébként, meg persze a cégnek is nehezebb lenne elbénázott cuccokat eladni.
-
ddekany
veterán
"Olyan nevet kell választani, ami egyszerűen jól hangzik. Könnyen megjegyezhető, kimondható, kevésbé félreérthető stb.
Szerintem ezért nincs 2000 után számozott verziójú Windows."Ebben én azt nem értem, hogy ha a user teszem azt minden nap látja, hogy jön be a Windows Vista a gépén, aztán meglát valahol máshol egy Windows 7-et, akkor miből fogja tudni hogy az a Windows ott újabb mint az övé. Mert ha Windows Vista helyett Windows 2007-et látna, és Windows 7 helyett meg Windows 2009-et, akkor rögtön gondolná, hogy húúú annak újabb Windows-a van már, ja le vagyok maradva, én is akarom. (Ha pedig a nagy cégnél szakmai döntést hozó IT-sekre gondolunk, nekik pont mindegy a név.) Azaz, nem vagyok biztos benne, hogy a felhasználó állandó összezavarása (ami nem csak az MS-nél bevett gyakorlat) mindig jó üzletileg... (Lehet mondani, hogy ők ezt biztos nagyon kiszámolták, egy egész team-el aki egy évig csak ezen dolgozott, de hát annyi olyan dolog van a földön, amiről azt sulykolják, hogy jaj de komoly meg pró meg minden, aztán valójában szánalmas lufi az egész.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest