- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Igen, sok helyre jó dolog, de nem mindenhova
Adatgyűjtő kütyü rulez, előző melóhelyen ilyesmikkel mászkáltak a technikusok, a gyártósorokról pedig egy kis felületen adták fel a hibajelentéseket (amellett, hogy akár ordíthattak is a technikusnak persze, ha volt a közelben).
Ha jött egy kérés, akkor az megjelent a technikus PDA-ján, és aki ráért, máris mehetett megoldani. -
válasz
Rickazoid #126 üzenetére
Az elmúlt órákat azzal töltöttem, hogy találtam login scripteket ehhez az izéhoz, és próbálom megoldani, hogy működjenek is
Meg lehet csinálni, de amit a gúgli talál, az egy sem működik, és nem tudom, i baja van.
Mivel a progi nem fogad el bemenetet parancssorból, talán az Autohotkey -es megoldás működne, max. -
Tudtam, hogy van ilyen, de GUI-s progiknek is oda lehet így adni a cuccot? Az jó lenne.
Illetve, most a psexec kimentét nem tudtam file-ba nyomni, pedig oda is kéne működnie a > -nak, csak nem érdekli. Le kéne futtatnom egy cuccot egy rakat gépen, és némelyiket nem éri el... -
Be lehet, csak az alkalmazás, amit indít, mindenképp jelszót kér, és nem lehet parancssorból megadni neki.
Nagy cég sokmilliós terméke...
És néha csak ötödikre csatlakozik fel... ...meg néha az egész gépet újra kell indítani, hogy menjen...
...ha ezek nem lennének, már régen a Schedulerben lenne, plusz kis script, ami ha nap közben áll le a cucc, kattra újraindítja a userek gépéről -
Miután kijött desktopra is... Volt belőle szerver is, persze.
A bat meg hasznos dolog, pl. van egy olyan cucc, amit minden reggel életre kell rugdosnom a cégnél : miért tenném kézzel? Már az is gáz, hogy rdp-vel kell bemásznom egy gépre, mert teljesen sajnos nem lehet automatizálni a dolgot.
Ja, meg újabb windózokban powershell. Hogy is?
@ceia : Leírod, mennyi mindent utáltál a windózban, és még mindig az előtt ülsz
-
Lejárt a szerk. idő.
@nyunyu, a Win9x-ek nem tudtak maguktól elindulni. Hiába használja a saját kernelét, ha nem tudja betölteni... -
Hm. Kicsit meredek a 3.1-hez hasonlítani a nyócat. Főleg hogy a cikk nagy része egyszerűsített nosztalgiázás
És nem Oprendszer az, ami önmaga képes működtetni a gépet. A Windosok közül a NT3.51 volt az első oprendszer, asztali Windózok közül meg a 2000. A többi alatt DOS volt, csak a ME jól titkolta.
@ceia : DOS alatt is jó volt. Én szerettem.
Sőt, windóz alatt is sokszor kell.
(Pingelni hogy pingelsz? Win8 alatt hogy állítasz wifi sorrendet?)Azt max. a cikkíró állította, hogy elavult volt. Hát, az ő baja.
Különben vesd össze a DOS-t egy Linux terminállal.
- többfeladatosság?
- parancskiegészítés?
- scriptelhetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motoros topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest