- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem abszolút szerencsém volt vele, és csak játékra használom, sehol semmi sallang nincs. Erre 5*.
Egy mindent is tudó gépnek simán jó kompromisszum lehet egy kiganézott W10 enterprise vagy egy LTSC, szerintem ezen felül úgy is kötsz még pár kompromisszumot és onnantól már mindegy milyen vasat veszel alá. -
Armagedown
őstag
Ezek a screenshotok arról tanuskodnak, hogy megy a Windows 7 a 9. generációs Intel processzorokon is.
-
törölt tag
legelső gen ryzen-el biztosan megy a win7 pro, "csak" registry kulcsot kell cserélni, hogy ne figyelmeztessen minden indításnál 2x, és ne egye a CPU-t, az auto update to Win10 "szolgáltatás".
Ahogy nézem a friss 4xx-es chipsetek driverei is elérhetőek 64 bit-es win7 alá, lehet azok is működnek...Futottam bele olyanba, hogy egy két régi program mint mouse tester, ddu hibára futott, de nem tudom hogy a ryzen-win7 "inkompatibilitás" miatt volt-e, vagy hiányzott-e nekik valami futás-környezet file, amit nem telepítettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest