- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már ott ellentmondás van, hogy a user - pénzéért cserébe jogosan - elvárja hogy flottul, egyszerűen működjön az OS, de pontos adatot nem szeretne, nem fog önként szolgáltatni arról, hogy mire használja azt.
Erre kitalálták, hogy ki hagyják a user-t mint hibaforrást a láncból, hogy nagyobb hatásfokkal tudjanak dolgozni.
Nekem is volt kellemetlenségem az önnálósága miatt, stb.. mindezek mellet is, az eddig elért eredmények alapján azt mondom jól döntöttek. -
törölt tag
Nekem abszolút szerencsém volt vele, és csak játékra használom, sehol semmi sallang nincs. Erre 5*.
Egy mindent is tudó gépnek simán jó kompromisszum lehet egy kiganézott W10 enterprise vagy egy LTSC, szerintem ezen felül úgy is kötsz még pár kompromisszumot és onnantól már mindegy milyen vasat veszel alá.
-
törölt tag
legelső gen ryzen-el biztosan megy a win7 pro, "csak" registry kulcsot kell cserélni, hogy ne figyelmeztessen minden indításnál 2x, és ne egye a CPU-t, az auto update to Win10 "szolgáltatás".
Ahogy nézem a friss 4xx-es chipsetek driverei is elérhetőek 64 bit-es win7 alá, lehet azok is működnek...Futottam bele olyanba, hogy egy két régi program mint mouse tester, ddu hibára futott, de nem tudom hogy a ryzen-win7 "inkompatibilitás" miatt volt-e, vagy hiányzott-e nekik valami futás-környezet file, amit nem telepítettem fel.
-
törölt tag
Működőképességüknek határáig nullázott W10 enterprise-t, és W7 professional SP1-et használok daw és játék gépen.
Ezzel a tesztel bekerült a todo listámra ennek a verziónak a kipróbálása.Azért nem volt rossz dolog, hogy évek során build-et váltott a w10 mert verziórol-verzióra egyre jobban szól, ebből a szempontból az LTSC-vel hátrább lennék mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő