- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Úgy gondolom teszt nem volt értelmetlen. Igazad van, statisztikai szempontból 3 minta nem reprezentatív, de azért választottam ezt a mintanagyságot mert ez még élhető volt, így is körülbelül egy hetet vett igénybe a teszt.
A kijeleteseddel nem értek egyet, mivel terveztem egy tesztet ami a tuning hatásait mutatja. Itt a processzor órajelét 4,3 Ghz-ra emeltem és úgy is mértem egyet. Az eredmény ugyanaz volt. Ami eddig nagy kikengéssel teljesített az a tuning után is ugyanúgy viselkedett...
Prosector
Igaza van a kollégáknak a RAM használat önmagában nem mérvadó. Inkább az számít mi és hányszor indul el a háttérben megszakítva a játékot.
Meg egyszer hangsúlyozom, hogy az LTSC jelenlegi formájában legálisan használva nem ajánlott és persze az enyémtől eltérő rendszer esetén hozhat más eredményt egy ilyen teszt. Önmagában a RAM mennyisége nem elég alap az összehasonlításhoz.
bolvar
Igazad van, a hibát én is észrevettem. "Sajnos" most Franciaországban vagyok az isten háta mögött, így örülök, hogy telefonról kommentelni tudok, arra esélyem sincs, hogy a szövegbe bele tudjak javítani...Szerk. : Talán sikerült...
CPT.Pirk
Köszönöm a tippet, de azt a gépet egy ideig nem szeretném látni és a pocsék támogatás miatt mára minden Atom processzoros eszköztől megszabadultam.
Talán majd ha egyszer unatkozok ki fogom próbálni, hisz nem lehet, hogy ne nekem legyen igazam!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest