- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentiumboi
csendes tag
válasz
ubyegon2 #111 üzenetére
A gyorsaságot úgy értettem, hogy a teljesen laikusok (én) számára is feltűnik, hogy a két default telepítés (oob) közül az egyik gyorsabban reagál, mindennemű mókolás nélkül. Ez nem mért adat, teljesen szubjektív
Jah és azért ajánlottam a kollégának, mert hasonló gépünk van, és a tapasztalatom ez volt vele
-
pentiumboi
csendes tag
Ezt ismered? Az Archot nem ajánlják kezdőknek, de ez a leszármazottja mehet szerintem, pláne ha már volt más disztróval tapasztalatod. Nem volt tearing, meglepően gyors, pattogós a rendszer. Szintén TP (glorious master race
) x230. Két kritériumot alakítottam ki, amire figyelek. Az egyik az alapjárati melegedés ne legyen magasabb mint a windows esetén, ez pipa. Fura, de valami miatt az általad említettek (Mint, Ubuntu, LMDE és Mate, Xfce, Cinnamon bármelyik kombója) mindig magasabb hőfokot produkáltak idleben. A másik, hogy youtube videók lejátszása közben ne legyen nagy a proci terheltség (és emiatt a hőfokok se szállnak el), ez is pipa. Raktam a gyerek gépére is ilyen rendszert, eddig nem panaszkodik, a középsőnek van egy régi c2d-s laptopja, 4 gigával, tökéletesen megy, és mondja, hogy gyorsabbnak hat mint az Ubuntu Mate 16.04.05 LTS. Hasonló gépe van az én személyes Marikanénimnek (anyám), nála is tervezem hadirendbe állítani, mert a régebbi gép + win + vírusírtó trió nagyon lassú.
Ami még szimpatikus, hogy telepítésnél mazsolázhatod össze, hogy mire is van akkor szükséged, ablakkezelő(igen, még ezt is), programok, minden. Persze utána is lehet bármit rakni, amire szükségem volt, eddig minden volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest