- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentiumboi
csendes tag
Ezt ismered? Az Archot nem ajánlják kezdőknek, de ez a leszármazottja mehet szerintem, pláne ha már volt más disztróval tapasztalatod. Nem volt tearing, meglepően gyors, pattogós a rendszer. Szintén TP (glorious master race
) x230. Két kritériumot alakítottam ki, amire figyelek. Az egyik az alapjárati melegedés ne legyen magasabb mint a windows esetén, ez pipa. Fura, de valami miatt az általad említettek (Mint, Ubuntu, LMDE és Mate, Xfce, Cinnamon bármelyik kombója) mindig magasabb hőfokot produkáltak idleben. A másik, hogy youtube videók lejátszása közben ne legyen nagy a proci terheltség (és emiatt a hőfokok se szállnak el), ez is pipa. Raktam a gyerek gépére is ilyen rendszert, eddig nem panaszkodik, a középsőnek van egy régi c2d-s laptopja, 4 gigával, tökéletesen megy, és mondja, hogy gyorsabbnak hat mint az Ubuntu Mate 16.04.05 LTS. Hasonló gépe van az én személyes Marikanénimnek (anyám), nála is tervezem hadirendbe állítani, mert a régebbi gép + win + vírusírtó trió nagyon lassú.Ami még szimpatikus, hogy telepítésnél mazsolázhatod össze, hogy mire is van akkor szükséged, ablakkezelő(igen, még ezt is), programok, minden. Persze utána is lehet bármit rakni, amire szükségem volt, eddig minden volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) x230. Két kritériumot alakítottam ki, amire figyelek. Az egyik az alapjárati melegedés ne legyen magasabb mint a windows esetén, ez pipa. Fura, de valami miatt az általad említettek (Mint, Ubuntu, LMDE és Mate, Xfce, Cinnamon bármelyik kombója) mindig magasabb hőfokot produkáltak idleben. A másik, hogy youtube videók lejátszása közben ne legyen nagy a proci terheltség (és emiatt a hőfokok se szállnak el), ez is pipa. Raktam a gyerek gépére is ilyen rendszert, eddig nem panaszkodik, a középsőnek van egy régi c2d-s laptopja, 4 gigával, tökéletesen megy, és mondja, hogy gyorsabbnak hat mint az Ubuntu Mate 16.04.05 LTS. Hasonló gépe van az én személyes Marikanénimnek (anyám), nála is tervezem hadirendbe állítani, mert a régebbi gép + win + vírusírtó trió nagyon lassú.