- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android dual SIM okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentiumboi
csendes tag
Ezt ismered? Az Archot nem ajánlják kezdőknek, de ez a leszármazottja mehet szerintem, pláne ha már volt más disztróval tapasztalatod. Nem volt tearing, meglepően gyors, pattogós a rendszer. Szintén TP (glorious master race
) x230. Két kritériumot alakítottam ki, amire figyelek. Az egyik az alapjárati melegedés ne legyen magasabb mint a windows esetén, ez pipa. Fura, de valami miatt az általad említettek (Mint, Ubuntu, LMDE és Mate, Xfce, Cinnamon bármelyik kombója) mindig magasabb hőfokot produkáltak idleben. A másik, hogy youtube videók lejátszása közben ne legyen nagy a proci terheltség (és emiatt a hőfokok se szállnak el), ez is pipa. Raktam a gyerek gépére is ilyen rendszert, eddig nem panaszkodik, a középsőnek van egy régi c2d-s laptopja, 4 gigával, tökéletesen megy, és mondja, hogy gyorsabbnak hat mint az Ubuntu Mate 16.04.05 LTS. Hasonló gépe van az én személyes Marikanénimnek (anyám), nála is tervezem hadirendbe állítani, mert a régebbi gép + win + vírusírtó trió nagyon lassú.
Ami még szimpatikus, hogy telepítésnél mazsolázhatod össze, hogy mire is van akkor szükséged, ablakkezelő(igen, még ezt is), programok, minden. Persze utána is lehet bármit rakni, amire szükségem volt, eddig minden volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Windows 11
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -30% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest