- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Mert bizonyos HDD-k, például Lenovo gépekben horribilisek, mintha egy 2000-es évek eleji IDE-set tekernél.
Nagyon új gépet nem teszteltem, de volt a kezem alatt Lenovo G50-70, Y500 és Y50-70, namost a gyári HDD az mindháromban gyalázat, és sehol se volt az Acer HDD-s élményéhez, az asztali gép 3,5"-es HDD-hez képest meg pláne.Azért egy i7HQ-s vérgémer gépben az ikononként tölt be a Windows és olyan gyors, mint egy P4 Celeron, az nem volt menő.
-
quailstorm
félisten
válasz
CPT.Pirk #908 üzenetére
Attól függ milyen csatornán jön majd. Ha üzleti, akkor nem, XP-hez is a POSReady-t telepíti mindenki nem a business-t.
Majd meglátjuk, ha nem lesz POSReady jellegű opció lehet leakelni fog valaki cégtől, de éppen lehet még POSReady 2 is a vége, tekintve hogy azért a W7 is került embedded felhasználásra. -
quailstorm
félisten
válasz
Donki Hóte #779 üzenetére
Tudom, mert feladatom volt, SteadyState jó cucc volt.
Ettől függetlenül nem ismerjük a környezetet. -
quailstorm
félisten
válasz
Donki Hóte #777 üzenetére
A rendszergazda feladata inkább a munkavégzésre alkalmas környezet biztosítása, nem pedig a kötelező szopás.
Ahogy olvastam kétoldalúan bevált amit kitalált. -
quailstorm
félisten
válasz
Donki Hóte #722 üzenetére
AGP-t aktív használatból kb. 1 éve űztem ki, de lehet még egy DX10-es Radeonnal visszajön egy nagyon kései géppel.
Viszont van Rage 128 Pro-m, dobozosDe ugye én gyűjtő vagyok tehát elvileg nem számítok.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Plusz a laptopok a 128 mobilityvel. Az viszont tényleg megy is a linkelt driverrel.
Univ AGP lapok nem voltak ritkák anno, fél iskola azzal volt feltöltve, csak még P4 korszakban is annyira korai, hogy már kidobálták őket rég.
Szerencsére nekem van kettő is, egyik ráadásul SDRAM-os P4, annál már csak az RDRAM-os betegebb. -
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #701 üzenetére
Oké, XL-re nem jó a driver: [link]
Inkább arról van szó, hogy valós példán gyakorol a fejlesztő meg ehhez van kedve. -
quailstorm
félisten
Nah, azért ne túlozzunk már.
Egy kései Rage128 kb bármiben megy, aminek AGP foglalata van. P4, Athlon 64, bár ezeknek nem nagyon van értelme, mert gyenge oda, P2 vége P3 eleje való neki játékra.
De még ha olyan is lenne, amit mondasz, akkor is vannak P4-ek Univerzális AGP-vel...Másik meg a lényeg, Rage XL. Szerverkörnyezetben rengeteget használtak, szerverlapokon alaplapra integrálva az van, ráadásul szerverkártyákon is az van. Na és mi szokott lenni a szervereken? W2K.. ja nem Linux.
Az architektúra meg ha nem is full ugyanaz, gondolom egy driver kezeli.Ettől függetlenül lehet, hogy csak egy hobbiőrült ámokfutása és tényleg a Rage128 volt csak a cél, nem ismerem a konkrét projectet.
Ilyen cuki izékben van Rage XL.
Architektúra valóban eléggé különbözik mert az XL még a Pro Turbon alapszik az meg sokkal régebbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged