Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
XP-n bármilyen rendszerre feleszkábálhatók registry hackkel a POSReady frissítések. Nem kell hozzá külön POSReady Editiont telepíteni.
Szerintem ez Win7-nél is így lesz, maximum annál nem POSReadynek fogják hívni.
-
zolee001
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Elég egy jol beálitott group policy,mondjuk 1 db log off gombbal a start menüben:-)
-
válasz
quailstorm
üzenetére
A WindowsXP-n már nagyon jól lehetett menedzselni a rendszergazdai és useri jogosultságokat, ha ezt egyszer rendesen beállították, akkor nem lehet komolyabb gond a felhasználók csintalanságai miatt.
Ami gond mégis adódik, azt pedig igenis kezelnie kell a rendszergazdának (és nem úgy, hogy lecseréli az oprendszert).
-
joysefke
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Embör, az a HW support még mindig önkéntes a legtöbb esetben nem üzleti alapú, és azon múlik mennyire nyílt egy adott eszköz specifikációja, működése.
Ez nagyon szép és én ezzel tisztában is vagyok. De Pistike átlag usert és az anyukáját akinek a laptopjára Pistike felrakja a rendszert, nem igazán fogja érdekelni, hogy kik és hogyan fejlesztik a drivereket. Menjen és kész.
Csak annyit mondtam, hogy nagyon szép a 20 éves VGA-ra a driver, de akkor lett volna valami értelme, amikor friss volt a HW. Most csupán egy pozitív erkölcsi tanúsítvány.
-
Frawly
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Az univerzális P4-es alaplapban, meg a szerverlapokban igazad van. Ezekről elfeledkeztem. Valószínűbb, hogy szerverlapok miatt foglalkoznak még a driver reszelésével. Az univerzális AGP-s P4-es lapok ritkák, többségüket már elvitte őket a kondenzátorkór, ami erre a korszakra különösen jellemző.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Oké, XL-re nem jó a driver: [link]
Inkább arról van szó, hogy valós példán gyakorol a fejlesztő meg ehhez van kedve. -
válasz
quailstorm
üzenetére
Ez csak egy belső rövidítése az exe program nevének, a hivatalos frissítések sorban a KB rövidítéssel kezdődnek, mégse hivatkozik rájuk senki, mint KB-kre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Netfone
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest