- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
quailstorm #909 üzenetére
XP-n bármilyen rendszerre feleszkábálhatók registry hackkel a POSReady frissítések. Nem kell hozzá külön POSReady Editiont telepíteni.
Szerintem ez Win7-nél is így lesz, maximum annál nem POSReadynek fogják hívni.
-
zolee001
őstag
válasz
quailstorm #780 üzenetére
Elég egy jol beálitott group policy,mondjuk 1 db log off gombbal a start menüben:-)
-
válasz
quailstorm #778 üzenetére
A WindowsXP-n már nagyon jól lehetett menedzselni a rendszergazdai és useri jogosultságokat, ha ezt egyszer rendesen beállították, akkor nem lehet komolyabb gond a felhasználók csintalanságai miatt.
Ami gond mégis adódik, azt pedig igenis kezelnie kell a rendszergazdának (és nem úgy, hogy lecseréli az oprendszert).
-
joysefke
veterán
válasz
quailstorm #719 üzenetére
Embör, az a HW support még mindig önkéntes a legtöbb esetben nem üzleti alapú, és azon múlik mennyire nyílt egy adott eszköz specifikációja, működése.
Ez nagyon szép és én ezzel tisztában is vagyok. De Pistike átlag usert és az anyukáját akinek a laptopjára Pistike felrakja a rendszert, nem igazán fogja érdekelni, hogy kik és hogyan fejlesztik a drivereket. Menjen és kész.
Csak annyit mondtam, hogy nagyon szép a 20 éves VGA-ra a driver, de akkor lett volna valami értelme, amikor friss volt a HW. Most csupán egy pozitív erkölcsi tanúsítvány.
-
Frawly
veterán
válasz
quailstorm #701 üzenetére
Az univerzális P4-es alaplapban, meg a szerverlapokban igazad van. Ezekről elfeledkeztem. Valószínűbb, hogy szerverlapok miatt foglalkoznak még a driver reszelésével. Az univerzális AGP-s P4-es lapok ritkák, többségüket már elvitte őket a kondenzátorkór, ami erre a korszakra különösen jellemző.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #701 üzenetére
Oké, XL-re nem jó a driver: [link]
Inkább arról van szó, hogy valós példán gyakorol a fejlesztő meg ehhez van kedve. -
válasz
quailstorm #423 üzenetére
Ez csak egy belső rövidítése az exe program nevének, a hivatalos frissítések sorban a KB rövidítéssel kezdődnek, mégse hivatkozik rájuk senki, mint KB-kre.
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged