- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ha ilyen jól működik, akkor igen. A Linux megér ennyit, mert manapság a Linux már sokkal jobb otthonra, mint a Windows valaha is volt. A Játék, és a Videószerkesztés kivételével, de ez a két dolog eléggé réteg termék lett. Szóval igen én dolgoznék ingyen. Támogatni is szoktam adott disztribúció fejlesztőket. Nekem megér évente 50 - 100 eurót, ez a dolog. Ennyibe kerülne a Windows is, de azért nem akarok fizetni. A Linux-nak nagyon sokat köszönhetek, rengeteget tanultam belőle. Most, hogy mindenen Linux fut az IBM SVC-től kezdve az összes IPMI-n keresztül, a komplett VMware-en át gyakorlatilag az összes appliance-ig.
Sokat tanultam, sokat segít a Linux, nekem megéri.Microsoft termékért soha a büdös életben nem fizetnék....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem jó a hasonlat, nem tömegeknek, hanem cégeknek csinálják. Tömegeknek ott van az Ubuntu meg a Mint és asztali társaik.
Nem igazán látom, hogy miért kellene fizetősnek lennie mondjuk egy Ubuntunak.És azzal sem értek egyet, hogy magamnak csinálnám a tesztelést. Nem magamnak csinálom, az egész közösségnek. Az itthoni cuccaimmal elő is tudtam hozni olyan hibákat, amik más tesztelőknél, fejlesztőknél nem jöttek elő. Megoldottuk, javították, most mindenkinek jobb.
-
Dhampir
félisten
Mint fejlesztő a Linuxot sem adnám ingyen. El sem tudják itt sokan képzelni mekkora munka egy OS-t összehozni. Ti dolgoznátok ingyen?
Az első kiforrott és regisztrációt igénylő Linux disztribúcióm fizetős volt (SuSE Linux 8.0 Professional). A lemezek mellett a doboza vaskos magyar nyelvű kézikönyveket is tartalmazott, valamint egy bizonyos határidőig tartó terméktámogatás is járt hozzá az esetlegesen felmerülő problémákra.
A szintén felhasználóbarát és általam nagyon megkedvelt Mandrake Linux azonban ingyenesen is elérhető volt. A szabadság élményét, a "Nagy Testvér" táborán kívül leginkább az ilyen disztrók adják azóta is.
-
Apollyon
Korrektor
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mint az egyik disztró tesztelője, én dolgozok ingyen.
Nem azért csinálom, hogy meggazdagodjak rajta, hanem mert én is használom és érdekel is a dolog.
Brutális mennyiségű fejlesztőről van szó, képzeld el ha egy cégbe fognád össze őket és mindenkinek ki kellene fizetni a programozó mérnöki órabért... Nyilván aki fizetésért szeretne ilyet csinálni, az most is elmehet a Redhat, Suse, Cannonical stb. cégekhez fizetett programozónak, mivel hogy vannak fizetős disztrók is, meg fizetős support.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen notebookot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest