Hirdetés
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ha ilyen jól működik, akkor igen. A Linux megér ennyit, mert manapság a Linux már sokkal jobb otthonra, mint a Windows valaha is volt. A Játék, és a Videószerkesztés kivételével, de ez a két dolog eléggé réteg termék lett. Szóval igen én dolgoznék ingyen. Támogatni is szoktam adott disztribúció fejlesztőket. Nekem megér évente 50 - 100 eurót, ez a dolog. Ennyibe kerülne a Windows is, de azért nem akarok fizetni. A Linux-nak nagyon sokat köszönhetek, rengeteget tanultam belőle. Most, hogy mindenen Linux fut az IBM SVC-től kezdve az összes IPMI-n keresztül, a komplett VMware-en át gyakorlatilag az összes appliance-ig.
Sokat tanultam, sokat segít a Linux, nekem megéri.Microsoft termékért soha a büdös életben nem fizetnék....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest