Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, hogy rájöttél magadtól is a problémára, ha pdf-ben küldöd el, akkor nem lehet módosítani az adott diát.
Ahol pedig többen készítenek egy prezentációt, ott elengedhetetlen az elkészült diák szerkesztése (hiába csinálod te tökéletesre, ha csak egy oldalszámot kellene rajta módosítani, akkor a csapat kenheti a hajára a pdf-ben készült oldalakat).
-
Azért engem kért meg, mert a melóban el volt havazva, és neki nincs otthon PC-je és épp hétvége volt.
Én meg azért vállaltam el, mert nem értek az Office-hoz, így nem tudtam, hogy egy szöveg átírás ekkora gond lehet. Pláne, ha nem látom a linuxos ofiszban a szétcsúszást.
A feladat az volt, hogy ugyanabban a formátumban adjam vissza, amiben volt.
Ráadásul voltak animációk is a ppt-ben.
Sok olyan cég van, ahol a ms formátumokon kívül nem pálya semmi más, főleg állami cégek.A logikus, józan eszem teljesen egyetért veled, de amikor egy-egy cég vagy hivatal ms-only üzemmódban működik, akkor ott nem a józan ész a domináns.
Van olyan kórház Bp-en, ahol az ftp-ről egyből törlődik minden, ami nem a támogatott kiterjesztésekkel van feltöltve; pl. .jpg-t feltölthetsz, de .jpeg-et már nem. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest