- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak saját laikus tapasztalatom alapján írtam, amit írtam és valóban korán van még!
Ja a programok telepítése......Linuxon ha elmented egy txt fájlban a kedvenc csomagjaidat, azokat csak be kell másolni a
sudo apt install
után és felrakja a csomagkezelő.Szóval ahány gépre próbáltam Mint Cinnamont és XFCE-t telepíteni, mind out of box működött.
Hogy pont az ethernet meg bluettoth-tal nem tud mit kezdeni a Mint, az elég fura, bár olvastam már ilyet, lehet, hogy HP gépeknél vannak érdekes dolgok, én csak az Elitbook sorozat klasszikusaira telepítettem eddig. Az nVidia VGA az olyan, hogy ha van gyári driver, akkor az jó, néha váltogatni kell a verziók között, hogy megtaláld a megfelelőt, amúgy azt ajánlja fel a Linux is, ami a tárolóban benne van. Ez sajnos a gyártó galádsága, nem a Linux hiányossága, sajna a nyílt nVidia nem annyira jó, ez AMD-nél pont fordítva van, ott a nyílt teljesen jó az utóbbi pár évben.de mindig van valami, amit saját kútfőből nem tudok megoldani...
Ezt se mondanám a Linux hibájának! Kútfő és kútfő között is van különbség!
Én 5 éve léptem le a Win7-től, akkor sokkal sanyarúbb volt a helyzet, saját kűtfőből ma sem tudok mindent megoldani, én ezt nem érzem problémának.
Core 2 quad proci, 4 giga ram, meg valamilyen régi 512 MB-s videokártya van benne.Itt ez a VGA pont nem mindegy milyen! Reménykedj benne, hogy nem SIS vagy mi a fene, mer' akkor hammert neki! A skype se hálás dolog Linuxon, igaz én nem használom, amúgy is MS termék lett, de van millió alternatívája, ami jól működik Linux alatt is, ettől még sokan használnak skype-ot is.
Core 2-n egyébként XFCE vagy Mate DE-vel valamelyik disztrónak kéne futnia, ha a Debian/Ubuntu vonalat már próbáltad, akkor Manjaro-t vagy Antergost kéne megnézne ezekkel a felületekkel. Én Mint 18.3 XFCE és Ubuntu 16.04 Mate-val próbálkozék először, aztán a Manjaro, ha ez is sok, akkor Lubuntu, LXLE, PepperMint vagy ami még nagyon jó XFCE-s disztró, az az MX Linux, Antix, Bodhi...... ezek mind ligthos disztrók, de mégsem fapadosak, ja és Debian alapúak.Ha semmi nem megy a gépen, akkor 14.04 alapú Mint 17.3 XFCE, csak annak megszűnik a támogatása fél év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest