- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
Ilyen mondatok láttán megy el a kedvem az egész topic olvasásától:
"Windowsaim évekig elmennek fagyás, hiba, újratelepítés nélkül, gyorsak és stabilak" ennél jobban nem is hozhattál volna olajat a flame-re már tényleg, látom ez a topic is elmegy linux vs. windows irányba.(Mielőtt leszólnak, én is windows-t használok főként)
Egyébként megtaláltam, van hozzá stylus.
#14: kb.
-
DarkByte
addikt
Én is úgy gondolom hogy nem kellett volna ennyire a linux-ot lehúzni (az EeePC teszt esetében valahogyan nem lett feltétlen a linux kukába dobósnak kinyilvánítva, tudom írtad hogy aki ért hozzá annak úgy is jó ez, de azon az egy oldalon megnézem hány hozzá nem értőnek megy el a kedve a linux-os verziótól), ha viszont azt nézzük egy átlagos felhasználó mit tart fontosnak, a megközelítést kipipálhatjuk. Egyébként HSDPA modemet linux alatt elég nehéz beüzemelni, egy Huawei E220-al ráment majd egy hétvégém.
-
DarkByte
addikt
Nekem egyedül a vinyó nem tetszik benne, nem volna szívem zötykölődős magyar utakon kocsiban használni. Egy diszkrétebb SSD elfért volna benne, ahogyan az Eee -ben is. A másik pedig a HSDPA modul, egy ilyen gép mellé szerintem már kötelező, pont a lényege veszik el. Az árak viszont meglepőek, egy árban van az Acer Aspire 5315-el (teljesítményben mondjuk gondolom közelében sincs a Via proci a Celeron-M-nek), ami egyébként is az egyik legolcsóbb notesz. Mi lesz itt ha berobban az Atom (na nem szószerint
). Nem emlékszem a Windows-os tesztből, de stylus jár ehhez a ketyeréhez?
Csak mert akkor ez már jegyzetelni is nagyszerű lenne, max egy kihajthatós billentyűzetet kellene még magammal cipelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest