Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Beruháztam az első Wayteqemre a 7x Quadra. Nem partnernál vettem meg, hanem bementem a hivatalos telephelyükre a Gubacsi útra.
Családban mindenhol almás gépek vannak, így fekete bárányként "kidobtam az ablakon" 30ropit és megvettem a táblát.
Az eladó aki kiszolgált, látszólag nem volt teljesen oda magáért a márkáért többször tett leminősítő megjegyzéseket.
- Első benyomás: rendszer nagyon stabil, gyors a kijelző meglepően szép. (mondjuk az almás gépeket meg sem közelíti, de ugye az egy teljesen más kategória)
- Kamerát nagyon nem erőltettem az a rész nagyon nem is érdekel. Hangszoró kellemes.
- 1-2 általam combosabbnak vélt újabb játékot letöltöttem kipróbálás képpen pl: Hercules ami meg- megröccent, de csak egy hangyabokányit. Clumsy Ninja hibátlanul fut.
- A wifi és a 3G sim szépen teszi a dolgát a böngészés nagyon +.- Viszont ami negatívum az az összeszerelés/anyagmegmunkálás minősége. A kiszolgáló pulton csak úgy sorakoztak a Quados dobozok, mert körülbelül a 10. készülék volt az ami nem tökéletes ugyan, de kielégítő összeszerelési minőséget produkált. Érdemes figyelni a hangerő/bekapcs gomboknál lévő illesztéseket, mert olyan deformációk/hézagok voltak egyes esetben, hogy néztem, mint Rozi a moziban!
(az eladó itt megjegyezte: hogy ez egy szokványosabb típus hiba, még az aluházasok körében is)- Merül mint a Titanic a töltés sem valami gyors.
A továbbiakban, ha bármi kérdésetek lenne írjatok nyugodtan. (további tapasztalatokkal kapcsolatban én is fogok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest