- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Beruháztam az első Wayteqemre a 7x Quadra. Nem partnernál vettem meg, hanem bementem a hivatalos telephelyükre a Gubacsi útra.
Családban mindenhol almás gépek vannak, így fekete bárányként "kidobtam az ablakon" 30ropit és megvettem a táblát.
Az eladó aki kiszolgált, látszólag nem volt teljesen oda magáért a márkáért többször tett leminősítő megjegyzéseket.
- Első benyomás: rendszer nagyon stabil, gyors a kijelző meglepően szép. (mondjuk az almás gépeket meg sem közelíti, de ugye az egy teljesen más kategória)
- Kamerát nagyon nem erőltettem az a rész nagyon nem is érdekel. Hangszoró kellemes.
- 1-2 általam combosabbnak vélt újabb játékot letöltöttem kipróbálás képpen pl: Hercules ami meg- megröccent, de csak egy hangyabokányit. Clumsy Ninja hibátlanul fut.
- A wifi és a 3G sim szépen teszi a dolgát a böngészés nagyon +.- Viszont ami negatívum az az összeszerelés/anyagmegmunkálás minősége. A kiszolgáló pulton csak úgy sorakoztak a Quados dobozok, mert körülbelül a 10. készülék volt az ami nem tökéletes ugyan, de kielégítő összeszerelési minőséget produkált. Érdemes figyelni a hangerő/bekapcs gomboknál lévő illesztéseket, mert olyan deformációk/hézagok voltak egyes esetben, hogy néztem, mint Rozi a moziban!
(az eladó itt megjegyezte: hogy ez egy szokványosabb típus hiba, még az aluházasok körében is)- Merül mint a Titanic a töltés sem valami gyors.
A továbbiakban, ha bármi kérdésetek lenne írjatok nyugodtan. (további tapasztalatokkal kapcsolatban én is fogok)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest