- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
proxy
csendes tag
Na azt hiszem megoldódott az akku merülési probléma kikapcsolt állapotban. Amikor a kikapcsolást választom, akkor nem hardveres kikapcsolás történik hanem csak egyfajta standbyba kapcsol a készülék. A tényleges áramtalanítás akkor következik be, ha a kikapcs gombot kb. 10 másoddpercig nyomom folyamatosan. Ezt egy hangos katanással jelzi a hangszóró. Kvázi ez olyan mint PC-nél a power gomb 4 másodperces funkciója. Az eredmény: másfél nap alatt nem merüllt így semmit sem. Remélem ez másnak is segít, ha hosszabb időre el kell tenni a kütyüt!
-
proxy
csendes tag
válasz
apeelme #4186 üzenetére
Az én olvasatomban a kikapcsolás szó az annyit tesz, hogy a készülék kvázi áramtalanítva lesz és csak annyi energiát vesz fel ami a belső óra, a töltő és a bekapcsoló áramkör működtetéséhez szükséges. Ez kizárt, hogy három nap alatt ezer párszáz mah -t jelentsen.
Ez az xTab nál is működhet mert amint leírtam, teljes kisütés és visszatöltés után ez a jelenség nem jön elő, ekkor egy hét után is csak néhány százalékot veszít az akku.
-
proxy
csendes tag
válasz
namegin #4181 üzenetére
Nálam is kikapcsoltan, 3 nap alatt, csontra. Ez szoftveres lehet, ugyanis amikor bekapcsolhatatlanságig merül (se kép, se hang, dátum, idő nullázódik) miután így feltöltöm és nem kapcsolom be csak pár nap elteltével akkor meg nem merül, szinte teljesen fel van töltve. Csontra merülésnél valami leáll ami a háttérben meríti a kikapcsolt készüléket. Még nem jöttem rá mi az!
-
proxy
csendes tag
A hangerőszabályzó akkor tűnik el ha kikapcsolom az értesítéseket! Ez bizony hiba!
-
proxy
csendes tag
Akkor még egy hiba. Ezúttal a Sygic. Frissítettem én is az Xtab 50-et. Ezután fel a sygic voucher (12.1.0). Hát nekem az istennek nem akar aktiválni. Kód beírása után (amit itt aktivációs kódnak ír pedig termékkód) visszadob a Sygic üzletem főmenüjébe de nem történik semmi. Ebben a menüben néha az ikonok eltűnnek. A Manage maps nem reagál semmire, 10 tapizásonként egyszer beugrik, hogy nincs tétel és kész. Ezt másnak is csinálja?
A sima gps navigation -nal letöltöttem a mapokat bemásoltam a voucher könyvtárába a settings.ini -ben átállítottam, hogy store=none. Ekkor indításnál kéri a termékkódot amit ha beírok szépen elindul a sygic voucher. Csak éppen a Sygic üzletem nem érzékeli a térképet továbbra sem.
-
proxy
csendes tag
Ha már frissítés érkezik én is közzéteszek egy javítani valót.
A cellakészenlét bekapcsolva maradt a készüléken. Ez eltávolítható ha, vagy töröljük vagy átnevezzük (ajánlott) a következő fájlokat a /system/app könyvtár alatt (root explorer - mount r/w jog):
phone.apk (pl. oldphone.apk.old -ra) és
TelephonyProvider.apk (pl. oldTelephonyProvider.apk.old -ra).Az első átnevezése után a készülék hibára fut. A kikapcs gomb hosszan nyomva tartásával ki tudjuk kapcsolni a készüléket majd újraindítás után hasonló módon átnevezhetjük a TelephonyProvider.apk -t. Kis idő múlva az akkumlátor használatnál eltűnik a cellakészenlét bejegyzés is.
Érdekes mert a system alól eltávolították a felesleges apk -kat (3g, bluetooth, stb.) csak ezeket nem!
-
proxy
csendes tag
válasz
Loituma69 #588 üzenetére
Igazad van. De ha szoftveres a hiba, akkor feleslegesen szaladgálunk a szervizbe.
Feltettem a fasterfixet. Beállítottam a hu.pool.ntp.org szervert. Ezután Beállítások->Hely és biztonság->Vez. nélküli hálózat használata. Restart. És valóban sokkal gyorsabban a pozicionálás. (Wifi bekapcsolva)
-
proxy
csendes tag
Én azon az állásponton vagyok, hogy ez szoftveres gond. Már írtam nekem nincs gondom a kütyüvel, de találtam ilyeneket (sok készüléken megoldja a problémát) nem próbáltam de valaki megnézheti: googlePlay - FasterFix, [root] GPS Control SiRF StarIV, GPS Doctor
+++++++++
Egy fórumból:Poor GPS signal on Galaxy S2
I HAD THE SAME ISSUE! My SGS2 would never lock and now it seems to be working!
I have been from forum to forum trying to solve this issue and now I have. It is very, very simple (in hindsight).
Here is what to do:
1. Root your phone (if you don't know how to do this then spend much time reading about it before you do it as you want to get this right!)
2. Get the app 'FasterFix'
3. Click on 'Select an optimised server' and select custom
4. enter into the box: europe.pool.ntp.org
My GPS actually locks and within seconds! Never thought it would ever happen. I am in the UK and I first had this set to America, then to the UK, but if you do it to the one I have given above it locks onto Europe and you have more chance of locking. Good luck!
-
proxy
csendes tag
Én 3 hete használom a masinát gond nélkül. Mindig airplane módban van, és a wifi csak akkor aktív ha használom (ha navigálok, ha kikapcsolom a készüléket akkor nem). Eddig semmilyen gondom nem volt vele (se magától bekapcsolódás, se nem pozicionálás). Bár egyszer a wifi kapcsolat viccelődött de azt a wifi fixer progi megoldotta.
Ha ránéztek a gugli -ban a Samsung Galaxy S II is ezt a GPS chipet használja (SS IV) és ott is vannak gps problémák amiket soksor a bekapcsolt wifi okoz. Vannak rá megoldások is widgetek, gps.conf buherálás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Politikai mémek
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest