- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
válasz
Neurotoxin #188 üzenetére
Köszi, de ahogy már írtam én sikeresen eladtam. Tudom, hogy kb 24-25e körül van az új ára, épp azért írtam, hogy örülök, hogy az enyém elment 22ezerért.
Egyébként jelenleg az aprón most sincs 23ezer alatt...
-
Zorel
senior tag
Nekem tegnap sikerült eladnom az x960BT-ét kb. fél éves volt az enyém is, de még a fóliát sem vettem le róla, tehát teljesen olyan volt mintha új lenne. 22ezer forintért adtam el. Egyik ismerősöm is árulja az övét kb 1-2hete 23ezerért, de még nem tudta eladni. :S
Egyébként tegnap használtam a belvárosba az xtab50-et és a GPS része nagyon jó. Az tetszik benne, hogy nagyon pontos és gyors. Nincsenek döcögések, kb méterre pontos...
Kijelzője még erős napsütés esetén is jól látható. Ezt sajnos x960-ról nem lehetett elmondani.
Az android is szépen fut rajta, amit észrevettem, hogy felébresztésnél kb 3-4mp-et kell várni mire magához tér. Remélem lesz rá ICS, (hírek szerint lesz), mert a telefonomon (Ace) is ugyanez a verzió volt, gyárilag 2.3 volt rajta és ott is elég lassan reagált az ébresztésre.
Ami még zavaró lehet, hogy a wifi egy kicsit gyenge. Több helyen próbáltam, de pl itthon is a router-től 10-12méterre már csak 1-2 a jelerősség, de ez legyen a legnagyobb gond, mert ettől még teljesen jól használható. FM transzmitter része is rendben működik, csak azt sajnálom, hogy ebbe sem belső antennát tettek, tehát ennél is csak akkor működik ha a töltője (antenna) rá van dugva. Ezektől függetlenül nagyon elégedett vagyok vele, mert gyors és nagyon jól használható készülék. 35, illetve 40ezer forintos áron szerintem best buy, annak aki ki tudja használni az értékeit. -
bodola
csendes tag
Sziasztok! Engem pénteken hívtak a boltból, hogy hétfőn mennek érte (gondolom, nagykerbe), és már küldik is. Meg hogy ki lett próbálva az 5-ös WayteQ tok meg napellenző, és jók hozzá - kérésemre megnézették. Szóval ajánlom mindenkinek a netker8-at (bocs a reklámért), nagyon korrekt társaság, többször vásároltam náluk. Felhívnak, írnak, tájékoztatnak, hogy mi van, mire lehet számítani. Mondjátok, hogy a győri Brita kancsós vevőjük ajánlotta. :-) Üdv!
-
zeg74
aktív tag
Engem még csak fel sem hívtak az érkezésről.
-
Loituma69
őstag
Kis információ [link]
-
Zorel
senior tag
Sokan írtátok, hogyha lesz valakinek ilyen készüléke számoljon be róla, hogy milyen.
Nos holnapi napon nálam lesz 1db szóval tesztelgetni fogom és írok majd róla. -
Attici
őstag
válasz
Neurotoxin #172 üzenetére
Az A-GPS-hez is kell GPS vevő, de ebben az sincs úgyhogy tárgytalan. Csak ránéztem, mert akciós, de nem olvastam végig, mert nem volt időm. Ettől függetlenül tabletnek nem rossz ár.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Neurotoxin #172 üzenetére
Na, ez azért nem egészen így van! Valóban, ahogy a neve is mondja A-GPS, tehát Assited GPS. Ez csupán a gyors pozicionálás érdekében a netről gyorsan letölt egy pár kb-os adatcsomagot a gps holdak pozíciójáról, de semmi több. Nincs háromszögellés, nincs cellainformáció. Ha ki van kapcsolva az adatforgalom, akkor is működik offline módban, csupán hidegindításkor kell egy picit tovább várni a GPS jelre.
-
Neurotoxin
őstag
De az se felejtsük el, hogy a tabletekben aGPS van csak vagy a nagyon kínaiaknál cellainformáció szerinti meghatározás...hát szenvedjen vele az, aki akar, továbbá nemtudod csak úgy feltenni a szélvédőre. Ezzel szemben az xTAB 50 rendes, 48 csatornás SiRF vevővel van ellátva!
-
Loituma69
őstag
Ma telefonáltak hétfő vagy kedd kiszállítják! Hiszem, ha látom!
-
Attici
őstag
A Ghoo Tab 7000 is hasonló eszköznek tűnik csak nagyobb kijelzővel és ICS-vel.
-
Attici
őstag
válasz
Loituma69 #165 üzenetére
Itt tegnap még azt írták, hogy készleten. Most meg, hogy 7-én lesz.
Ami érdekesebb, hogy a GPS market oldalán még nincs is fenn, pedig az a WayteQ magyarországi forgalmazója.
Mindegy az, hogy primo vagy sem , ha működik. Ha meg warez már van akkor csak lesz legális is! -
Attici
őstag
Már sok helyen lehet kapni és nekem nagyon tetszik!
Csak az a baj, hogy a 960-asom is csak fél éves (még csak kétszer használtam), máris cseréljem le?
Nekem eddig 2 Wayteq-m volt és nagyon meg vagyok elégedve velük.
Mi az , hogy nincs iGO Androidra. Én sok helyen láttam. -
Janaboy
veterán
A hrp-nel mar kaphato, gondolom van keszlet is.
-
Loituma69
őstag
2 hete rendeltem és sehol!
-
zeg74
aktív tag
Csak valakinek lenne már, és be tudna számolni róla, hogy milyen a masina.
Én már egy hete megrendeltem, de sehol semmi.
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Erre a masinára ugye lehet office-t letölteni? -
Loituma69
őstag
Úgy legyen!
-
Loituma69
őstag
válasz
gipsztigris #151 üzenetére
Nem gondolom még véletlenül sem, androidot nem a wayteq csinálta ez egyértelmű!
Xperia arc telefonra vagy samsung galaxy telóra sem a samsung sem a sony nem csinálta az androidot, de változtatott optimalizált az alap android szoftveren, szerintem a wayteq is optimalizálja a szoftvert, ha nem akkor sincs gond mert az alap 2.3.4 droid is tökéletes ha hozzáigazítják a wayteq-hoz vagy ha nem ,vagy ha a kínaikat rakják rá vagy nem az lényegtelen. A kütyük alkatrészeit szanaszét a világba mindenhonnét beszállítok alkatrészeiből rakják össze és egy "befutott" név alatt eladják jelen esetben ez a wayteq lesz. A többi részletkérdés szerintem! Csak lenne már a kezemben. Számomra az is teljesen lényegtelen lesz e primo vagy nem lesz. Idén vagy jövőre tök mind1 mert ami jelenleg elérhető vagy legálisan vagy nem nekem az is tökéletesen megfelel. Ha esetleg hibázik a szoftver van szám megkérdezem az utcán járókelőket vagy előveszem a jó kis papír térképet és 20 másodperc alatt pontosítom a címet. Ennyi. Szertek babrálni ezekkel a kütyükkel nem a 120% pontosságukért és hibátlanságukért veszem és használom őket. Nem vagyok mai gyerek és ezelőtt 20 évvel is odataláltam ahova éppen akartam menni ezután is így lesz ez. Vagy segítséggel vagy magamtól de menni fog! -
Loituma69
őstag
válasz
csontosotto #143 üzenetére
A legstabilabb android rendszer most jelenleg a 2.3.4 tehát nem kell majd cserélgetni a verziókat ezzel is tökéletes lesz remélhetőleg, kérdés wayteq-nál mennyire jól hozták össze az androidot a wayteq hardverrel!
-
Izzé
őstag
válasz
csontosotto #147 üzenetére
GB = GingerBread = Android 2.3, ICS = Ice Cream Sandwich = Android 4.0
(#145) csontosotto: Úgy tudom igen, lehet.
-
csontosotto
csendes tag
Csak óvatosan merem megkérdezni: ezek mit jelentenek? GB, ICS?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Laszlohu szerint (milyen GPS-t vegyek topik) az első szállítmány GB-el érkezik, de készül rá ICS. Azt ne kérdezd, hogy ő ezt honnan vette, nem találtam ezzel kapcsolatban semmi írásos bizonyítékot, de hátha.
-
Izzé
őstag
válasz
Van benne wifi. Egy mondjuk androidos teló amin van mobilnet meg tudja osztani a netet.
A sygic-el nekem semmi bajom, de előbb utóbb biztos jön majd androidra is az iGo is. -
csontosotto
csendes tag
Sziasztok. Új navigáció vásárlása előtt állok, így keveredtem ide. Végigolvastam a hozzászólásokat, alapjában tetszik a készülék, csak egy-két kérdésem lenne amihez nem értek: ha a készüléken android2.3.4 van, az azt jelenti hogy az fix, nem lehet utólag esetleg frissíteni? Van ennek valami hátránya? A másik, hogy ebbe ugye nem lehet sim kártyát tenni, akkor menet közben- autóban hogy lehet rá internetet varázsolni? Az utolsó pedig, hogy (sajnos most nem tudom megnézni hogy ki) de arra célzott hogy jó ez az androidos gps, csak nem ezzel (sygic) progival, hanem valami mással. Ennek meg szabad tudni a nevét? Akár privátban is, nagyon köszönöm!
-
gipsztigris
addikt
válasz
kovacslajos #141 üzenetére
Minekaz? Van benne Wi-Fi. Kihangosítónak úgysem tudnád használni.
-
kovacslajos
csendes tag
Most nézem a Wayteq oldalán a specifikációt. És le vagyok döbbenve:
NINCS BENNE BLUETOOTH???
Ezt a baklövést! Így nem is veszem meg. -
Loituma69
őstag
válasz
gipsztigris #139 üzenetére
ez így van tuti!
-
Loituma69
őstag
Tegnap jött mail 1 hetet csúszik a kiszállítás, vazz ez már a második hét lesz, 3 munkanap helyett! Addig töketlenkednek míg addigra kijön a hivatalos droidos primo!
Még a végén pénzértveszek eredeti szoftvert jézusom!
-
sysindd*
csendes tag
válasz
gipsztigris #134 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Felelőtlenség a leendő vevőt hitegetni.
Amúgy, várom a kis tabletet én is. Kíváncsi vagyok, mi mindent lehet majd feltelepíteni rá, és lesz-e olyan stabil, mint a mostani Wayteq navim (850). -
Loituma69
őstag
válasz
gipsztigris #134 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
sysindd* #133 üzenetére
Azért, mert a tizedik viszonteladó vette fel a rendelést, urambocsá el is adta azt, ami még nincs nála!...és ez ebben a formában qrvára nem jó!
Mert ha azt írja, hogy előrendelhető, akkor nincs semmi baj. De felteszem, hogy korrektül felvették a rendelést és utána kezdtek el hadoválni, hogy majd ekkor, majd akkor.
-
Loituma69
őstag
Ma kaptam mail-t az akcioswebaruhaz.hu rendelésemről, hogy majd 27-e után tudják szállítani! Ez van ki kell várni. Tipikus magyar üzletpolitika beütöd a keresőbe megvenni kívánt terméket, ki dob pár oldalt és a legolcsóbb helyen megrendeled. Ott reklámozzák és garantálják a 3 munkanapon belüli kiszállítást és láss csodát mikor letelik a 3 nap kapsz egy mail-t, hogy majd ekkor meg akkor tudják szállítani, még jó, hogy az ár nem változik!
Várok mert kell ez a kütyü nincs mit tenni. Gondolom 27-én megint kapok majd egy mail-t, hogy csak jövő hét elején tudják szállítani, nem tudom, reménykedem! -
OldMike
őstag
Tisztelt fórumtársak!
Kérem azokat, akik szert tesznek egy xTAB-50-re, osszák meg a kijelző láthatóságára vonatkozó tapasztalataikat. Néhány napja egy kölcsönkapott CNS Globe HD elborzasztó volt a számomra: a szélvédő legkevésbé világos helyére téve, nem túl erős napsütésben a kijelző olvashatatlanná vált, csak a teljesen beborult időben láttam rajta valamit. Úgy tudom, hogy a WAYTEQ navik is hasonló fényerejűek, így nagyon fontos lenne a számomra ennek a kijelzőnek az olvashatósága. Megjegyzem, hogy a tesztbeli működési videó is borús téli időben készült.
Köszönöm -
Neurotoxin
őstag
Bog a mobilarena tv-ben beszélt arról, hogy lesz a kész termékről is teszt. Valaki tud róla valamit? Várható vagy nincs annyi változás a prototípushoz képest, hogy legyen?
-
Loituma69
őstag
válasz
Neurotoxin #120 üzenetére
igen
-
Izzé
őstag
válasz
Neurotoxin #120 üzenetére
Nem, vagyis én még nem tapasztaltam semmi negatívumot, pedig évekig használtam az iGo-t, majd az android miatt tértem át Sygic-re.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
gipsztigris #110 üzenetére
Megjelent, van térkép és 40 alatt tartották az árat!
Amúgy tényleg annyival rosszabb lenne az iGo-hoz képest a Sygic?
-
Joecity
csendes tag
válasz
gipsztigris #118 üzenetére
-
Loituma69
őstag
Meg rendeltem a kicsikét 34.500ft térkép nélkül, plusz jó hir : hivatalos androidos Primo még idén tavasszal!
[link] -
Loituma69
őstag
válasz
Neurotoxin #114 üzenetére
Én bátran ajánlom WayteQ xTAB-50 GPS-t csak másik térképszoftver kell rá és tökéletes lesz. Az tuti, hogy ilyet veszek még tavasszal!
-
Neurotoxin
őstag
Van benne valami, amit mondtok. Már én is elbizonytalanodtam. Tudom, csodák sincsenek, de azért nemfeltétlen bízom magamat csak a gps-re, eddig bárhova mentem, megnéztem az útvonaltervet interneten is. Nyárra azért nekem mindenképpen kell majd egy gps és lehet, hogy az olcsóbb "ezeréves" technikából...
Azért remélem lesz még itt teszt róla a mobilarénán.
-
Loituma69
őstag
Ha a Sygic szoftvert ingyen adnák akkor sem kellene. Hála az internetnek van más megoldás is jó szoftverre : .g. Azzal már tökéletes kis készülék!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
szarnyathy #109 üzenetére
Csak jöjjön már tényleg! A story az árról hihető, hiszen a Sygic partnereknek a szoftver és térkép készülékvásárlás esetén 5 ezer forint körül van.
-
gipsztigris
addikt
válasz
szarnyathy #109 üzenetére
Lássuk! Már annyi mindent mondtak, hogy hiszem ha látom!
-
szarnyathy
csendes tag
válasz
gipsztigris #107 üzenetére
A Wayteq-nél ma azt mondták, hogy a végleges készülék két változatban lesz kapható:
kb 35 eFt-ért a navi nélkül, míg 40e Ft körül élettartam frissítésű Sygic navival.
Így azért nem tűnik olyan rossz vételnek... -
Neurotoxin
őstag
válasz
gipsztigris #107 üzenetére
Én is az általad említett variáción gondolkozok, de ott meg kell venni hozzá autós töltőt és macerás felrakni a szélvédőre, bár gondolom lehet kapni olyan cuccot, ami megtart egy 7"-es készüléket.
Mindenesetre, ha kimarad a szoftver, 50ért már valóban drága a ketyere. Hátha jön a "dömping" és mérséklődnek majd az árak. Már árgépen találtam hasonló androidos kínai navit, de árban ugyan ott vagyok és mégiscsak valami noname cucc. Okostelefont nem fogok venni, mert nekem nem elég az üzemidejük, különben is egy két kártyás telefont használok, de nyárra kellene egy jó navi. A WinCE-t idejét múltnak érzem, nálam a szolgáltatások miatt az android lenne ideális. De egy WinCE-s készülékért, teljes EU térképpel, nem vagyok hajlandó 40 ezret fizetni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Neurotoxin #106 üzenetére
Hát azt azért nem hinném, hogy a Wayteq honlapjára ne került volna ki, ha járna hozzá Sygic.
Mert az x990-nél ki tudták írni, hogy a csomaghoz jár a Sygic Aura 3D teljes Európa szoftver.Ebben a formában szoftver nélkül elég drága......mert akkor ha már Wayteq, akkor inkább veszek egy xTAB-70i-t, amiben van bluetooth, és egy külső GPS vevővel is olcsóbb lesz, mint az 5"-os gép......és ICS lesz rajta. :-)
-
Neurotoxin
őstag
Azért jó lenne ha kiderülne az igazság, hogy tartalmazza-e az ár térképet+szoftvert, mert akkor igazán megérné. Ha nem, akkor átlettünk verve és ez így ebben a formában nem nagyon éri meg, legalábbis nem piacképes ár...egyenlőre várok még.
A google navigációja milyen fázisban tart?Az oké, hogy működik offline módban is, de pl magyar nyelven működik már a hangos navigáció?
-
bigdee888
tag
válasz
gipsztigris #103 üzenetére
Nem is a marka miatt... (na jo, nem teljesen) En megbizok a Wayteq-ben, van egy x820-as PNA-m is, az is teszi a dolgat szepen.
Amiert a Samu mellett dontottem az az, hogy nagyon jo az akku ideje (geocaching-re tokeletes), illetve van rajta kamera. Ez nekem eleg volt... Es termeszetesen az ara: sikerult hozzajutnom 40eFt-ert, a Wayteq beigert araert (ami meg nem bitos, hogy annyi is lesz...). -
gipsztigris
addikt
válasz
Neurotoxin #102 üzenetére
A magam részéről nem vagyok kíváncsi a végére!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
gipsztigris #101 üzenetére
Azért még várjuk ki ennek a végét...
-
gipsztigris
addikt
válasz
Neurotoxin #98 üzenetére
Hogyne adna! De bárki megveheti a marketen is. Csakhogy azt ígérték, hogy 40-ért Sygic-el együtt adják. Ezzel szemben 40+10 az egyenlő 50ezer!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest