Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerd
aktív tag
válasz
NoMagix #1549 üzenetére
Szia, ezt kiprobaltam. Az en routeremnel 48mw a default. 70-80mw fole nem ajanlott felhuzni az enyemet, melegszik, rovidul az elettartama. 280mw engedi a firmware.
70-80 mw-on nem sokat javult a helyzet. 150mw-on mar volt kulonbseg, viszont ha jol tudom 100mw fole menni nem legalis (lehet rosszul tudom!), illetve lakasban nem ajanlott ennyin hasznalni, mert nem tesz jot az egeszsegnek...
Egyebkent ha elmegyek egy szallodaba, akkor nem tudok a routeren allitani
, szoval nem jo megoldas, illetve ez nem elvarhato egy atlag felhasznalotol, aki viszont hasznalna a konyhatol kezdve a halon es akar a wc-n is...
(sokszor vagyok szallodaba ceges kikuldetesek miatt, meg mielott valaki megemliti, hogy a legtobb szallodaban milyen rossz a wifi altalaban..., igen az, de altalaban telefonaim is latjak, nem csak a laptop, de jartam mar ugy is, hogy a szobamban nem volt jo a laptop sem)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest