Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
Megjött az ebay-ről rendelt usb töltőkábel, a tesztelés eltartott pár napig, mivel szülőké lett a tábla.
Töltést bekapcsolt állapotban végeztem, táblát nem használtam közben, csak néha ránéztem hol tart.
Hat különböző usb töltővel próbáltam:
SonyEricsson - 850mA GreenHeart | SonyEricsson - 700mA | BB 750mA | Nexus 7 - 2A | Aldis Medion 7400mAh külső akkupakk, ami papír szerint egy csatlakozón 2,1 Ampert ad le | 1A-os Minwa Electronic töltő amit az akkupakkhoz adtak.Első töltésre teljesen lemerült állapotban hoztam el reggel (szülők 18%-al rakták le este), bekapcsolni sem lehetett, csak akku ikon + felkiáltójel volt indításkor. Rádugtam SE 850-es töltőt, így már be tudtam kapcsolni, és boot után 1%-ot mutatott a tábla. 40 perc töltés után az eredmény még mindig 1%, vagyis a teljesen lemerült készülékhez kevés a 850mA. Rádugtam a Nexus 2A-os töltőjét, ezzel már elindult a folyamat.
Töltési idő, és százalék, Nexus 7 töltő 2A: 8:26 - 1%, 9:26 - 25%, 10:26 - 49%, 11:26 - 71%, 12:26 - 100% (lehet kicsit eőbb végzett, még nem volt fent a gsam battery monitor).
Nulláról kb. négy óra alatt feltöltötte teljesen.Második alkalommal 35%-os állapotban hoztam el, kicsit használtam, így leesett 28%-ra. Kezdtem SE 850mA-os töltővel 30 perc után még mindig 28% volt. Jött a 700mA-os SE, 20 perc után semmi változás. Következett BB 750mA, 20 perc múlva ismét semmi. Kicsit izmosabb 1A-os töltővel 20 perc alatt sikeüllt feltornázni 37%-ra, és kerek 3 óra alatt teljesen feltöltötte 28-ról, 100%-ra.
Töltési idő, és százalék, Minwa Electronic 1A: 8:47 - 28%, 9:47 - 52%, 10:47 - 73%, 11:47 - 100%Harmadik próbára 43 százalékot mutatott a tábla. Akkupakk előtt adtam még egy esélyt a 850mA-os töltőnek, de húsz perc töltés után is maradt a 43%.
Gondoltam egy óra HD youtube videóval lemerítem, mégse 43%-ról kezdjem töltést, kb 4 perc videó után az akku töltöttsége leesett 16%-ra, ennyit az akkuszint kijelzésről.
7400mAh-ás akkupakkal 16%-ról indult, és majdnem négy óra kellett e teljes feltöltéshez.
Töltési idő, és százalék, Medion 7400mAh külső akkupakk 2.1A: 8:12 - 16%, 9:12 - 40%, 10:12 - 63%, 11:12 - 86%, 12:08 - 100%Ami kiderült: 1A alatti töltővel nem sokra megyünk, és a jelenlegi v2-es fw töltéskijelzése inkább csak irányadó, mint használható.
Érdekességként: Nexus 7 (2012) táblát többször töltöttem 750-850mA-os töltőkkel.
750mA-os töltővel: 15%-100% ~5:30h, 7%-100% ~5h, 13%-100% ~4h
850mA-os töltővel: 9%-100% ~4:30h, 7%-100% ~4:20h -
fatty
aktív tag
Én is kipróbáltam a hdmi kimenetet, a 4:3-as képet nyújtja 16:9-re.
-
fatty
aktív tag
Nem CWM, de gyári recovery v2 update kelzsocától.
na most már megvan párszor...
(#1605) rycy: én nem is használtam v1-el, egyből frissítettem
-
fatty
aktív tag
válasz
Mercutio_ #1502 üzenetére
Foramaxnál vettem, ott még 40e, igaz BP-től messze van, de postáznak is.
-
fatty
aktív tag
Megnezne valaki, hogy akku progi (bataria, akku indikator, stb) mekkora akku homersekletet ir ki?
79qci 0 fok, mintha nem lenne ben hoerzekelo. -
fatty
aktív tag
válasz
student #1443 üzenetére
Itt van mellettem mindketto, hasznalattol fugg a dolog.
Netezni jobb a 79qci 4/3 arany, es 8" miatt. Ha kell gps, erosebb wifi* , valamivel hosszabb uzemido, nagyobb felbontas akkor N7 2012.* 60nm panelban siman jo a 79qcr is, -80dBm alatti jelet nem latja, amit N7 igen
-
fatty
aktív tag
válasz
albinolynx #1287 üzenetére
Beallitasok / felhasznalok , jobb felul felhasznalo hozzaad. Egy darabig wayteq felirat, ujraindul es ket felhasznalo lesz. Multi usernek root kell, az elsodleges fiokba telepitsd.
-
fatty
aktív tag
Famigo Homokozó direkt gyerekeknek, csak a hozzáadott programokat látni, időkorlátot állíthatsz, blokkolja az internetet, stb.
Elindít egy saját launcher-t, a gyári appdrawer / home screen nem is látszik. -
fatty
aktív tag
Az termeszetes hogy a legkisebb fenyero ilyen vilagos? Sotetben kiegeti a szemem.
-
fatty
aktív tag
Megvettuk szuloknek a tablat. Felraktam v2-es szoftvert, nyuzom par napig, de eddig jol mukodik minden.
Kulso BT GPS-el megy a helymeghatarozas, ugyhogy akar navinak is hasznalhato. -
fatty
aktív tag
Esetleg akinek droidos telefonja is van, megnézné wifi analyzer-el egymás mellett milyen jelerősséget mutat 79qci, és a mobil?
Köszi. -
fatty
aktív tag
válasz
BomiBoogie #756 üzenetére
Nexus 7-et hasznalok egy eve, semmi gondom nem volt vele, pedig volt, hogy egy nap haromszor csereltem rom-ot. Tovabbi elony a tamogatas, es a rengeteg fozott rom. Szuloknek nezegetek en is 79qci-t, bongeszni jobb a 4:3.
Kijelzo kulonbseg:
N7 - 7" 16:10es arany ~95*151mm
79qci - 7.9" 4:3as arany ~120*160mm(ahogy egy forumtars irta) -
-
fatty
aktív tag
Sziasztok!
Szülőknek nézegetek tabletet, jelöltek közt van a 79qci is. Megírnátok a kijelző méretét miliméterben, és mennyire kevés/elég/sok a 1024x768? Leginkább böngészésre, logikai, "3-match" játékokra lenne használva. 2012-es N7 náluk volt pár hónapig, de jó lenne nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest