Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
Sirandrish #3250 üzenetére
Root mehet rá. Utána le szoktam jegelni pl. google maps-ot. Viszont ha nem zavarnak, akkor ne jegelj.
Root és kezd el belakni. -
albinolynx
senior tag
válasz
expendables #2777 üzenetére
Világos, csak nem volt túl szerencsés a mondatod.
Egyébként olvasáshoz, böngészéshez és elégnek találtam az usb-n való töltést. Játékhoz, erőforrás igényesebb használathoz nyilván kevés.
-
albinolynx
senior tag
válasz
expendables #2758 üzenetére
Ebben a formában ez így hülyeség. 500mA-rel is lehet tölteni (kommersz usb 2.0 port).
-
-
albinolynx
senior tag
válasz
Giorgio1313 #2124 üzenetére
Akkor lementhetnéd a V2 rom-ot az új hangchip-es tulajoknak, akiknek még V1 van a készüléken.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #2000 üzenetére
15:27 (töltés közben 5-6x képernyőzár gombot megnyomva) 69% a töltöttség. Azt nem írtam, hogy 55%-ról indult.
Tehát megy ez ahogy várható volt, viszont lassan. Valahol van egy telefonhoz kapott usb-s töltőm. Gondoltam mekkora király lesz, műhelyben is gyorsan fel tudom tölteni. Az is 500mA-es csak, mint az usb 2.0.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1991 üzenetére
13:37-kor netbook usb 2.0 portról töltés indult. Jelentkezek még.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1923 üzenetére
Holnap délután elméletileg már a kezemben lesz pár DX-es kábel és le is tesztelem őket. Kíváncsi vagyok...
-
albinolynx
senior tag
válasz
IpiBcsi #1914 üzenetére
A kábelnek szerintem semmi hibája, különben nem jelezte volna a töltést sem.
Egyszerűen szerintem az történhetett, hogy valami jobban szívta az akkumulátort, mint amennyi töltést képes volt belepumpálni az usb port.
Nekem is érkezik kínai kábel ilyen kis méretű dugóval. Ki fogom mérni és -próbálni is. Bár én alapvetően azért rendeltem, hogy a házban elszórva bárhol rá tudjam akasztani töltőre a tabletet (univerzális 5V / 2.000mA usb csatlakozású adapter az alap). -
albinolynx
senior tag
Reggel könyvet olvastam a tableten. Kijelzőt kikapcsoltam. 60% töltöttség.
Most vettem kézebe ismét. Bekapcsoltam a kijelzőt. Ki szerettem volna lépni a "home"-ra. Megfagyott az egész.Próbáltam kikapcsolni. Úgy tűnt, mintha újraindult volna, de a wayteq logo-nál homokórázik már kerek 10 perce.
Próbáltam tűvel resetelni, arra sem reagált.
Találkoztatok már konkrétan ilyen hibával?V2 rom.
CWM-ből próbálom wipe-ot, factory reset-et. Ha nem megy, újra rakom a rom-ot.
Csak dühítő, mert szinte könyvolvasásra és e-mail olvasásra használom. Nincsen széttúrva és csak ingyenes play-ről töltött alkalmazásokat használok. -
albinolynx
senior tag
Mivel és hogyan csináljak megosztást, hogy a tableten tudjam nézni a gépemen lévő filmeket?
Nagyon nem akarom bonyolítani, csak sorozatokat néznék néha és nem szeretném mindig a tabletre másolni.Gép (win 8.1 x64,), mezei router, v2 fw tablet.
(Egy darabig még nem lesz NAS-om.) -
albinolynx
senior tag
Szerintem karácsony után úgyis lesz eladó, új, pár órát nyomkodott és leendő tulajdonosnak nem tetszett példány.
-
albinolynx
senior tag
Ha OTG-vel csatlakoztatok egy noname x-box kontroller klónt, azzal mit kezd vajon?
-
albinolynx
senior tag
Több felhasználó kezelését hogyan oldjam meg?
Első körben az sem érdekel, ha külön kell mindenkinek telepíteni mindent. Persze nem probléma, ha app osztás történhet kiválasztás szerint.
Multi-user app share nagy fehér képernyőt ad...
-
albinolynx
senior tag
Egyről beszélünk: [link]Ez az inaktív sáv két oldalt tehát normális? Semmit sem lehet kezdeni vele?Nem szóltam... Most jutott el az agyamig, hogy külön kell állítani itt is a margót. Még jó, hogy amióta droidhoz közöm van apex-et használok. Tény, hogy eddig csak telefonon...
-
albinolynx
senior tag
Megérkezett az enyém is. V2-re frissítettem, stb. Lenne pár kérdésem:
Hogyan kellene rábírni az apex-et, hogy a menüben faltól-falig legyenek az ikonok?
Zavaró a ~20mm-es inaktív sáv a fektetett módban.AnySoftKeyboard HUN miért nem választható AOSP helyett?
-
albinolynx
senior tag
Nem mintha védeni akarnám viszonteladókat, de sokszor muszáj bontani a csomagolást különben nem tud érvényesíteni pl. egy jótállási jegyet. Netes vásárláskor én úgy vagyok ezzel, hogy nyomkodják inkább és ott derüljön ki, hogy be sem kapcsol, mint vissza kelljen egyből küldenem. Nem hiszem el, hogy kárt tudna okozni benne. Nyilván leejtheti, ráboríthat folyadékot, flashelhet rá egy nem megfelelő ROM-ot, stb, de...
Egy Vertu legyen ujjlenyomat mentes, viszont egy ilyen "tucatterméknél" ne okozzon fejfájást néhány ujjlenyomat és egy esetlegesen kipróbált készülék az eladó részéről. -
-
albinolynx
senior tag
válasz
kelzsoca #556 üzenetére
Tudom nézőpont kérdése, de milyen a tok minősége? Hogyan kell rögzíteni a tabletet benne? Érdemes megrendelni csak azért, hogy asztali tartóként funkcionáljon?
Írtad a bluetooth billentyűzetet. Mire kell ügyelni? Van valami kritérium választásnál? Tudnál-e konkrétan ajánlani márkát, típust?
Nem találtam mást, csak egész apró billentyűzeteket. Normál méretű BT-s nem is létezik?
Jönnek ám az igények. Vajon egy usb vevőn keresztül működhet egyszerre egér + billentyűzet is?
(Bár az egér sokad rangú az érintőkijelző miatt, inkább csak kíváncsiságból.) -
albinolynx
senior tag
Én is szeretnék hamarosan beszerezni egy ilyen tabletet edigital-tól. 90%-ban szobában, asztalon lenne használva. Megéri hajtani a billentyűzetes tokot? Elbizonytalanodtam, hogy nem járnék-e jobban egy sima mezei normál méretű usb-s billentyűzettel. OTG kábel úgyis szabad lesz. Utazás közben pedig képernyő billentyűzet.
Lastpass-t használok az asztali gépemen. Ebből van droidhoz való. Esetleg használja még valaki? Melyik böngészőt támogatja? Asztalin chrome-t használok.
Lehetséges-e, ha igen mi szükséges a több felhasználó kezeléséhez a tableten? Itt is úgy működik, mint linux/win alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest