Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass17
tag
Ha nem töltés közben produkálta ezt, akkor nem normális. Ha töltőn, akkor meg kell próbálkozni máshol is vele.
Nálam az akku töltöttség a furcsa, mióta feltöltöttem 40 percnyi kijelző használat után is 100%. Gyakran beáll egy %-ra és onnan csak jó idő múlva mozdul el, persze egy viszonylag nagy eséssel. Ez másnál is így működik?
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy készüléket, ez a képernyő mozgás így mennyire normális?
Videó(elnézést a rossz minőségért,remélem látszik)
-
FET-MEN
veterán
válasz
blueregard #389 üzenetére
Egész jó. Ha kimegyek a lakásból akkor megy el a jel. Az emeleten van sima galaxy gio a routerem. Azért fém mert minőség
-
blueregard
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam ezt a tabot, és mivel extra igényeim amúgy sincsenek, tökéletesen megfelelne - főleg ebben az árkategóriában. Viszont a wifi számomra elég fontos. Régebbi tabom szintén fém hátlapos volt, és a wifi nemhogy gyenge volt, de használhatatlan. Lakásban vékony falaknál még elvegetált, de házban 5 méter és egy fal elég volt ahhoz, hogy egyáltalán ne is működjön. Itt is ennyire súlyos a helyzet? Nem értem, miért erőltetik a fém hátlapot
-
gerii
addikt
-
Mercutio_
félisten
Fóliát úgy értettem, hogy ha a gyárilag rajta lévő már elhasználódott.
Billentyűzetes tok kérdésre tipp? Ha jobb/dizájnosabb/lényegesen olcsóbb és magyar feliratos, akkor a paypal--os kínai webshopos forrást preferálnám
kelzsoca:
akkor valamelyik útba eső e-digit becélzom, remélem lehet taperolni is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mercutio_ #377 üzenetére
Speedshop, Extreme Digital, Media Markt ilyen helyeken kellene lennie.
Esetleg itt nézz rá a térképen.
-
Belabaa
tag
Úgy általánosságban írtam a véleményemet.
A te esetedben, akkor ne sokat gondolkozz, vegyél 40-ért egy ilyen gépet, megéri. Azon viszont már lehet gondolkodni, hogy megtartod, vagy a régit hagyod nála. Persze csak ha nem ajándékba kapja, mert szerintem megfogod szeretni a 79qci-t.
-
Mercutio_
félisten
Belvárosban, metró vonalak mentén hol lehet megtapizni, próbálgatni ezt a tab-ot?
-
-
vass17
tag
Szerintem böngészésre 4-5 óra lehet reális. most 3,5 óra kijelzőnél tartok 35%-on (még 1 óra legalább van benne), úgy hogy 1 órán keresztül töltött le valamit, kikapcsolt kijelzővel, ami még biztosan merítette rendesen. Offline filmezéshez pedig ott van Kelzsoca tesztje, 6 óra 55 perccel.
-
Belabaa
tag
Beállítottam a gépet performance-ra, érezhető a különbség. Tehát az alap beállítás kiváló, teljesítmény-akuidő szuper, de ha valaki "sportosabban" szereté használni meg van rá a lehetősége. A gép alkalmas rá.
Nagyszülőknek meg nem fontos erőltetni, hogy 7 vagy 8 colost vegyek neki karácsonyra? Ha ez a kérdés felvetődik, akkor egyiket sem. Vannak szép 15-17-es laptopok ott kell keresgélni. Tudomásul kell venni, ha gyengén lát valaki. Ha mégis nagyon fontos (élet-halál kérdése), akkor pedig a legnagyobb 4:3-ast kell választani. A betűk nagysága legyen a prioritás. Nem minden programban lehet növelni a betű nagyságot!
-
kelzsoca
félisten
Igen, úgy néz ki azokat nem szereti, egy S3 headset-es fülessel nálam se jó, viszont egy másik nem headset-es fülessel rendben van, sőt annyira rendben van, hogy flac zenét hallgatva meglepően szépen szól a készülék.
(#372) fatty
Maximum fényerővel, folyamatos kijelzőhasználattal ~4 óra, az alábbiak szerint.
Automata fényerővel, folyamatos kijelzőhasználattal ~7 óra, az alábbiak szerint.A fentiektől eltérő kijelzőhasználat, például böngészés, olvasás stb.. valószínűleg még hosszabb üzemidőt eredményez, illetve erőforrás igényes alkalmazások futtatása esetén (pl: komolyabb játékok) természetesen rövidebb üzemidő is várható.
-
vass17
tag
Nekem ezelőtt ugyancsak 7 colos 1280*800as tab volt. Az elején jó volt, de miután nagyaon sokszor használtam 10est is, rájöttem, hogy a 7 kicsi lett nekem. A 8col papíron nem jelent akkora különbséget, a gyakorlatban viszont a 4:3as arány miatt sokkal nagyobbnak érződik, minden solkal nagyobb rakta és nem folyik ki a szemed az erőlködéstől. A pixelek miatt nem kell aggódni, ugyse nagyítóval nézed.
Szerintem ez a méret tökéletes, egyrészt jól hordozható, mint egy 7es és jól olvasható, mint egy 10es. -
fatty
aktív tag
Sziasztok!
Szülőknek nézegetek tabletet, jelöltek közt van a 79qci is. Megírnátok a kijelző méretét miliméterben, és mennyire kevés/elég/sok a 1024x768? Leginkább böngészésre, logikai, "3-match" játékokra lenne használva. 2012-es N7 náluk volt pár hónapig, de jó lenne nagyobb kijelző. -
-
vass17
tag
Nekem inkább az a kérdés, hogy miért tart egy szintet olyan sokáig és hirtelen esik egy jót a töltöttség, aztán azt megint tartja sokáig. Nekem pl. most 51%-on van már egy jó ideje, gyanítom, hogy ezután valahova 40 köré esik. Szóval nem fokozatosan megy lefele, hanem lépcsőzetesen.
Sultiii: Teljesen betoltad? mert amikor én kipróbáltam, bedugtam szinte tövig, ott úgy éreztem, hogy az a vége, de csak egy fül szólt, utána még kb 1-2 mm-el tovább is ment, de ahhoz rendesen meg kellett nyomni.
-
vass17
tag
válasz
violentSt #358 üzenetére
Szia.
Szerintem ne hajtson oda, mert el nem tudom képzelni, hogy ennél jobb minőségű lehet.
A kijelző természetesen üveg (igazából a kapacitív kijelzők óta gyakorlatilag csak azt használnak), míg a hátlap alumínium, nagyon egyben van az egész. A szín egyéni preferencia, nem hinném, hogy konkrétan ebből a típusból lesz fekete, de én személy szerint emiatt nem vetnék el egy ilyen jó készüléket, szerintem gondold át. A fehér mellett szól továbbá, hogy csak a kijelző feletti részen feltűnő az ujjlenyomat, a fehér kereten nem, míg fekete keret esetében ott is nagyon. -
gerii
addikt
Most néztem a tabon az akksihasználatot, és észrevettem egy megjelenítési hibát, miszerint álló módban rosszul jeleníti meg a grafikonhoz képesti bekapcsolt képernyőt:
Ahol 80%-ról megy le 60%-ra a töltöttség, ott az álló üzemmódnál "továbbmegy" a kiejlzőhasználat a grafikonon mutatott értéknél.
-
sultiii
tag
Hali.
Nem tudom, hogy egyéni probléma vagy sem, de kérnék egy kis segítséget.
Miért van az, hogy ha bedugom a fülhallgatót és furán szól az egész úgy ahogy van? Össze vissza szól, kicsit kihúzom akkor a füles egyik fele pedig jól szól viszont akkor a masik fele meg se szólal... :\ -
-
violentSt
tag
Sziasztok! Kerdesem az lenne, h a keszuleknek uveg-e az elolapja illetve feketeben varhato-e? Sajnos ez a feher szin es az h ott uveg a kijelzovedo a prestigio fele hajt :/
-
joiner007
aktív tag
Csatlakozom pár nap múlva a közösséghez!
Rendeltem egy ilyen tabot meg egy tokot hozzá. Remélem hamarosan megjön!
Kelzsoca támogatása megnyugtató, zte bladet anno többek között Ő futatta fel.
-
vass17
tag
válasz
kelzsoca #346 üzenetére
Köszönöm a segítséget, végülis egy másik gépről sikerült telepíteni.
Ami a tabletet illeti, eddig lenyűgözött, minőségileg gyakorlatilag Ipad mini, csak feleáron. Gyorsaságban nekem eddig jó, a wifivel sincsenek problémák és nekem óriási előny a 4:3-as 8col a 16:10-es 7colhoz képest, böngészésre tökéletes ez az arány és sokkal nagyobbnak is tűnik. Gondolkoztam a 10e Ft-al drágább Alcoron is, de miután annyi hibás készülékről olvastam, inkább a Wayteq lett és nem bánom, mert még egy darab rossz pixel sincs rajta, nemhogy hiányzó akksi
-
Belabaa
tag
válasz
kelzsoca #341 üzenetére
Oooo komámasszony ez kellett volna nekem kb. 2 hete. Nem akartam elhinni, hogy "almás/ablakos-gép-et" kell venni/szerezni egy k... android frissítéshez. (linuxot nem lehetne telepíteni csak ha előtte windowsal partícionálunk, ugye nonszensz?) (allitolag cora aruhaz dolgozot mar bocsajtottak el, mert tescos szatyorral ment a munkahelyére - egy cora-s penztaros mondta el nekem (pszt...))
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Van egy alternatív lehetőség is, amihez nem kell PC kapcsolat:
1. Töltsd le a hivatalos weboldalról a szoftvert.
2. Csomagold ki a tömörített állományt, és a kapott wayteq_xtab79qci_v2.img fájlt nevezd át=> update.img-re (.img a kiterjesztés ez ne változzon!!)
3. Az update.img-t másold fel egy Micro SD kártya gyökerébe.
4. Tedd az SD kártyát a készülékbe, a készüléket kapcsold ki.
5. A hangerő FEL gombot lenyomva, és nyomva tartva, nyomd le mellé 5 másodpercig a power gombot is, majd engedd fel mindkét gombot 5 másodperc után, ha mindent jól csináltál rövid idő után egy fekvő android robot lesz látható a kijelzőn.
6. Nyomd meg egyszer a hangerő FEL gombot, és bejön a recovery menüje.
7. Válaszd ki az update rkimage from external storage menüpontot, majd nyomj a power gombra.
8. Megvárod amíg felteszi a szoftvert a készülék.Recoveryben az ENTER/OK gomb a power gomb, a lefelé lapozás a hangerő LE gombbal működik, viszont sajnos felfelé, vagy visszafelé lapozás nincs, így ha véletlenül túlhaladsz a megfelelő menüponton a power gomb hosszan nyomásával ki tudod kapcsolni a készüléket, és lehet ismételni az 5. ponttól.
-
Mercutio_
félisten
Ugyen ez egy MTK-procis mobilteló driverével kapcsolatos történet, de lehet, hogy te is hasonlóan jártál.
-
vass17
tag
Erről lenne szó:
Mielőtt rákattintok a Switch-re, nincs is ott az eszközkezelőben. Miután rákattintottam megjelenik sárga jelzéssel, kiválasztom a driver x64-es, win8-as mappáját és a fenti üzenetet kapom. Utána meg a tulajdonságoknál mégiscsak azt írja, hogy nincs illesztőprogram...
-
vass17
tag
Hogy lehet telepíteni a frissítést, már egy fél órája szenvedek vele és képtelen vagyok felismertetni.
Igen, visszaolvastam: amikor rádugom a tabot a gépre, nem találok semmiféle rendellenességet. Miután az RKBatchtool-t egy fail üzenetet kapok. Utána az eszközkezelőben is megjelenik felkiálltó jellel az USB vezérlők között, de hiába tallózom be illesztőszoftver frissítésként az oprendszeremhez illő programot, kiírja, hogy az illetsztőprogram naprakész és semmi sem történik.
Letöltöttem FET-MEN (66-os hozzászólásban) linkelt programját, az is kiírja, hogy telepítette a programot, de továbbra is ugyanazt játszom a Switch-el...... -
v_atis
tag
válasz
Mercutio_ #331 üzenetére
kijelzővédő fóliából szerintem teljesen jó az ami rajta van. nem tudom másnak milyen nekem szinte tökéletesen van rajta két apró buborék van benne egyébként hibátlan.
karomat teljesen kinyújtva is el tudom rendesen olvasni a megnyitott könyvet úgy hogy nem nagyítottam a szövegen. így szerintem ez teljesen jó lehet idősebbeknek is.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Megtetszett ez a tab, lenne 3 kérdésem:
1. Ez a mahjong játék fut-e rajta rendesen, úgy hogy a játék elfér a kijelzőn, átkátható és játszható? (nem kell belenagyítani, stb.)
2. Átlagos médialejátszó funkciók kiválthatóak-e vele (FullHD anyagok lejátszás, több külső felirat kezelése, több hangsáv és belső felirat kezelése, esetleg XBMC vagy ahhoz hasonló frontend van-e rá?)
3. Idősebbek is használnák pdf olvasásra, netezésre, náluk jellemzően kicsit el kell tartani az olvasott anyagot mert közelre már nem fókuszál a szemük rendesen, ilyen távolságon nem lesz kicsi a 7,9"?
+1 milyen bilentyűzetes tokot javasoltok (e-bay, paypal-os kínai webshopok is jöhetnek), illetve érdemes-e és milyen kijelzővédő fóliát rátenni? -
Belabaa
tag
Szerintem kelzsoca pont egy ilyent hegeszget össze. Ez lesz a karácsonyi ajándékunk tőle.
-
Belabaa
tag
A tuningot idézőjelesen gondolom. Pl. animaciókat kikapcsolni, HW fedvényt nem engedélyezni. De evvel el is mondtam mindet. Arra gondoltam, hogy esetleg már valaki nézegette, hogy a teljesítményt befolyásolja-e? Netalántán ezen kívül tud-e valami okosságot. Régen a zxp-nél is voltak rejtett kapcsolók. Hu... hirtelen nem jut eszembe a neve. Honosítóról is lelehetett tölteni. :p
-
tjb007
nagyúr
-
vass17
tag
Próbálkozott már valaki a gyárin kívül más tokokkal? Összehasonlítva a méreteket, annyira közel áll az Ipad minihez, hogy gondolom akár kompatibilis is lehet az ipad tokok egy része, márpedig abból van választék, bőven, azért érdekelne elsősorban.
-
Belabaa
tag
Valakinek van tapasztalata külső HDD-vel? Most próbáltam 250GB 2,5'-t, nem boldogul vele. Lehet, hogy már ide is kellene külső táp? Vagy inkább a mérettel, esetleg ext2/3/4 -el van baja? Ha ext a probléma +oldás létezik?
Ja és a "fejlesztői beállítások"-nál van egy kis tuning lehetőség? Gondolok itt pl. a GPU beállításokra. -
sultiii
tag
Köszönöm a segítséget, hát igazából még külföldről soha sem rendeltem de most eljött az ideje
. Amúgy, hogy viselkedik a szerkezet ha tv-re vagy monitorra van kötve? Ma megyek megvásárolni a masinát
-
SUPREME7
őstag
-
sultiii
tag
Hali. Valaki segítsen megoldást találni a következő problémára. A monitoromon csak DVI bemenet van a tableten viszont microHDMI, hogy tudnám összekötni a tabot a monitorral???
-
kelzsoca
félisten
Elindult a WayteQ Europe hivatalos fóruma is.
-
vass17
tag
Nem is a multitaskingon, de gyakran a lassú érzést inkább az adja, hogy szaggat a launcher és egyebek. Egyébként pedig érdemes lecserélni, mert ha alapértelmezettre állítod, akkor a gyári launcher kerül ki a használatból, szóval nem lesz nagyobb a terhelés. Márpedig, ha jól van optimalizálva, mint pl a Nova, akkor kevesebb ramot és procit fogyaszt, mint amikor a gyári van használatban.
Most állítottam vissza alap állapotába a rendszert eladás céljából és egészen ledöbbentett a különbség ahhoz képest, amit megszoktam a Nova-val. -
Belabaa
tag
-
vass17
tag
Érdekes, én eddig egy 70dci-t használtam, abban ugyancsak 1 gb ram, de a proci csak 2 magos. És még le is volt korlátozva a processzor, hogy ne melegedjen és így is teljesen elégedett voltam a sebességével, a multitasking-al. Most készülök váltani ilyenre és egyvalami biztos, hogy akármilyen is a gyári rendszer, nekem azonnal megy fel a Nova Launcher, mert nagyon-nagyon sokat dob a sebességérzeten a gyári launcherhez képest. Neked is javaslom, hogy próbáld ki, nem lehet benne csalódni
+ böngészőnek nagyon bevált a Dolphin, esetleg a Boat, de semmiképpen Chrome. -
Belabaa
tag
Párhuzamosan szoktam a géppel dolgozni. Letöltés (nem torrent, mielőtt a torkomnak ugranál), böngészés ált. 2 böngésző +beépülőik, keresés, hírolvasó, youtube, vnc, stb. Igen ez mind felváltva. Néha azért döccen a gép, szakad letöltés, fagy plugin. Prószálom felvenni ritmusát, elég jó, de kéne az a kis plusz. Edigitalban 1.8-asnak hirdették azért is vettem, azota javították.
-
Belabaa
tag
válasz
kelzsoca #305 üzenetére
Nem szeretném az app készítésedet siettetni, csak írod, hogy egy összetett programon dolgozol.Az pedig sok idő. Addig is lehetne olyat csinálni, hogy egy teljesítmény növelés? Minden féle frikk-frakk nélkül? Keresgéltem már máshol, de nem jártam sikerrel. Kéne az a 0,2 tuning.
-
vass17
tag
Olvastam a cikket, kicsit kételkedek, tényleg igaz az, hogy a tab nem töltődik micro USB-n keresztül, vagy a mobilarena csak egy hibás példányt fogott ki?
-
gerii
addikt
Nekem is teljesen jó lenne a kialakítása, de az érzékenysége nem túl jó. Az ékezetes szavakat sem javítja.
Zsenike23: szabad úton nem lesz gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest