Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
V2 frissítésnél ha switch-re kattintás után nem jön elő az eszközillesztő telepítése mi a teendő?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
druppel #3695 üzenetére
Nekem tokeletesen mukodik, most is arrol irok. En meg felteszem yt-ra hogy nekem milyen faszan mukodik. :p
Sajnalom hogy par ember kifogott valami rossz szeriat, de attol ez meg egy nagyon jo tablet marad. Lehet en is anyaznek ha rossz lenne, de nem itt a forumon fikaznek...
A 4.2.2-vel nagyon jol fut. 1-2 szarul megirt alkalmazas miatt laggol. Pl ejszakai szuro ahogy elottem is irtak.
Kitkattal problemavan, de az a google sara. Be is vallottak mikor arrol szoltak a hirek hogy javitjak 4.4.3ban az ujraindulasokat, wifi problemakat.
Szoval ez egy erosen megoszto tablet. De aki kis idot ra szan es beallitgatja az jol jar. -
druppel
csendes tag
válasz
kelzsoca #3689 üzenetére
Utólag telepített alkalmazás?
Most egy tök alap rendszeren nem hozza be a play-t, ha valamire rányomok, akkor nem reagál.
Komolyan nem tudom, hogy mi a faszt akar a wayteq ezzel a termékkel. Ha elküldeném szervizbe sem változna semmi, mert legjobb esetben cserélik egy ugyanilyen szarra, ami 2 hét múlva ugyanígy full meghal.
Azt sajnálom, hogy erre nem lehet készülékbiztosítást kötni, mert akkor tuti már 3x földhöz vágtam volna, hogy esélyem legyen egy normális tabletre.
Ma már azon gondolkoztam, hogy levideózom a hihetetlen gyorsaságát és teljesítményét, és felrakom youtube-ra, ha valaki rákeres a nevére, akkor lássa, hogy trágya.
Lehet azzal jönni, hogy speciális, és 1000-ből egy. De 1) értek az IT dolgokhoz 2) full nem speciális, mert minden fórum ezzel van tele. Ha a wayteq korrekt lenne, akkor beismerné, hogy szériahibás a tabletek x%-a, és a tulajdonosoknak visszaadná azt a 40 ezret, amit kidobtak erre a romhalmazra. Az elpocsékolt időről és a feszültségről nem is beszélve.
-
atoth
aktív tag
Milyen böngészőt használsz?
A saját tapasztalatom:
A Chrome valóban használhatatlan. Minden frissítés után újra megpróbálom, de nem igazán javul.
A gyári vagy a Dolphin lényegesen jobb. Én most a Firefox Beta használom, mert a tapasztalatom szerint ez működik a legjobban, leggyorsabban. Lassulás csak akkor van, amikor a háttérben szinkronizál, letölt (Play, email). És, persze attól is függ, hogy milyen oldalt néz az ember. A flighttracker24, amin folyamatosan megy a frissítés, használhatatlan, de az oldalak túlnyomó többsége teljesen elfogadhatóan működik. -
-
aneda
senior tag
válasz
kelzsoca #3689 üzenetére
Nekem nincs fent semmi csak kb 5 alkalmazas, Aquamail, Sakk, 2048, idokep, ejszakai szuro, oszt internetezes kozben altalaban akad mint a fene. Problemat okoz a billentyuzet elohivasa, gepeles, az oldalakat csak masodik probalkozasra nyitja meg, klikkeles, hosszu klikkeles pedig teljesen osszevissza mukodik.
Ezzel mit csinaljak? -
kelzsoca
félisten
válasz
druppel #3688 üzenetére
Ahogy én látom több a "speciális" nem működő darab, mint a működő.
Akkor rosszul látod, vagy látsz a fórumokon több ezer különböző nicknévvel panaszkodó usert?
Ide az ír akinek gondja-problémája van a készülékkel, már amennyiben rendelkezik a készülékkel, mert sajnos erre is volt nem egy eset...Esetleg arra még nem gondoltál hogy oka lehet annak ha pár hét után problémás kezd lenni a készülék?
miért nem egyből, miért nem azonnal, ha egy operációs rendszerrel gond van, az azonnal tapasztalható, nem 1-2 hét múlva.
Az utólag telepített alkalmazás(ok) kavarnak be az esetek döntő többségében. -
druppel
csendes tag
Felhúztam a JB-t, 2 hete. Azóta újra laggol.
Nekem már úton van az új tab, mert ez használhatatlan. KitKat és JB alatt is ugyanolyan szar pár hét alatt.
Az meg nem vigasztal, hogy cipelhetem szervizbe, ott újrarakják, mert mást úgysem csinálnak vele, aztán 2 hét múlva megint szar lesz. Eladni nem lenne pofám, mert engem minősítene, hogy egy használhatatlan dolgot adok el.
Tulajdonképpen kidobtam az ablakon 40.000 Ft-ot. Ha lenne pénzvisszafizetés, már régen igénybe vettem volna, de szervizbe rohangálni egyszerűen nincs kapacitásom, és értelmét sem látom.
Ahogy én látom több a "speciális" nem működő darab, mint a működő. Egyébként nekem a telefonomon és ezen is kb ugyanazok a programok vannak. A telefonom mégsem akad, a tab viszont folyamatosan.
Szerintem rohadtul türelmes voltam, és eléggé sokat küszködtem azért, hogy használhatóvá varázsolódjon, de nem jött össze.
-
smokesh0w
csendes tag
válasz
Sirandrish #3677 üzenetére
van rá megoldás?
-
Giot
addikt
válasz
expendables #3682 üzenetére
OK!
Köszi a figyelmeztetést! -
Giot
addikt
.......töltőre rakva gond nélkül működik!
Mikor elkezdtem használni 97%-on volt a töltöttség jó ha 30 percet használtam mikor megmakkant, most hogy töltőre került azt írta 20%-on van az akksi. 2 perc alatt 50%-ra töltődött. Jelenleg is szélvész gyorsasággal töltődik.
Mi van ezzel? -
Giot
addikt
Újabb problem!
Ma reggeli mail nézés, böngészés közben halk pattanó hang és kikapcsolt. Újra indítás után betöltött majd megint kikapcsolt, de előtte szétesett a kép. Azóta csak a töltőképernyőig jut el és leáll.
Nem lehet hogy valami vírust összeszedtem? Vagy nem jellemző a táblagépekre? -
smokesh0w
csendes tag
miért van az hogy san andreasban iszonyatosan felmelegszik a tablet? szó szerint éget
-
fausto
addikt
válasz
KTomi77 #3667 üzenetére
Majd kérlek, írd meg a tapasztalataidat! Az a baj, hogy ha újra rakom a rom-ot, akkor egy ideig működik. Pedig már alig rakok fel 1-2 programot.
Kelzsoca: valószínűleg elviszem majd szervizbe, de az a baj, hogy a hibákat nem mindig tudom előidézni, meg egy újrahúzás ideiglenesen megoldást szokott jelenteni. -
KTomi77
tag
-
-
kelzsoca
félisten
azért írtam le, hogy ha valaki szeretne venni ilyen tabot és vásárlás előtt informálódik, lássa azokat a véleményeket is, akik nincsenek megelégedve a tabbal.
Világos, de a fórumok csak erről szólnak, többnyire csak az ír be akinek problémája van, éppen ezért nem ad reális képet a termékről, most nem csak erről a készülékről van szó, azt is megértem, hogy akinek gondja van, azt nem vigasztalja hogy a másiknak nincs baj a gépével, de ennek is pont annyira itt a helye, mint annak hogy megy a panaszkodás.
viszont már az megakasztja, ha be akarom hozni a billentyűzetet vagy megnyitok egy oldalt új lapon. Fagyogat, kikapcsolgat.
Ez pedig nem normális működés, javítják vagy cserélik, csak küldd be szervizbe.
(#3662) SZATA
Mindenképpen kellene akkor mentés az adatokról, ehhez használhatod a my backup vagy titanium backup alkalmazást is, aztán ajánlott lenne felhúzni azt a szoftvert, ami a wayteq weboldalán található, és így megpróbálni a sticket életre kelteni.
-
fausto
addikt
Ez engem egyrészt nem vigasztal, másrészt nem ugyanaz, ha valakinek nincs semmi gond vele vagy úgy gondolja, hogy 40 ezerért ennyi jár.
Kelzsoca: azért írtam le, hogy ha valaki szeretne venni ilyen tabot és vásárlás előtt informálódik, lássa azokat a véleményeket is, akik nincsenek megelégedve a tabbal. Én elhiszem, hogy valakinek tök jól megy, de nekem nem. Ha tudtam volna, hogy lutri, hogy milyen példányt kapok, kétszer is meggondoltam volna a vásárlást.
Nekem szerencsére a wifi flottul megy, viszont már az megakasztja, ha be akarom hozni a billentyűzetet vagy megnyitok egy oldalt új lapon. Fagyogat, kikapcsolgat. -
SZATA
senior tag
Lehetséges, hogy a tab nem ismer fel egy Huawei K4605 stickkel? Azt írja csatlakoztatáskor, hogy sérült az SD kártya, formázzam.
Az első verziós fw van még a tabon (2013-as). (Belakott rendszert nem akarok letolni és a Héliummal nem tudtam lementeni sem.) -
Giot
addikt
válasz
kelzsoca #3642 üzenetére
A probléma megoldódott. Tegnap este a töltőről lehúzás előtt, ki lett kapcsolva. Kikapcsolás, és kihúzás után, magától bekapcsolt. Azóta is normálisan működik.
Lehetséges az hogy megzavarta az akkumulátor szinte teljes lemerülése?Az akadozáshoz annyit tennék hozzá, hogy nálunk akkor kezd el akadozni, amikor a háttérben fut a Facebook chat programja, esetleg frissíti magát az FB program. Az FB applikációt úgy ahogy van ki szoktam kapcsolni az alkalmazás kezelőből chatprogramostól mindenestől.
Nemrég kb egy hétig itthon voltam, sajnos táppénz, volt időm használni órákat, olvasásra, böngészésre, video nézésre. Miután kikapcsoltam ezt a háttérben futó FB szörnyűséget, gond nélküli volt a használat. Miközben több applikáció futott egyszerre, Ebay, Gmail, Chrome, Fbreader.
Az érdekes az volt hogy hiába zártam be a chat vagy az FB alkalmazást a futó programok közül, időközönként mindig újraindította magát. Mint utólag megtudtam ez beállítás kérdése, hogy fogadja e az üzeneteket. Így a vége az lett hogy a telepített programok listájánál megkerestem az FB programot, és kényszerített leállással lőttem ki. Így állítva le a teljesen a Facebook programját. Amúgy zsivány hogy annak ellenére hogy nincs a futó programok között, mégis aktív az FB applikáció. -
fausto
addikt
Én már abban reménykedem, hogy ez az átok, használhatatlan **** még garancia alatt meghal annyira, hogy ne legyen érdemes javítani és vissza kapom a pénzem. Borzasztó döntés volt megvenni ezt a laghalmazt, ha valaki ilyet szeretne venni, ne tegye! Akadozik, lefagy, ötletszerűen újra indul...
-
Atesz08
tag
sziasztok.
tudna valaki segíteni abban, hogy lehet a leghosszabb akkuidőt kihozni a 79qci tabból? beállításokkal, vagy bármi mással. roottal és törölni a felesleges appokat? megköszönnék egy jó leírást. -
atee
őstag
Csak, hogy vissza találjak gyorsan. A gyereknek most vettünk egy ilyen készüléket. Felmerülhetnek kérdések még
-
M.A.Z.
aktív tag
Mikor használom, és kell a gyors váltogatás az alkalmazások között, akkor átállítom Performance-ra, mivel egyszerre megy a Chrome, Viber, néha FB/Messenger, Youtube. Így egész nap összesen 5-6 órát elhasználgatom. Ezt is használom, mert szobában nagyon fényes a kijelző.
Más: 1.6 GHz-re még nem láttam, hogy felkapcsolna. -
Giot
addikt
válasz
kelzsoca #3639 üzenetére
2x lett újra húzva anno a szoftver, másodjára belefagyott a procedúrába. Ezután ment a szervizbe mivel semmire sem reagált. Ott újból szoftvert cseréltek rajta azóta, kb egy hónapig hibátlanul üzemelt. Már kezdtem elégedett felhasználóvá válni.
Ezek szerint megint szerviz? Én így nem tudok szoftverfrissítést csinálni hogy be van dugva a töltő. Másképp meg egyből kikapcsol.
Kösz a gyors reagálást! -
Giot
addikt
Sziasztok!
Újabb probléma merült fel a tablettel.
Hiba jelenségek:
Random pirosra vált a wifi jel erősség, miközben telefonról hibátlanul működik.
A másik nagyobb gond. Nem hajlandó bekapcsolni a gép, csak ha töltőn van. Így bekapcsolva azt írja hogy feltöltve, de kihúzva a töltőt, egyből leáll, mintha megszűnne a tápellátás.
Előzmény, a töltöttségi szint 4%-on állt, majd kikapcsolt a tabi, ezután fel lett téve töltőre és visszakapcsolva, és így lett használva egy nem túl hosszú ideig.
Majd maradt a töltőn de már nem volt használatban.
És ma ez a hiba.Vélemény? Ötlet?
-
Suineg
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy bluetooth-on keresztül tudnám-e használni egy Samsung GIO telefon GPS vevőjét? (Régen a PDA-k is csatlakoztak ilyen külön vásárolható GPS vevőkhöz.)
-
M.A.Z.
aktív tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy 5GHz-en megy-e a wifi? Az a gondom, hogy bluetooth-os fejhallgatóval képtelenség Youtube-ozni. Mobiltelefonnal ilyen problémám nincs, pedig akkor is ugyanazon a frekvencián megy a két kapcsolat és a router is be van állítva.
-
Beca1990
senior tag
ha teszek bele memóriakártyát akkor az alkalmazásokat (pl. GTA San Andreas ) át tudom rá helyezni?
-
Finkoo1980
csendes tag
válasz
expendables #3628 üzenetére
ma küldtem el szervizbe, remélem gyorsan és hatékonyan dolgoznak... nem szerettem volna tapasztalatot szerezni ebben, de sajnos így alakult...
-
expendables
aktív tag
válasz
Finkoo1980 #3625 üzenetére
Valószínű,hogy maga a wifi chip adta meg magát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Finkoo1980 #3625 üzenetére
Igen, ez akkor szerviz.
-
Finkoo1980
csendes tag
válasz
Finkoo1980 #3623 üzenetére
a jellybean visszarakása tökéletesen sikerült, a wifi bekapcsolási probléma még mindig ugyanúgy megvan...
elhúzom a csúszkát, nem csinál semmit, nem látja a wifi jelet, majd néhány másodperc múlva, kb. 5-10 mp visszaugrik a csúszka "ki" állapotba...
gondolom szerviz... -
Finkoo1980
csendes tag
válasz
Finkoo1980 #3622 üzenetére
már nem tudom szerkeszteni, úgyhogy új hsz...
a jobb felső sarokban a kereső mező csodákra képes...
rk driver assistant -
Sirandrish
legenda
Köszönöm a válaszokat
-
Clemi
veterán
válasz
Sirandrish #3617 üzenetére
Elméletileg ott a T-Com által készített TV GO amivel ha van T-Home előfizetésed akkor minden előfizetett csatornát online nézhetsz (asszem ha nem vagy előfizető, az alap csatornák, M1,Duna,RTLKlub,TV2 akkor is nézhetők) Csak az a baj, hogy ez a készülék még nem támogatott egyelőre, így semmit nem lehet rajta nézni. De a remény hal meg utoljára.
Ha megnézi valaki a Store-ban, van aki már vígan nézi a kütyüjén a TV csatornákat. -
tjb007
nagyúr
válasz
Sirandrish #3617 üzenetére
Nincs rá mód, mivel a többi csatorna nem rendelkezik online streammel.
-
Sirandrish
legenda
Van bármi mód hogy azon a MindigTV appon az alap csatornákon kívül mást is nézhessek?
Pl RTL Klub vagy ilyesmi? A Weboldal szerint ezek ingyenesek, nekem az appon belül mégsem engedi nézni.. -
Clemi
veterán
Nálam rászokott arra a kicsike (4.4.2) hogy alvó állapotból ébresztve csak akkor kapcsolja vissza a Wi-Fi-t (beállítottam, hogy ne tartsa bekapcsolva a WiFi-t alvó állapotban) ha a jobb sarokban lehúzom a redőnyt, és belépek a WiFI beállításokba. Nem nyomkodok semmit, csak megnyitom és már csatlakozik is. Érti ezt valaki mi a francért ilyen?
-
Armis
tag
válasz
Finkoo1980 #3611 üzenetére
Esetleg egy újraindítás? Nem szokás ezeket kikapcsolni, de néha nem árt a restart, Lumia 520-on is épp a minap ment el a wifi, de restart-tal helyreállt a béke.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Finkoo1980 #3613 üzenetére
Támogatás-Letöltés-Tablet PC
Ez a két frissítés, amire szükséged van, értelemszerűen csak az egyik kell, hogy pontosan melyik a részletes leírásnál kiderül.
- Szoftverfrissítés V2
- Szoftverfrissítés 2014 -
kelzsoca
félisten
válasz
Finkoo1980 #3611 üzenetére
Mindenképpen húzd újra a gyári leírás szerint a készüléket, feltehetsz 4.2.2-t is.
-
Finkoo1980
csendes tag
Sziasztok!
Eddig boldog tulajdonosa voltam ennek a kis kütyünek, de ma nagyon meglepett, sajnos kellemetlenül...
Be akartam kapcsolni a wifi-t, beállításokban elhúztam a csúszkát, és nem történik semmi... egy idő után visszaáll kikapcsolt módba... hibaüzenet nem jön...
visszaállítás nem segített, eddig működött...
hardware, vagy software hiba lehet? most még megpróbálom újrarakni az androidot... egyébként gyári 4.4.2 kitkat..
leejtve nem volt, úgy vigyázunk rá, mint a hímestojásra...
nincs su, és nincs benne még memória kártya sem... (ezeket csak most akartam megcsinálni, mert folyamatban van a beszerzése, tárhelycserét szerettem volna, stb.) csak playről telepített appok voltak rajta, és semmi mókolás... remélem nem kell szervizbe küldenem!Ha tudtok segíteni, szívesen fogadok minden ötletet...
-
BOBAKILL
őstag
válasz
hippo0315 #3607 üzenetére
Mindenre van megoldás, csak egy kicsit utána kell nézni és foglalkozni vele. Nem nagy probléma amit írtál, nagyon könnyen megoldható. Ennyi pénzért ez jár, ami azért nem rossz. Én megelégedéssel használom.
Mindent tudni lehetett erről a készülékről, miért nem tájékozódtál mikor megvetted? Az akksi nem a legjobb, az tény, néha meg-meg röccen az is igaz. Az ára viszont kárpótol. -
hippo0315
senior tag
Szomorú, azt hiszem érzékeny búcsút veszek a készüléktől, halk, baromi gyorsan merül, gyakran akadozik, szóval kuka lesz, elég nagy melléfogás volt megvennem.
-
hippo0315
senior tag
Van mód arra, hogy a tablet általános hangerejét megemelje az ember?
És itt most mérnöki vagy fejlesztői felületen keresztüli megoldásra gondolok. -
Sirandrish
legenda
FAKJEEEE
Leszedtem rá az Opera "nagy" verzióját és már tolja is a vidiket ezerrelMilka 78 Nekem már azis megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest