- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
Sziasztok! Én is most készülök venni egy ilyen csoda kütyüt! A nagy nehezen összekapargatott 35ropimból, jövhéten meg is lesz. Azokat kérdezném akiknek már van, ill jártasabbak a dolgokban, Érdeklődnék, hogy valamilyen módon telepíthető e rá a linux valamelyik verziója? "nem emulátoros megoldásra gondolok"
mert szerintem linux alatt egy ilyen erős gépet jobban ki lehetne használni mint amúgy.
Ami miatt nekem a linux kellene: mindigtv nézése, sdr radio, persze a rá dugott dvb-t kütyümön keresztül, ezek nem igen akarnak menni androidon, vagy van rá megoldás?. eme gép előtt egy allwinner q88 tabim volt, de gyorsan el is adtam, néhány kedvenc programom nem igen akart menni alatta. meg kicsi ram, kicsi proci. Azt tudom hogy bizonyos tableteken már portolták rá az ubuntu linux arm verziót, de ennek most armes processora van, vagy x86 féle?! A válaszokat előre is köszönöm!
Mindenesetre ha héten meglesz a gép, mutatok róla teszteket!
Avagy a télre való tekintettel:
hóömlésvolt nálam ilyet se lát sürün az ember
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest