- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
Szerintetek! A múltkor már írtam róla hogy a 70dc-s tabletem nem minden tv-vel kompatibilis (HDMI), hang átvitelileg.
Szerintetek ez garanciális probléma vagy nyeljem le hogy ez ilyen f*s és ne akarjam használni a samsung tv-men?!
(A wifijét továbbra sem szeretem, olyan gyenge hogy 4-5m-re a routertől /Pirelli, Telekomos, bár előtte a TP-Link 841-el sem volt jobb/ már nem kell a youtube-ról videókat nézegetnem! A másik probléma hogy elkezdett fagyogatni a böngészője, bár ez még elég ritka, annyira nem zavar, de ha tovább romlik a szervizbe fogja végezni MEGINT!) -
Iceapo
csendes tag
válasz
Tarcsajana #203 üzenetére
Akkor szerintem ennyit a Samsung tv, Wayteq 70dc közötti kompatibilitásról!
Azóta már firmware-t is frissítettem a tv-n, de semmi javulás, sajnos a 70dc nem szereti egyes samsung tv-ket! -
Iceapo
csendes tag
válasz
Creeshton #179 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a Wayteq-hez akkor tudom ajánlani a Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo-t, 42eFt az ExtremeDigiben, ugyanaz mint a 70dc, csak éppen 16GB-os és IPS paneles, én láttam és összehasonlítottam a 8GB-os verziót az enyémmel, 5-10%-al jobb a Wifije (egymás mellett volt a két készülék határozottan jobb volt a jelerőssége a Prestigionak). A kijelzőről meg inkább ne is beszéljünk, a betekintési szöge sokkal jobb a Prestigionak, ha várok 1 hónapot most jobb kütyüm lenne.1 hete 36 vagy 37eFt volt és tokot is adtak hozzá, nem is akármilyent! De nézz utána a neten ennek a Prestigionak, én laikus vagyok!
-
Iceapo
csendes tag
válasz
Tarcsajana #170 üzenetére
Szia! Elküldtem a szervizbe, majd egy pár nap múlva már küldték is vissza. A tápegységet cserélni kellett, de a tabletnek nem volt baj. Odaadtam a egy ismerősnek a tabletet, nála jó volt a HDMI, hang nem szaggatott.
Nálam ugyanazzal a kábellel szaggat a hang továbbra is!Sajnos valószínű tv hiba. A tv-m típusa: Samsung PS50C530.
A tablettel megvagyok elégedve, de a Wayteq-től ez az IPS paneles húzás szerintem elég gerinctelen volt. Nagyon régóta szerettem volna egy IPS paneles tablettet, de nem is reménykedtem benne hogy lesz az olcsó kategóriába is, erre ahogy megvettem a 70dc-t jött 2-3 hétre rá a hidegzuhany hogy jön a 70dci, MENJENEK A P*CSÁBA! Bocsánat hogy ez a véleményem, de sajnos ezt érzem! -
Iceapo
csendes tag
A szaggatottat úgy értem hogy van jel nincs jel, illetve csönd van vagy éppen tökéletesen szól.
Azóta sajnos rájöttem a problémára.
A tápegység dugaljam is és a HDMI csatlakozásom is valószínű panel hibás illetve kontakt hibás!
Jöhet a szerviz, 4 napos a kütyü, sajnos a csere már nem lehetséges, ezt elqrtam, már hogy nem időben jutott eszembe hogy a probléma hardveres! Remélem nem fogják összevissza forrasztgatni a szervizbe!
Ja slussz poén hogy vettem hozzá távirányítót és ha a tv-vel összekötöm a tabletet akkor összevissza működik, ha nincs tv-re kötve minden OK, valószínű ez is a HDMI aljzat hibája. Egyébként a képen is észrevettem változást HDMI-vel, szóval van ott még más kontakt hiba is! -
Iceapo
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy 70dc-t, nagyon tetszik, elég jó a wifije is(a 808dc-hez képest mindenképp, mert ugyanis ez is volt nekem 2 napig, lehet hibás darabot fogtam ki, na mindegy nem is ez a lényeg), meg gyors meg minden, szóval szép és jó.Két problémám van vele, az egyik kevésbé lényeges, a tápegység csatlakozásom nagyon béna, nem mindegy milyen szögbe van bedugva a tablet dugaljába, mindig igazgatnom kell (magamat meg izgatnom
), különben ugye nem tölt a drága.
Más is tapasztal ilyen problémát vagy ez csak egyedi hiba?
A másik már kicsit súlyosabb problémám hogy a HDMI-n keresztül csak szaggatott hangot képes átvinni a TV felé (a kép tökéletes), mindegy milyen lejátszóprogival kísérletezek!
Valaki esetleg tud erre valami megoldást vagy valami hardveres hibám van ebben az esetben is?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest