- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punkstyle
tag
válasz
Reyorkin #518 üzenetére
Hát ha 2-3 hónapig húzza a tied hiba nélkül akkor majd Én is visszaküldöm.
Sajna nekem is csak futár játszik, pedig még wayteq üzlet is van nem messze, de azt mondták küldjem oda ahol vettem@sephirot: Nekem bekapcsoló gomb nem, ellenben a kijelző körül lévő fekete műanyagról a puha védőréteg igen
-
sephirot
tag
válasz
Reyorkin #520 üzenetére
Veszprém környékén lakom és az extreme digitalban vettem a cuccost. Egyébként nektek is kopik a bekapcsoló gomb? Mert nekem az ezüst szín helyett már réz színe van.
De egyébként meg vagyok elégedve a teljesítményével, viszont gariztatás után valószínűleg el fogom adni mert a mérete néha kevés. Egy 10 colosra szeretnék majd beruházni. Esetleg ha valakit érdekel nálam jelezheti vételi szándékát.
Van hozzá gyári tok is és egy hdmi kábel, amivel tv-re lehet kötni. (teszteltem és működik is) Decemberig garanciális.
-
yello72
csendes tag
válasz
Reyorkin #280 üzenetére
nálam az volt gond,hogy ha kikapcsoltam nem tudtam visszakapcsolni ,jelezte ,hogy tegyem töltőre,pedig volt még benne szufla. Ezután rádugtam a töltőre és egyből be is kapcsoltam és kiírta ,hogy pl 38% vagy 44% -on van a töltöttség . Ezt a problémát orvosolták .
1 hete viszont nálam is megy a 100% -os hiba ,megvárom mi lesz a fejlemény (majd úgy is megírjátok)és csak aztán megy szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest