- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Olvass be a HTC One X topicba (egy 150k-s csúcskészülékről van szó) mindenki csak panaszkodik, ez hibás, az hibás, nem jó a kijelző stb..
Ennyire xar lenne, vagy csak a fórumban gyűlnek össze a problémás userek, mert aki gond nélkül használja, az nem sírja tele az adott topicot.
-
blueMerle
veterán
Hát...reggel mikor felkeltem, kinyitottam a csipás szemeim ezen a szép napon, még én is úgy gondoltam hogy megér ennyit. Elhiheted nekem hogy így este 9 órára megváltozott az álláspontom
De nem leszek szemét, elmegyek érte, viszont szénné-tesztelek rajta mindent, ebből a szempontból örülök hogy személyesen vehetem át a boltban. Ha mégis lesz valami baja, értelemszerűen nem hozom el. iPad nálam felejtős, sajnos azon nem tudom megoldani azt, amit Androidon (cms, szerver-menedzselés, stb...)
-
blueMerle
veterán
Egyértelműen nem ez a legjobb ár/érték arányú tablet a piacon, ez tény, van ennél jobb is. Engem viszont kárpótol hogy brutálisan egyben van, nagyon masszív cucc, olyan érzésed van mintha elpusztíthatatlan lenne az unibody alu kivitel miatt. A hangja olyan, amilyen, én nem multimédiás lejátszóként tekintek rá, akinek viszont fontos hogy baromi jól szóljon, az úgyse ennyiért fog tabletet venni magának.
Sanzaa: én a Tescoban vettem valami irdatlanul szemét pénzért minihdmi-hdmi kábelt úgy egy hónapja, szerintem nézz körül ott mielőtt rendelsz.
keszo: hm hát ez nem teljesen normális működés...na az fix hogy agyontesztelem mielőtt elhoznám, nem érdekel ha nem fog tetszeni az eladónak
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest