- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
khatru
csendes tag
-
Imy
veterán
Én ezért vettem egy másik töltőt, a gyárit nem vágnám szét, mi van ha gariba vissza kell vinni, mit mondok... És még a végén a toldásra ráfognak valamit.
Amúgy elektromos szempontból lehet hoszabb, nem esne rajt akkora feszültség, hogy a töltést befolyásolja.Ami érdekes, hogy a gyári Nokia töltőm 1.7m.
-
SShadow
aktív tag
Így van bocs a helytelen angolért azt hittem ez X-pad fórum és nem nyelvtani
)))))
A lényeg engem nem érdekel hogy a rendszer hogyan fut ha az alkalmazások megeszik a CPU-t (pl a böngészés)
Nekem azért kellene hogy kiváltsam a gépem egy hordozható eszközre amin lehet netezni rendesen és még egyszer egyszer játszani valami jobb játékkal (GTA, stb)
Sokan úgy gondolják hogy pár száz MHZ nem jelent semmi.
Nekem volt anno régi MSM7227-el szerelt telóm ott a 600 helyett a 720simán érződött a kis felbontáson, itt mondjuk nem 320x480-ról beszélünk hanem jóval nagyobb felbontásról, én úgy gondolom itt már azért kell a CPU teljesítmény is.
Ha vesztek valamennyit az akkuidőn az nem baj csak a teljesítmény legyen rendbe, ne kelljen képregényt nézegetnem.
Persze nem remélek csúcssebességet egy egymagos géptől. -
zozo2001hu
tag
Figyelj már, ne húzd már fel magad ezen, komolyan nem ér az egész ennyit szvsz. Teljesen jó szándékkal örömmel írtam le a tapasztalataimat, hátha más vállalkozó kedvű felhasználók is kedvet kapnak a custom romokhoz.
Az android valahol erről is szól, látván az aláírásodat te is foglalkozol saját készítésű romokkal, így nem értem a felháborodást.
De ha téged zavarnak a korábbi hozzászólásaim, akkor kérjük meg a moderátort és nyugodtan töröljön ki minden ilyen jellegű kommentet és linket. Lehet ezt itt tiltja is valamilyen szabályzat, nem tudom.
A Wateq meg helyesen WayteQ ezer bocsánat még szoknom kell!
Úgy hogy béke veled és nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
-
zozo2001hu
tag
Ezt most a CUBE vagy a Wateq? Wateq vagy CUBE? CUBE vagy Wateq?
A ház, a csatlakozók elrendezése, a hozzá adott kábelek, minden csontra ugyanaz, komolyan nem látod?
Majd a Wateq biztos tervez egy saját tabletet 60e Ft-ért, hagyjuk már. Egy normális romot nem tudtak kiadni az amúgy príma hardverhez.
-
zozo2001hu
tag
Sorry, nálam tényleg nem akart a gép bekapcsolni sima hangerő gomb nyomvatartása mellett ezért írtam azt, valamint a töltő sem okozott problémát, de nem akarok senkit félrevezetni természetesen.
Más:
Tetszik ez a javított gyári ROM, most nincs vele különösebb problémám a sebesség is elfogadható, így már használható a cucc teljesen.
Amit még megcsináltam, hogy kikapcsoltam az animációkat: beállítások, fejlesztési lehetőségek, ablakanimáció mérete és áttűnési animáció mérete ki. Ezek után még gyorsabb lett az android meg a forgatás is stabilabb.
-
SLYM
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest