Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
darkmann #3635 üzenetére
Task váltásnál vajmi keveset számít a SoC, a GPU, pláne az Antutu pontszám, abból a szempontból, hogy egy korábbi alkalmazás nyitva marad vagy bezáródik. Ez leginkább a RAM mennyiségétől függ, és az általad felsoroltak nem ellensúlyozzák a +1GB RAM-ot.
Ilyenre hivatkozni, hát hogy is mondjam, nem vall túl nagy hozzáértésre.
Ha a "megmondást" úgy érted, hogy valaki kijavítja a szamárságaidat, akkor igen, leszek én a megmondó ember. -
air
nagyúr
válasz
darkmann #3427 üzenetére
És szerinted a WayteQ-es 4.2.2 és a Visture között mekkora a különbség "CPU és memóriakezelés, stb..."-ben amikor mindkettő ugyanarra a kernelre épül?
Az is sokat számíthat, hogy a különböző romok alatt milyen háttérfolyamatok, alkalmazások, szervizek futnak a háttérben folyamatosan. Ebből a szempontból még két azonos kernelre épülő rom között is épületes különbségek lehetnek.
Ugyanakkor a kérdésedben az szerepelt, hogy futhat-e úgy a játék KK alatt retina felbontáson, mint JB alatt a csökkentetten.
A retina felbontás 3 millió pixel, a másik 1,8 millió. A különbség 40%.
Tehát a kérdésed értelmetlen. Szerintem. -
darkmann
őstag
válasz
darkmann #3323 üzenetére
RR3 letöltés állandóan megszakadt!
Bye-bye 4.4!Helló Kasty Visture!
Eddig egész jó. Most töltöm a RR3-at.
Észrevettétek, hogy a K.V. 1600*1200-on indul alapból? Ez nekem akkor tűnt fel amikor az Antutu 19191 pontot adott.
Retinára hogy lehet visszavenni? Beállítások-->Megjelenítésnél Normal és HD mód van, én azt hittem a HD az 1600*1200 akar lenni, de ezek szerint nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest