- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz darkmann #3635 üzenetére
Task váltásnál vajmi keveset számít a SoC, a GPU, pláne az Antutu pontszám, abból a szempontból, hogy egy korábbi alkalmazás nyitva marad vagy bezáródik. Ez leginkább a RAM mennyiségétől függ, és az általad felsoroltak nem ellensúlyozzák a +1GB RAM-ot.
Ilyenre hivatkozni, hát hogy is mondjam, nem vall túl nagy hozzáértésre.
Ha a "megmondást" úgy érted, hogy valaki kijavítja a szamárságaidat, akkor igen, leszek én a megmondó ember.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz darkmann #3631 üzenetére
1GB vs. 2GB RAM. Plusz valószínűleg nem teljesen ugyanazok futnak a háttérben, plusz gyanítom a rendszer sem ugyanaz, talán még csak nem is azonos Android verzió.
Következtetés: totálisan értelmetlen összehasonlítás.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz darkmann #3427 üzenetére
És szerinted a WayteQ-es 4.2.2 és a Visture között mekkora a különbség "CPU és memóriakezelés, stb..."-ben amikor mindkettő ugyanarra a kernelre épül?
Az is sokat számíthat, hogy a különböző romok alatt milyen háttérfolyamatok, alkalmazások, szervizek futnak a háttérben folyamatosan. Ebből a szempontból még két azonos kernelre épülő rom között is épületes különbségek lehetnek.
Ugyanakkor a kérdésedben az szerepelt, hogy futhat-e úgy a játék KK alatt retina felbontáson, mint JB alatt a csökkentetten.
A retina felbontás 3 millió pixel, a másik 1,8 millió. A különbség 40%.
Tehát a kérdésed értelmetlen. Szerintem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
darkmann
őstag
válasz darkmann #3323 üzenetére
RR3 letöltés állandóan megszakadt!
Bye-bye 4.4! Helló Kasty Visture!
Eddig egész jó. Most töltöm a RR3-at.
Észrevettétek, hogy a K.V. 1600*1200-on indul alapból? Ez nekem akkor tűnt fel amikor az Antutu 19191 pontot adott.
Retinára hogy lehet visszavenni? Beállítások-->Megjelenítésnél Normal és HD mód van, én azt hittem a HD az 1600*1200 akar lenni, de ezek szerint nem.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest