Új hozzászólás Aktív témák
-
djcool
tag
válasz #35723520 #1699 üzenetére
Látom azért itt is vannak elvakult fanatikusok (mint az AMD-Intel vagy ATI-nVidia vitában)...
Nem tudom,kit mit szólna,ha venne egy sportautót, aminek csak annyi hibája van,hogy nem megy a turbó és néha a fedélzeti computer megadja magát menet közben is a kocsi váratlan leállását okozva...
Mint már leírtam korábban, a tabletet azért vettem,mert speckók alapján egy igazi erőgép LEHETNE ,de valamiért mégsem tudja kifutni magát. Remélhetőleg egy romfrissítés megoldja a sebességproblémát (és én inkább Wayteq romot szeretnék rá,nem más gyártóét). Bár a wifi probléma nekem hardveresnek tűnik-hullámzó minőségben gyárt a kínai gépsor...de nem vagyok szakértő (arra van itt más).
Gondolom (én),hogy sok usernek az a baja, hogy a Wayteq részéről eléggé csend van support tekintetében (és ne jöjjön senki azzal,hogy milyen gyorsan megjött a 4.2.2.rá,mert szerintem azzal KELLETT VOLNA KIADNI)Remélem tényleg megjön valamikor az a 4.3 vagy 4.4-es csodarom
Kelzsoca,minden bizodalmam benned van remélem hamarosan lesz valami frissítés!Peace testvéreim
[ Szerkesztve ]
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
stnstn
tag
válasz #35723520 #1480 üzenetére
Gondolom attól is függ, mi fut a háttérben.
Teszt előtt midig futtatok egy task killert.EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
bsanya
aktív tag
-
stnstn
tag
válasz #35723520 #1464 üzenetére
Itt részletesen le van írva [link]
Természetesen annyi különbséggel, hogy nem a gyári Wayteq, hanem a Glass rom-ot rakod fel.
Én nem restore-al, hanem upgrade-el csináltam, így nem gyalulta le az app-okat.[ Szerkesztve ]
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
stnstn
tag
válasz #35723520 #1461 üzenetére
Az RKBatchTool-ban az FW Path ablakba másold be a GlassRomV5 képfájlt.
(mondjuk én upgrade-el csináltam)[ Szerkesztve ]
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
kpityu2
őstag
-
air
nagyúr
válasz #35723520 #1059 üzenetére
Nyugodtan törölheted. De ha más funkciója is van, - mint az agresszív task bezárás - amit hasznosnak találsz, akkor arra használhatod, csak a kill-ezést kapcsold ki. Sajnos pontosan nem ismerem az adott alkalmazást.
(#1060) Bélaaaa:
"Még nem késő tanulni!"
Kinek? Mit?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bélaaaa
őstag
válasz #35723520 #1055 üzenetére
Advanced task killer -> ne használd 4.2.2 alatt. Felesleges. A rendszer úgy is újraindítja (a bezárt alkalmazásokat), ha úgy érzi, kell neki az.
Ezzel csak erőforrást vonsz el a rendszertől+akksit használja (az ATK), mikor pihenhetne is.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
air
nagyúr
válasz #35723520 #885 üzenetére
Ilyet még nem.
Viszont amit én tapasztaltam, hogy a némítás időnként, teljesen magától visszakapcsol.
Többször előfordult, hogy éppen olvastam valamit, nem értem sem a kijelzőhöz, sem a hangerő gombokhoz, amikor megjelent a képernyőn a hangerő kijelzés, és visszakapcsolt a hang.
Ilyet tapasztalt már más?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kelzsoca
félisten
válasz #35723520 #662 üzenetére
Akkor most kapcsold be a tabletet, dugd össze a PC-vel, indítsd el a flashelő alkalmazást, de ne nyomj rá semmi gombra (elvileg rózsaszínben világít az első kocka)
Majd nyisd meg a Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő fület, és most hogy látod ezt az eszközkezelő ablakot, nyomj rá a switch gombra, és írd le mi történt. -
-
kelzsoca
félisten
válasz #35723520 #658 üzenetére
Drivert telepítettél egyébként? tehát ezen már túlhaladtál?
Próbálnék egy PC újraindítást első körben, aztán lehet probléma az usb kábellel, az usb porttal, de akár a pc-n lévő operációs rendszerrel is, esetleg nincs elég szufla az akksiban.
Itt volt hasonló eset.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestbuy játékok
- Garasoskodás
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Villanyszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest