- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Medve8Bp #169 üzenetére
Nagyon jókat írsz, nehogy megsértődj itt egykét komán. Pontosan ezt hiányolom a tesztekből is ezt az egyszerű felhasználói szemszögöt. Ok hogy én műszaki informatikus vagyok és pontosan tudom miről van szó. De egy szőke cicus elolvassa a tesztet ilyesmi és aszem erősen pislogni fog. Milyen miliAmper meg barátai? Őt az érdekli hogy amíg az irodában libeg, elmegy e a gép vagy nem. Igen sajnos ezt énis említettem hogy a nagy fullos hardverű Galaxy tabok is elég erősen röcögnek ám. És ezt valahogy nem tűröm egy 150 rongyos géptől el. Akkor már iPad minden szó nélkül...
És azért iPad ra mennyivel jobb DJ program van ám
Ha már megy a veszekedés. De ez minden fórumra igaz hogy bárki felvet bármit. Nem ám egy szép kerek értelmes válasz van rá hanem legalább 20 rámozdulnak és veszekednek egy jót. Ez amolyan Magyar átlag vírtus
-
kelzsoca
félisten
válasz
Medve8Bp #169 üzenetére
Nyilván ez nem az a topic ahol a WayteQ masinát csak dícsérni lehet, mert nem tökéletes, mint ahogy más eszköz sem, viszont ehhez érkezik egy kellemes ár, amiért bizonyos hibák felett, amik nem szoftveres hibák elnézhetőek, akit ezen hibák zavarnak megveszi a drágább/jobb készüléket, akár másik rendszerrel, tehát nem kötelező az Android sem
Viszont az üzemidőre visszatérve, ~2 hónapja egész nap Pesten voltam, és egy kis xpad-70-est is vittem magammal, akkor még csak beta 2.3 volt rajta, szinte egész nap neteztem vele wifivel, és csak másnap merült le úgy, hogy egész éjjel be volt kapcsolva.
A készenléti időt sok mindennel ki lehet tolni, az ilyen eszköznél mondjuk azzal is, ha airplane módba tesszük a kütyüt, hiszen akkor nincs cella készenlét fogyasztása (ami egyébként a 3G mobil stick-ek támogatottsága miatt van)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Medve8Bp #161 üzenetére
A kijelzőpanel valóban nem egy IPS mint az iPad 2 -ben, ennyi pénzért ez nem is elvárható.
A kijelző érzéketlensége hardveres hiba, előfordul másnál is, erre van a garancia. A fagyás, Wi-Fi eldobálás stb. meg szoftveres hiba ami javítható. Nálam a 2.2 alatt sem volt ilyen probléma, a nemrég kijött 2.3 -as frissítéssel meg pláne nem.
A két gép akkuját (és ebből következően az üzemidőt) meg elég vicces dolog összehasonlítani, az egyikben 3200mAh -ás a másikban meg 6930mAh -ás van.
Egy 40.000 forintos készüléktől szerintem nem kéne elvárni ugyanazt mint a 140.000 forintostól, nem véletlenül kerül mindkettő annyiba amennyibe. -
kelzsoca
félisten
válasz
Medve8Bp #161 üzenetére
Az xPAD-70-es gépnél negatívumként felsorolt dolgok nagy része szoftveres hiányosság/Android betegség, azóta a készülékre megjelent a friss 2.3-as rendszer, az órajelet megemelték, és röcögés/döcögés nincs.
A kijelző nem IPS panel, de ennyi pénzért ezt ne is várjuk el szerintem, az ipad 2 jelenleg 120k körül/felett alakul, ami több mint 3x ár egy xPAD70-es géphez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest