- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #899 üzenetére
lenne egy rossz hírem..
nem fut együtt az SI a gyári menüvel,lefagy
wince felületről szépen dolgozik
mégiscsak be kell áldozni a tools panelt
majd megbeszélem Kamilloval.
Usb-től már hullik a hajam
valamelyik alkalmazás nagyon felügyeli és nem enged mást mint AS vagy Mass...
lekapcsolok mindent induláskor csak az explorert engedem indulni és meglátjuk mit lesz
...bár mintha montad volna,hogy wince felületről nincs AS kapcsolat...
registryből biztos be lehet állítani,hogy legyen
egyszóval belemerülök a reg adatbázisba -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #878 üzenetére
azért nincs hostod mert N800-ad van
nekem 770 van és hostos
meg BPv350 és az is hostos
Tied talán hostos lesz,de nem reagál a: kössük össze a 4-es 5-ös pint
/ csináltam hozzá /
nem reagál az OTGPortMode=1 / only host /
talán csak reg-ben van bent / ezt nem hinném / és a hardver nem tudja
pár nap és kiderül -
kamillo67
tag
válasz
Luissimo #841 üzenetére
Hi!
Az a nagy helyzet, hogy nem minden arany ami fénylik.
Az internethez csináltam egy menüt, ami egy dialógusként működik a shellben.
Létre kellett hoznom 1 ilyet.
De ez a kütyü nem engedi az új almenük létrehozását (az N770-en lehetett).
Ez már a 3.napi kinlódásunk vele.Tegnapig el sem indult. Végülis csak úgy sikerült, hogy megcseréltük a tools menüvel. Így nincs az a menü. A benne lévő számológép, konverter,gpsinfo simán átrakható lenne az alkalmazásokba.
A tools képét meg le lehetne cserélni pl. a Totalcommander képére. A szöveget meg pl. Fájlkezelőre.
Persze ez az egész csak Lui-papa hozzájárulásával lehetséges! -
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #712 üzenetére
Olyanom nekem is van...
olyan kellene amelyikben a 4-es és 5-ös pin össze van kötve.
ha ez be van kötve a kütyü alaplapján akkor a plussz testből tudja,hogy hostra kell váltaniKamillo,
inkább írtad volna le hogyan kell betüméretet állítani a weblap megjelenítésénél
többen tanulnánk belőle -
kamillo67
tag
válasz
Luissimo #708 üzenetére
Nem tudja (de ha nagyon akarja a csapat megoldható lenne) simán növelni az idő méretét. Írtam már, ha olvastátok volna ,hogy jelenleg 15 pixel magas. Ezt növeltem meg 25-re. Ez egy png kép. tovább is lehet nagyítani, de iszonyú ronda lesz. Várjátok meg az estét, meglátjátok a Gyurma által felrakott képen.
Ucweb betűkészletében meghatározó milyen fontjaid vannak a kütyün. (persze a menüje az marad a gyári) Nekem van Times, Arial. stb, mert raktam bele(kiszedtem az XP-ből).
A böngészet oldalt pedig nagyítja!punktum
Én nem tudom, hogy a "szép nevű" fórumtársnak miért nem növeli a weboldal betűméretét....
Bíztos jól állítottad be??? -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #710 üzenetére
nekem 1.5-es,de nem kell az UC-hez
más:
tud valaki otg kábel beszerzési lehetőségről
kellene a kütyühöz
registryből hiába állítom az otgportmode értékét 2-ről / automod / 1-re / hostmod /újrainditáskor visszaáll 2-re,így viszont nem működik a host.
abból,hogy nem engedi változtatni arra következtetek a kábel észlelésekor váltana host módra.Megerősíti ezt,hogy beállítható a MTP / Media Transfer Procotol / usb csatlakozás lehetősége,ami pl a fényképezők és MP3-as lejátszók protokolja. -
pEECsa
csendes tag
-
kamillo67
tag
válasz
Luissimo #683 üzenetére
Sztem nincs benne az FM. Már tapasztaltam a yuangfeng készülékeknél ezt, hogy benne van a szoftver vagy a shell leírásban szinte minden (BT FM), de a készülékek hardvere különböző.
Még egy kicsit változtattam azon a képen, ha ez jobban tetszik szólj :
Az alsó "E" betűs ikon remélem maradhat, a felirat persze "Internet" lesz.
+ a magyarítást megcsinálom, és küldöm a Gyurmának. -
kamillo67
tag
válasz
Luissimo #681 üzenetére
Mint már mondtam az nem ügy, már tegnap átírtam.
Te Lui belenéztem a magyar nyelvi fájlba, szinte ua a tartalma , mint a n770-nek( persze nem az itteni gyárinak, hanem a volt sajátnak). A lényeg, hogy nagyon sz.. módon van lefordítva , ha gondolod egy kicsit jobbá tenném. -
STé
csendes tag
válasz
Luissimo #598 üzenetére
Kedves Lui!
Lenyűgöző munka, kérlek tolmácsold DM kollégának elismerésem!
A Foxit tökéletesen nyitja a pdf-eket végre, (az MS viewer továbbra is panaszkodik,
és megnézve a Tweak-ben, a kiterjesztés nincs benne az asszociációs listában,
és az alkalmazás sem!)
és bár a rigó még nem fütyül új fészkébe költözve, az már csak rábeszélés kérdése lesz, úgy gondolom/remélem.
A SkyFire is megy az SI-ben, és itt a saját billentyűzetét végre el is érem.
A többi lehetőségen meg csak ámulok! Tényeg gratu!
Talán csak a system alá lenne jó egy működő Remote Desktop
(eme témában egy privát megy feléd...)Még egyszer köszönöm a segítséged, sokat számított nagyon!
A szervizes rom-frissítés egyelőre elodázva, bár kizárva nincs.maradva tisztelettel:
STé -
STé
csendes tag
válasz
Luissimo #596 üzenetére
Kedves Lui!
Köszi szépen, igen jónak néz ki.
Még nem, de a sor rájakerül, már bizonyos!
Köszönöm rám szánt energiáidat!Az alapproblémák izgatnak eléggé, főleg ha feltételezem, hogy azonos generációkra azonos
romot töltenek - nagyjából. Tehát kulcskérdés a szervizes romfrissítés szükségessége-e...Ja igen, mára még egy kérdés: feliratfájlok kezelése megoldott valamivel?
Leszámítva persze a divixbeágyazottakat, mert ott triviális.Üdv:
STé -
STé
csendes tag
válasz
Luissimo #594 üzenetére
Kedves Lui!
Nem oldja meg sajnos, mert a skyfire indításakor eltűnteti a virtbillt.
A taskbar látszólag valóban ott van (azaz látható), de érzékelhető,
hogy azon a területen is a skyfire aktív. (A teljes sorra igaz ez, tehát sem a Start, sem más nem érhető el. Az általatok fentebb belinkelt Skyfire_1.0.0.12113_for_WindowsCE.rar
-ra vonatkozik mindez.A telepítés - bár működnie jó lenne - esetleg kiváltható egy futtatható ver változattal.
(Pl. igen szeretnék feltenni egy remote desktop klienst, itt: WM6RDP.cab,
és a fentebb említett okok miatt nem sikerül)
A pdf problémát orvosolni próbáltam Adobe Reader for Pocket PC 2.0 telepítésének
kisérletével, de ugye a fentebbi okok miatt nem sikerülhetett ez sem...
Az asszociáció hiányát még betudnám egyszerű reg problémával, de azt, hogy a beépített
viewer nem nyitja meg a különféle változatú (1.3, 1.4) pdf-eket, nem tudom hova tenni.A mások sikerének bármiben is örülök,
Működjön csak Nálad, az a dolga!
privátot váromÜdv:STé
-
STé
csendes tag
válasz
Luissimo #592 üzenetére
Kedves Lui!
Köszönöm gyors válaszod.
Tételesen teljesen igaz a megjegyzésed. De ettől még a telepítésnek működnie kellene.
A CeRegEditet akkor félreértettem, köszi.
A SkyFire-nél nincs virtbillencsem. Semmi. Úgy gondolom, az Imp Method intézi ezt.
De nem érem el, tehát no begépelés, csak szóban mondhatom neki, hová is menjen
A PDF meg kifejezetten bosszant, mivel a választásom egyik legfontosabb
feltétele a nagyfelbontású kijelzőn olvasható pdf volt.
Mindezekre: ha nem regbuhera, akkor jön a szerviz?
Mit gondoltok?Üdv: STé
-
TFec
csendes tag
válasz
Luissimo #588 üzenetére
Igaz.
Szóval ha már buherálod a gépet újraindítás előtt ne felejtsd Activesync módba állítani hogy ha balul sül el a buherálás vissza tudd állítani a módosításokat. Ehhez nem árt lementeni a még működő rendszert (ResidentFlash2, Registry).
Ha miopockettel próbálkozol telepítés előtt keresd meg Mioautorun\Miopocket.ini -ben
"InstallTranscriberDriver=0" ha itt nem nulla áll írd át 0-ra különben ujraindítás után nem fog működni a touch screen és egyből frászt kapsz mint én ha még az Activesync módot sem álítottad be. Ha felraktad és már fut a rendszer nehogy ráklikkelj a jobb alsó sarokban lévő Transcibe ikonra. Ugyan az a végeredmény, felrak egy kézírás drivert és elszáll a touh.
Én a 3.0 release 48 és release 49 et tudtam beizzítani. 50 és a felett már nem mükszik a dolog. Valamit módosítottak a programban ami miatt már nem indul el.
Tapasztalatom: Hiába nagyon szépek a menük barátságos a kezelőfelület látszik hogy nem 100%-ig kompatibilis wayteq-el. Wince 5.0 az alapja ebből adódóan míg az egyik program elindul a következő már nem.. Tehát ha ezzel próbálkozol csak saját felelősségre és készülj fel hogy lesznek problémáid, de szerintem az ötlet nem rossz.
Ha már belefutottál egy hasonlóba a következöt teheted:
Töltsd le az n800 romfrissítő pack-ot. Segítségével tudod módosítani géped Registry bejegyzéseit touch-screen nélkül.
Csomagold ki egy frissen formázott memóriakártyára.
Töröld a memóriakártyáról az os80t.img -filet.
Most nyisd meg szerkesztésre a cfg80T.cfg -filet. és írd bele a következő sorokat:[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\USB\FunctionDrivers]
"DefaultClientDriver"="Serial_Class"Ez állítja vissza a gépedet Activesync módba
.
Ezután berakod a kártyát a gépedbe és nyomsz neki egy resetet.
Most már eléred a Residentflash2-t és a registry-t. Állítsd vissza az eredeti fileokat.
Így néz ki a touchscreen-re vonatkozó bejegyzés.
Ha ezen kívül még más bejegyzés is szerepel nállad akkor azt töröld mert azt a miopocket írta át és nem fog működni a touch míg nem állítod vissza az eredeti állapotot.Az alábbi leírásért felelősséget nem vállalok, de én így tudtam megcsinálni a gépemet.
Üdv. mindenkinek -
WindyJoe
aktív tag
válasz
Luissimo #574 üzenetére
Majd tavaszra kellene mindenképpen, amerre rendszeresen járok tudom az utat, csak ha megyünk kirándulni...
Amúgy skype dolog megoldódott, vagy még mindig nincs CE 6.0 alá?
Nekem az is jó lenne, ha valami skype kompatibilis dolog menne rajta.
A fringet, amit ajánlottak kipróbáltátok?
Távoli asztal is jól jönne, de azt láttam, hogy megoldottátok. (: -
gabter
tag
válasz
Luissimo #555 üzenetére
Régen jártam ezen a fórumon, mert kissé lassan jöttek a hozzászólások. Köszönöm érdeklődésed. Választ ugyan nem kaptam, de érdekes módon az SI_v6.2, melyet ezúton is köszönök, megoldotta. Amit azzal együtt adtatok, az elindult, azóta megy mindenhonnan, nem produkálja a hibát. Lövésem nincs, mi lehetett a probléma.
-
TFec
csendes tag
válasz
Luissimo #563 üzenetére
Sziasztok.
Ma kaptam vissza a ketyerét és úgy néz ki hogy megoldották a problémát!
Azt írják hogy romfrissítést csináltak.
Most már megy rendesen az IE. vel a böngészés wifi routeren.
De hogy kerek legyen a dolog próbáltam beizzítani a skyfire-t ahogy írtátok(SD kártyára felmásol gépbe berak és megfuttat).
El is indul szépen ahogy kell kiírja hogy connecting.... de a végén egy hibaüzenet fogad.
"Cannot Connect to Skyfire"
The network connection (APN) used does not provide full internet connectivity as needed by Skyfire.Továbbá azt írja hogy nézzem meg a routeren hogy a 443 TCP port és UDP port nincs e blokkolva.
Skyfire ver.:1.0.0.12113
Router: D-Link Dl 524 -
TFec
csendes tag
válasz
Luissimo #560 üzenetére
Itt a fórumon már egyszer elkezdtétek boncolgatni a témát csak abbamaradt.
Tehát a hibajelenség: Első oldalt megjeleníti utána nem lehet tovább böngészni vele.
A többi oldalt már nem hajlandó, lefagy. Ce alól is ez a helyzet csak ott anyival jobb hogy reagál a kilépésre.
De szerencsére ma telefonált a szervíz hogy elkészültek és küldik vissza nekem.
Remélem jutottak is valamire, addig is várok aztán majd beszámolok a fejleményekről. -
xOszi
csendes tag
válasz
Luissimo #552 üzenetére
A legjobban használható, ebben egyetértünk. Mikor megvettem az N800-ast, és kipróbáltam az IE-t, nem voltam túl boldog: hiányosan és lassan megjelenített oldalak. A Skyfire-rel látom, hogy mire képes a készülék sebességben.
Nem akarom telepíteni, jó a felmásolható verzió, hasonlóan az általad belinkelt 1.0-ás csomaghoz, de egyelőre nem találtam ennél újabbat. -
xOszi
csendes tag
válasz
Luissimo #546 üzenetére
Én az "alap" felbontásra gondoltam, amivel a Skyfire fut. Az alacsonyabb, mint amit az N800-as tud. A zoom remek találmány.
Közben találtam infót, hogy az 1.5-ös verzió támogatja a WVGA felbontást, a telepíteni viszont nem sikerült, az N800-as azt mondja a CAB-ra, hogy nem valódi WinCE install. Telepített verziót nem tud valaki?
-
xOszi
csendes tag
válasz
Luissimo #543 üzenetére
Működik a Skyfire, gyorsabb mint az IE, megjelenít az IE által ismeretlen képeket (pl. png), animokat.
Egy bajom van csak: a felbontásán lehet állítani? Zoom nélkül eléggé olvashatatlanok a szövegek.Az előző hozzászólásom pedig a Remote Desktop alkalmazásra vonatkozott, ha valakit érdekel, működik rendesen az is, csak billenytűzet gyanánt a Windows on-screen keyboardját kell használni, az N800-asé nem használható (meg sem jelenik).
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #481 üzenetére
Már kinéztem az utódot. HTC HD2, de megvárom még 100 alá megy az ára.
[link]
Ízelítőnek:
1GHz Snapdragon™ processor
Windows Mobile® 6.5 Professional (nekem nem tetszik, feltettem az Omniára, majd gyorsan levettem)
ROM: 512 MB
RAM: 448 MB
Wi-Fi Router
Capacitive touch screen
5 megapixel color camera (Omniában is ekkora van)
Internal GPS antenna
HTC Footprints™
Digital Compass
G-Sensor
Proximity sensor
Ambient light sensoru.i és a jelenlegi ár: 158.850 Ft - 169.990 Ft
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #471 üzenetére
Gyorsan feladtad, pedig ugyhallottam , hogy szereted a kihívásokat
Bizony jól hallottad, mert szeretem a kihívásokat! Éppen ezért cseréltem be egy Omniára. Hát ez a gép sem egy piskóta. Már a harmadik ROM frissítésnél tartok (pedig még csak egy hetes a gép
), de úgy tűnik még nem találtam meg az igazit.
Ha abból indulok ki, hogy van akinek ez (az igazi megtalálása) 30-40 évig is eltart, nem is állok olyan rosszul.
-
törölt tag
válasz
Luissimo #471 üzenetére
Én megvárom míg lemegy 29 ezerre a Mio Moov S760 ára
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Luissimo #458 üzenetére
Múltkor azt mondtad, a 400x240-ashoz ez kell:
[interface]
skin="ui_igo8"
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
resolution_dir="800_480"
vga=0
;wide=1[rawdisplay]
class="landscape"
;highres=0
screen_x=800
screen_y=480
;driver="gdi"Most akkor melyik setting lenne jó olyan dimka skinhez, amiben nincs 800x480-as mappa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest