Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Japi1
csendes tag
válasz
regvoltrossz #587 üzenetére
Nem a HD-s változatom van. A pdf olvasása mindenképpen macerás. Az epub, mobi, prc jól kezelhető, a doc, rtf Calibre segítségével könnyen konvertálható. Pdf-et egyszerűen nem nagyon töltök le. Ha minden part szakad, a Calibre, döcögős, de azért olvasható epubot csinál belőle.
Japi -
Japi1
csendes tag
"A Wayteq kiválóan boldogul az rtf fomátummal."
Ami egyszerű, nem lehet jó! Gondoltam én. Az rtf formátumot nem is nagyon próbálgattam.
Most viszont feltöttem egy rtf könyvet. Kicsit meglepődtem - nem mintha nem bíztam volna Benned - működik a dolog. Betűméret, sortávolság változtatható, sortörések rendben, ékezetes betűknél probléma nincs, szakasztörések rendben.
Tulajdonképpen konvertálás nélkül is jól olvasható a Wayteq-en.
Azért az epub, mobi jobban tetszik.
Kösz!
Japi -
Japi1
csendes tag
Hi!
Ha a .doc dokumentumot megnyitod és "Mentés másként", .rtf-be mented, a Calibre már tudja kezelni. Elfogadható .epub, .mobi fájlokat készít. A "Metaadatok" beállításánál valóban kellemes formát lehet adni a könyvnek. Több formátumot készít, többek között az Epub-ot és a Mobi-t. Ez a Kinndle-nek és a Wayteq-nek is megfelel.
Bucsek!
Néhány honlapról elég jó minőségű könyvet lehet letölteni ingyen is. Próbáld meg az 'Ingyenkönyvek" honlapot. Ott a szerzői jogok is - állítólag - rendben vannak. Ha Doc vagy Rtf formátummal találkozol, a Calibre mindent megold. Ingyen letölthető.
Japi -
Japi1
csendes tag
válasz
totteratti #265 üzenetére
Én ezt használom:
p.sup.usb401
Japi -
Japi1
csendes tag
válasz
Kövezett #262 üzenetére
A mobi, epub, prc fájlokat tudom jól olvasni, fb2-t még nem próbáltam. Problémám, hogy sok könyvem van pdf formátumban. A betűméret miatt élvezhetetlen, konvertálva viszont a sortörések, sortávolságok miatt zavaró a megjelenés. Ugyanez van a konvertált doc fájloknál is.
Konvertálni a http://www.convertfiles.com/, http://www.2epub.com/, Calibre programokkal szoktam, teljesen megfelelően egyik sem működik. Van esetleg valami javaslat?
Két oldalnyi ugrást akkor vettem észre /ritkán/, ha a továbbító gombot hosszabban nyomom.
Japi -
Japi1
csendes tag
Tegnap /8-án/ visszakaptam a gépet a szervizből. Szoftverfrissítés é s formázás szerepel a munkalapon. Jelenleg jól működik.
Japi -
Japi1
csendes tag
Akkor irány a szervíz!
Köszönöm a segítséget.
Japi -
Japi1
csendes tag
Bekapcsolni azóta se tudtam.
Mikor indítottam volna, a tok rajta volt, becsukva. Előfordulhat, hogy nyomta a lapozógombot?
Japi -
Japi1
csendes tag
Helló!
Hétfőn hozzájutottam egy WayteQ olvasóhoz. Péntek este még olvastam rajta saját feltöltésű Epub könyvet. Kikapcsolás után kb 1 órával bekapcsolva egy hibaüzenettel kezdte /Update file not found - ha jól írtam/. Ezzel együtt lefagyott, méghozzá indíthatatlanul. Reset se csinál semmit.
A készülék tetszik, ezt egyelőre ez a hiba se változtatta meg. Epub, prc, pdf, mobi, doc fájlokat töltöttem fel, a lefagyás előtt mindet kezelte.
Valaki találkozott már ilyennel?
Japi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest