- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorka
csendes tag
válasz
molnartom #1254 üzenetére
saját tapasztalatom alapján nyugodtan megvenném a Wayteq xBook School 2015-2016 -t, szerintem
a wayteq kijelző megközelíti a PW kategóriát (szubjektív vélemény) olvasni kell és időben feltölteni.
Azonban ha van rá keret +10eFt, akkor a
PocketBook Basic Touch (624) , az érintőképernyő nagyon megkönnyíti a használatot (visszalapozás, jól
megírt epub-nál a lábjegyzet használatát, fokozat nélküli betűméret...) 2 év garancia, különböző
Mega üzletekben ki is próbálhatod, jó vásárlást -
dorika87
őstag
válasz
molnartom #1254 üzenetére
Szerintem nézz körül pl. az edigital oldalán, mert most vannak refurbished (újracsomagolt) Amazon Kindle ebookok 18-22e között, de 29-ért van nem refurb kindle is.
Esetleg Alcok vagy Koobe Slightbook 20-ért. Pocketbook is van már 26-ért.
Szóval akad azért választék. Ha tehetném most már én sem vennék wayteq-et, de mivel még jól működik a lassan 3 éves készülékem, ezért nem szándékozom lecserélni. -
Petyus1
tag
válasz
molnartom #1251 üzenetére
Ha rám hallgatsz nem veszel ilyet. Olvasd vissza a hsz-eimet. Miért fizetnél nullától eltérő mennyiségű pénzt egy konstrukciós hibás eszközért? Mindenki bevallja, hogy egy fos, csak akinek már megvan, próbálja életben tartani. De egy eleve hibás, és javíthatatlan eszközért pénzt adni, ahhoz azért megfelelő mértékű aberráció kell.
Ha rám hallgatsz, ráteszel 15-öt, és veszel egy Kobo Aurát (ex Sony), vagy egy Kindle Paperwhite-ot.
Én az előbbit vettem hosszas wayteq kínlódás után, és már a 4. héten tartok az első feltöltéssel, és még mindig 66% van benne. Ja és mindez a beépített háttérvilágítás használatával és érintő képernyővel értendő. Úgy nézem össze fog jönni a gyári 2 hónapos adat. Szóval ég és föld a különbség. De te döntesz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest