Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Ezúton is nagy köszönet a Gubacsi úton dolgozóknak.
Egy ismerősöm hagyta lemerülni teljesen a készüléket. Amit ez nem szeret. Elmegy egy olyan mély alvásba, ahonnan nem tér vissza. Csak a frissítés segít. Ráadásul a kábelt is elkeverte valahova.Bevittem, ott rögtön percek alatt megcsinálták a frissítést. És adtak ingyen egy kábelt is.
A készülék előtte is, azóta is tökéletesen működik.
Még egyszer köszönöm az önzetlen segítséget. -
Bucsek
tag
Szia, igazából addig jutottam el, hogy megnézzem a forrasztások, a nyák nem sérült e. Innentől kezdve hogy hogyan működik a gomb, mi romolhatott el benne nem tudtam rájönni
szétszedni is úgy tudtam, hogy véletlen letörtem egy apró darabot, mert a memóriakártyánál is volt 1 csavar, ami le volt ragasztva, így nem láttam, hogy van ott valami
Szóval sajna nem tudok neked segíteni
nekem is használható még valamennyire, csak asszony pajtás épp olvasna valami könyvet és az szórakozott úgy, hogy nem lapozott tovább, vissza megy a menübe, de továbblapozni nem tud. Nézegetek ilyen maszek szervizeket, de nem igazán találok -
qqch29
csendes tag
Szia!
Pontosan mit próbáltál meg rajta mókolni?
Nekme volt ilyen próblémám garis időkben, akkor megcsinálták, de egy évre rá újra előjött.
Annyi a különbség, hogy először balról a második (menü?) gomb halt meg (így nem tudok oldalakat ugrani, könyvjelzőzni stb.), aztán a házikó (főmenü). Ez utóbbi azért néha (erőteljesebb nyomásra) működik.
Nekm szerencsére nem szokott lapozás közben befgyni, tehát a vissza gombbal el tudok még jutni a főmenübe.Szóval ha van ötleted, akkor oszd meg lécci.
Köszi!
UI: én már eldöntöttem, hogy addig használom, amíg végleg kiszenved, aztán jöhet egy másik, normálisabb márka darabja...
-
Bucsek
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy ilyen kis fasza ebook olvasóm, viszont teljesen meghót
Igazából megy még, CSAK próbáltam saját magam megoldani a problémát, és hát összerakni már nem igen tudom, és még a probléma se oldódott meg
(a gari már nem érvényes, szóval az már simán lejárt)
Kezdjük azzal, hogy nem működik a házikó, és a beállítások gomb. Ha jól tudom ez a készülék közepén levő nyilaktól balra helyezkedik el. Eddig csak a házikó nem működött, ami nem is volt annyira gáz, de vannak olyan könyveim, ami "befagy" és nem tudok tovább lapozni, ekkor szoktam azt csinálni, hogy átugrom a "beállítások" gombbal az oldalszámot, és már örülök is. No ez most megszűnt
Szeretem ezt a kis olvasót, mert tényleg tök jól dolgozik, csak nem tudom létezik-e valami szervíz, akár hivatalos, akár sufnituningos itt pesten? Köszönöm a lehetőséget, hát ha tudtok segíteni.
-
adezso
újonc
válasz
mnemeth1992 #812 üzenetére
Sikerült azóta valamire jutni a betört képernyővel? Én dettó így jártam, édesanyámnak vettünk egy hd-s ebukot, s kb. két hétre rá, mikor épp harmadjára használta összesen, meghalt a kijelző. Pedig ő, mint a szeme fényére, meg persze kemény borítású védőtokban....bevittem az elektrodokihoz, ott ránézésre mondták, képernyőrepedés, biztos hozzávertük valamihez, ez nem garis, 13 ezer pénz a csere + így a gari elvesztése. a jó ku... annyukat. hova verte volna már hozzá egy 65 éves nő a védőtokos képernyőt, amikor 3* használta összesen. Persze semmi ütésnyom a képernyőn. egy nagy rakás, kínai ócska szartömeg ez a véjtek, senki ne vegyen ilyen szemétdombi kacatot soha.....meg a szervizesek is pénzéhes köcsögök. max szoftvert frissítenek jópofaságból, mert az ingyé van, de amúgy semmire sem él szerintük a jótállás, minden a te hibádból történt. (amúgy nem is véletlen, h az elektrodiki úgy eldugta magát a ceglédi úti telepen, hogy a gyártelepen belül minden üzlet, képviselet ki van táblázva, csak az elektroszar nincs sehova egy darab fecnivel sem jelezve, hogy nehogy odatalálj a garanciával. szarháziak. úgy kell kérdezgetned fél évig, amire valaki tudja, hogy az x emeletes épület 1. emeletén van egy egyszobás iroda, na az az elektromocsok....s persze erre az épületre sincs kiírva a nevük...magyar menet)
-
Pcm
tag
Ha esetleg valakit, vagy valaki valakijét érdekli, lenne egy eladó WayteQ/Digi-Book xBook-60w HD.
Garancia lejárt, egyébként kifogástalan, soha semmi baja se volt.
A többit priviben. -
virág0120
csendes tag
válasz
elistvan #1142 üzenetére
szia!
igen. nekem két hete csinálták meg a frissítést. azóta ezt én is észrevettem. hiába állítom át listásba, következő alkalommal újra visszaáll.
viszont (bár nem szeretném elkiabálni), a töltési gondom úgy néz ki talán megoldódott. illetve azóta nem volt lefagyásos gondom sem...
remélem tényleg nem kiabálom el. -
elistvan
őstag
60w hd tulajoknál is az van a 2014.06-havi szoftverrel, hogy az előzmények menüben nincs lista módos eltrendezés, illetve hiába állítom be a könyvek menüpontban a lista módot, a következő bekacsolásnál a polc módra áll vissza?
-
nemcso
őstag
Visszaolvasva sem igazán találom sehol, hogy a fw frissítés mit frissít fel / cserél le az olvasón (az egy töltési probléma kezelésen kívül) ?
-
epilog
csendes tag
Üdv!
A frissítésnél elakadok. Rögtön az elején, amikor az Erase Flash-re kattintok, kiírja, hogy This operation didn't do, because of no device. Vagyis nem látja az eszközt. Az Eszközkezelőben pedig az alábbiként jelenik meg: rockchip rk28 sdk demo USB device.
Mit rontok el? -
eddie17
addikt
Sziasztok.
Van egy ilyen olvasóm, szerettem volna ma használni csak már jó ideje csak porosodott a polcon nem foglalkoztam vele. Most meg nem tudom bekapcsolni. Hiába dugom gépre, látszólag semmit nem csinál. Igaz az elején még világított a zöld LED, de már az sem. Reset gombra sem reagál. Esetleg valami ötlet? Vagy halott? -
qqch29
csendes tag
Sziasztok!
Próbált már valaki akkut cserélni?
Tegnap este majdnem fullon volt, reggelre nullára merült. Eddig nem csinált ilyet, remélem, hogy csak egyszeri a probléma. Két éves a készülék, lehet már akkufáradtság ilyenkor?Köszi!
-
qwarglipi
újonc
Sziasztok ugyan még nem irtam ebbe a fórumba de ezt szeretném megosztani.
A páromnak vettam 2013 novemberében egy 60w-t már az elejétől nem mertük kikapcsolni mert nemtudtuk vissza kapcsolni csak hosszú küzdelem árán. Most eljutottunk odáig ,hogy negyedik napja küzdöttem ,olvastam ezt a forumot de mivel nem sikerült bekapcsolnom és nem akartam elrontani ezért úgy döntöttem nem érdekelnek a rajtalévö könyvek. Felhítam a jótállási jegyen lévő telefon számot és láss csodát közölték ha beviszem egy frissitéssel megoldják. Igy pénteken bevittem a központjukba 10 perc alatt megcsinálták úgy,hogy megvárhattam söt nemcsak jólett de visszatöltötték a gyári könyveket és ingyen. Úgy, hogy a garancia már rég lejárt. Igy mindenkinek ajánlom ha ebben a cipöben jár és pesten jár vigye be. Sok céggel szemben nekem nagyon szimpatikus a hozzá állásuk:-) -
törölt tag
válasz
elistvan #1127 üzenetére
Köszi, akkor asszem HD verzió lenne.
Csak azt nem értem, a hivatalos Wayteq oldalon akkor ezt miért nem publikálják?
Kissé megtévesztő.Mondjuk egyelőre még egy Wayteq IPS tablet PC-n olvasok, több ebook reader sw-t használgatok.
Főleg a MOON+ Reader Pro tetszik.Szerintetek az e-ink kijelző sokkal jobb lenne?
Érdemes lenne egy eink kijelzős ebook olvasót vennem?
Hetek óta hezitálok -
Vardar
tag
Sziasztok!
Történetem ott kezdődik, hogy megpróbáltam szoftverfrissíteni az olvasót, azonban közben lefagyott a gép, így se kép-se hang állapotba került az olvasó. Felvittük a pesti szervizbe, ott ismét életet lehetek bele, azonban most ha rádugom a gépre, nem ismeri fel az olvasót, azaz csak egy szürke meghajtó ikon van ott, nem tudok belépni az olvasó tárhelyére hogy rápakoljak fájlokat. Tipp, hogy hogy oldjam meg a problémát? -
Frafa
csendes tag
Siker!
Előzmény: életem párja hagyta totál leseggelni az akkut, ezután kigfagyott az xBook-60W töltési kép, nem reagál semmire, töltés zöld led periodikusan villog, nem tölt, nem kel életre.
A honlapon leírt software update (ha nem is elsőre, de) sikerült. Win8.1(64bit) alól. Igaz elsőre nem ment, de mint írtátok türelmesnek kell lenni: minden újraindítva, és másodszorra minden frankón végigment.
Kiakapcsolt állapotú kifagyott olvasónál, tehát be sem volt kapcsolva!!! - ennyit a frissítési leírás "ne kapcsolja ki a készüléket" mondatáról.
(Figyelem: más is belefutott már ebbe, USB3-as aljzatról nem ment a dolog!!!)A gép ismét életre kelt, és megúsztam egy utat (postát) a szerviz felé. No meg nem kellett egy hónapot várnom. (Érdemes a fórumot végigolvasgatni, sok infóhoz jutottam, köszi mindenkinek!
)
-
virág0120
csendes tag
válasz
BBandigyerek #1105 üzenetére
szia!
megoldódott a frissítéssel a töltési problémád? vagy aksit kell cseréltetned?
mert ha elég egy frissítés, akkor azt hiszem nekem is vinnem kell a szervizbe.
ma háromnegyedes töltésnél kiírta, hogy kevés az energia.
(vagy komolyan azt hiszem, hogy befagy a töltés kijelző, ezért nem látom, hogy mennyire van lemerülve... nem értem már.)
köszi! -
Tomjack
tag
Sziasztok,
Senki nem tud segíteni mert már garancia nincsen.
Hivatalos oldal szerint frissítettem mert lemerült és lefagyott.
Működni működik de itt pár sorral feljebb képen meg lehet nézni sokkal kisebb lett a képe.Valaki segítsen!
Köszönöm
-
Tomjack
tag
Senki nem tud segíteni?
-
Lugi01
tag
Sziasztok!
Vettem barátnőmnek egy Wayteq xBook 60HD típusú ebook olvasót. Vannak rajta előre telepíttet könyvek is, és én is raktam rá párat az ebook mappába. Az a gondom, hogy az olvasó "Könyv" menüpontja alatt egy darab könyv sem látszik. Kizárólag a file kezelőből érem el a könyveket (a gyáriakat is). Mit kéne csinálnom, hogy a megfelelő helyről érhessem el a könyveket? Köszi!
-
dorika87
őstag
válasz
Tomjack #1112 üzenetére
Ha valóban a te típusodhoz tartozó frissítést csináltad meg, akkor sajnos nincs ötletem. (létezik xBook-60, 60w, 60w HD, 60 School is).
Egyébként a leírás szerint a frissítést kérésre telephelyen is ingyen elvégzik. Lehet érdemes lenne megpróbálnod.
Más:
Tehát lehet van olyan kiskapu is, hogy az ember csak fw frissítést kér, és nem azt jelzi feléjük, hogy nem indul a készülék, akkor vajon megcsinálják a szoftverfrissítést díjmentesen? Van ezzel valakinek valami tapasztalata? Mert ugye tudjuk, hogy amikor nem indul a készülék a legtöbb esetben fw frissítés megoldja a problémát. Gari időn belül díjmentes azt tudtam, de itt az oldal szerint frissítés kérésénél is díjmentesen elvégzik. -
Tomjack
tag
Sziasztok,
Egy w60-as tulajdonosa vagyok, 3 hónapig nem használtam lemerült, nem tudtam bekapcsolni. Így megcsináltam a hivatalos oldalról a szoftverfrissítést.
Elindul de a kép kisebb a képernyőhöz képest mi lehet a gond? Mit tudok tenni? -
törölt tag
Üdv! Ha jól tudom felbontásban van különbség a két típus között és hogy a HD verzió nem ismeri az MP3 hangformátumot ? Ezenkívül a simának 1500-as az akksija, a HD-nek meg 2000?
6" Wayteq xBook 60 Eink PEARL! 4GB XBOOK-60D V2
Multimédiaformátumok:
MP3, WMA, WAV, OGG
(Ez a 60D lényegében a sima 60-as típus a wayteq oldala szerint?
http://wayteq.eu/hu/wayteq-xbook-60-sw-update)6" Wayteq xBook 60 Eink PEARL! 4GB XBOOK-60DHD
1024x758Érdemes a HD verziót megvenni a 1024x758 felbontás miatt?
Élesebbek a betűk, jobban olvashatóak, vagy elegendő a 800x600 is?Érdemes elgondolkodni az xBook-60FL érintőképernyősön is háttérvilágítással?
Megéri a plusz pénz?köszi.
-
BBandigyerek
tag
válasz
BBandigyerek #1104 üzenetére
Na, úgy néz ki megoldódott, csatlakoztatás közben nyomni kellett egy resetet
-
BBandigyerek
tag
válasz
bodorka #1103 üzenetére
Nekem megjelenik az, hogy ismeretlen eszköz, kiválasztom hogy illesztőprogram manuális telepítése, kiválasztom a rockusb driver mappát, és kiírja, hogy az illesztőprogramot megtalálta a windows, de nem tudja telepíteni. Pedig a Wayteq weboldalról szedtem le minden hozzávalót. Ilyenkor mit lehet tenni?
Szerk.: RK Driver Assistant-tal fölment a driver, föl is ismerte a gép, most perpillanat az RK erase tool b*szik csinálni bármit is
-
Doggy dog
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Haverom 60w(sima) elfelejtette a könyvjelzőket,ezért fw frissítést csinált volna a gyártói oldal alapján a hozzá való fw-vel!
Hiba: 3 lépésben csak felvillan a zöld és nem kapcsol be a kijelző.Akksi feltöltve,nincs baja merüléssel.Olvasta,hogy sokszor előforduló hiba.Megoldásra mindig a szervizt mondták.Otthoni megoldás?
Teendők?Tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest