- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Kolondrum #32 üzenetére
Igen az masszív darab, 1 hónapnyi adatot tud eltárolni aztán törölni kell(van benne egy kis kvarcelem). Hát igen az az sd kártya bővítés az nagyon jó ötlet, egész éves adatot le lehet menteni, és szépen kielemezni hogy melyik fogyasztón lehet spórolni. Nálunk meg szerintem mindenkinél ha van, természetesen a Bojler a gyilkos fogyasztó, utána jönnek a hűtők, a tv-k bár ők egy érdekes jószág fényerő függvényében fogyasztanak, hol kevesebbet hol többet. A pc a kettő között van. A havi áramszámla fix 10000ft lenne ha nem lenne olyan marha nagy az áfa, és az energiaalapú rendszerhasználati díj, elosztói alapdíj, ez csak 7000 forint, és még nem fogyasztottam semmit, erre jön rá a fogyasztás 10000 forintja
. Akkor még ott van szénipari szerkezetátalakítási díj, kedvezményes árú vill.energia támogatás is. Minden centet kiszednek az emberből, és tuti nem megy fejlesztésre. És az a röhej hogy fokozatosan csökken a fogyasztásunk, és mégis többet fizetünk, mert én is nagyobb többségben a kis htpc-t használom már, a nagygépet csak játék idejére izzítom be 3.- 4 órát.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Hát nekem ilyenem van[Brennenstuhl] nagyon megvagyok vele elégedve,(német minőség made in germany végre nem kínában készült az eladó rábeszélt ha jót akarok akkor ezt vigyem ne az olcsó kínait
meggyőzött) na persze ez nem a párezeres kategória ez bizony amikor én vettem 6000 jó magyar forint volt, most nem tudom mennyi, olcsóbb biztos nem lett. Amint látjátok a képen a fogyasztás 164/5 watt, de ezen van minden egy szünetmentes, ami alapból mivel line interaktív és színuszos olyan 25 wattot bekajál, a szünetmentesre van kötve, egy nas, egy htpc, egy modem, egy router, ha csak ők mennek és a monitor akkor 54-60 wattot eszegetnek(ha hdt nézek vagy esetleg játszok a htpc-n akkor vagyunk 70 wattnál). Ha bekapcsolom a nagy dögöt is még hozzájuk, amibe most éppen egy gtx-285 van(a hd 5970-el ez egy kicsit másként mutat idle 166-170 megtolva neki hát nyaldossuk a 400-t), a processzor pediglen egy q9550 ami 3,8GHZ jár, plussz ugye 2 db vinyó, és egy dvd író akkor a fényképen látható értéket kapjuk alapon idle. Ha játszok vele ez az érték 360-70 között mozog, de ebbe minden benne van már amit az elején felsoroltam. Szóval ez a mérő is egy jó alternatíva beállítható dollár/watt(kedvezményes ár, és emelt ár közt is tud váltani ha beállítottuk), méri a voltot, az ampert, a wattot, KW/H-ban dolgozik. A cikk nagyon jó szellemes humoros néhány résznél nekem tetszett és hiánypótló, ez kellett már. Köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged