Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Így készül egy Earfun headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz blueMerle #10 üzenetére
Itt pl említik az ICS-t elvileg 2012 első negyedévében. Ok, a ZTE hivatalos bejelentését nem olvastam, de remélhetőleg nem kamu. 7 és 10 collos ugyanazok, szal ha egyikre lesz, a másikra is.
Ráadásul én eddig csak egy olcsó tabletet láttam ICS-sel, az is vmi unsupported cpu-val, kb 10 alkalmazás van rá portolva.
Nekem egy 7-es van, annál egyáltalán nem érzem ilyen neccesnek a pontatlanságot ... egy minimális talán van, de bőven együtt lehet vele élni.
Ettől függetlenül a 10 collost én is túlárazottnak érzem.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Neurotoxin
őstag
válasz blueMerle #13 üzenetére
És ezeken tényleg hivatalos a market? Tudom pl, hogy dzsunka és dzsunka között is van különbség, de ezt ne vegyük ide, számomra ez a Go clever valami WayteQ minőségű cuccnak tűnik, jól gondolom?Ezekre kint nálad Szlovákiában van/lesz valami hivatalos viszont eladó/dealer/akárminek is nevezzük?
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
G-Guts
aktív tag
válasz blueMerle #24 üzenetére
Lehet, hogy majd meglepetésként fog érni a tablet kijelzője, mivel ezekben az olcsó tabletokban TN TFT-LCD található, azaz a képminőség és a betekintési szög pocsék, egyenlő a használhatatlannal. AZ A8-as 1 magos 1ghz-s proci kevés ebbe tabletba. Egy 1024x600-as tabletba már 2 magos processzor kell, hogy jó legyen a sebesség. Még nagyobb felbontásúba (1200x800) pedig már egy Tegra 2-es (2 magos) 1ghz-s proci is kevés szerintem. Szerintem ennél jobb ajánlat azért az Advent Vega, amibe Tegra 2-es proci van, ezért a sebessége megfelelő, bár abban is TN TFT-LCD a kijelző, ezért sajnos használhatatlan (legalábbis számomra az volt).
-
G-Guts
aktív tag
válasz blueMerle #28 üzenetére
Laptopnál, netbooknál a TN panel még elfogadható, mivel ezek használatakor általában egy bizonyos szögben látja az ember a kijelzőt, ahonnan tűrhetően látszik a kép, így nekem sincs vele bajom. Tabletnél már egészen más a helyzet, főleg, ha rosszabb minőségű TN panellel találkozik az ember, ott olyan a kép, hogy akármerre forgatjuk a tabletot, valahogy sosem kapunk tiszta, éles képet..
Igénytelenség ide vagy oda, egy rossz TN kijelzőjű tabletnál, ha a tabletot magunktól hátrafelé dőltjük szinte azonnal invertálódnak a színek, elsötétül a képernyő és szinte semmit nem lehet látni, nem lehet kivenni, hogy mi a fene is van egyáltalán a kijelzőn. Ráadásul ez a pocsék vertikális betekintési szög úgy tudom, hogy minden TN panelre jellemző.zsoltti: Gondolkodtam én is ezen a tableten, de a teszt nem győzött meg, és még nagyon finoman fogalmaztam. A képernyőérzékési probléma egy tabletot szinte használhatatlanná tesz, ráadásul a sebessége sem győzött meg..
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz blueMerle #19 üzenetére
Ennek köze nincs a te GoClever A103-adhoz. Ez a ProTab már jóval az Allwinner procik előtt kinn volt, tuti nem az A10 van benn,Alig találni hivatalos infót róla, még akár A10 is lehet benn, de a 4.0-ra frissítés felejtős, PoV nem arról híres, hogy csak úgy ontja az update-eket... Illetve kollégának igaza van, igaz hogy TN és TN panel között vannak különbségek, de ha ugyan az a kijelző került bele mint a Mobii Tegrába (márpedig 90%, hogy igen) akkor a betekintési szöge pocsék.csak zárójelben: decemberben kb. a linkelt ProTab árán vettem a Tegra-t, ami a 2 mag + support miatt nem picit jobban megérte
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz blueMerle #33 üzenetére
Ok, persze, bőven jó, én már megbékéltem a minimális betekintési szöggel
Amúgy valszeg mégis A10 van a ProTab-ban, legalábbis ez a LiveSuit firmware frissítő progi ugyanaz, mint ami a többi ilyen tablethez való. Kijelző fámáról csak még ennyit: "The colors look okay for this TN screen, but the biggest problem is your viewing angle. Looking directly at the screen offers good quality, tilt the device a few degrees and you'll already notice a different saturations and colors. I'll keep repeating this though, it's stuff you can expect for a sub 175 EUR tablet. There will be compromises to make ..." [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Neurotoxin
őstag
válasz blueMerle #35 üzenetére
Tényleg no offense, téged egyébként is régen ismerlek a fórumról és nagyjából egyet szoktam érteni veled, 149 euróért bőven jó ár a GoClever ketyeréért, de erre a hivatalos és működő marketre nagyon kiváncsi leszek! Én már az ICSért bevállalnám, bár igazából nem én vagyok a tablet célközönsége, de akarok nyárra venni egy GPS-t, így megvárom a WayteQ xTAB 50 GPS-t, ami egy tablet is egyben, igaz hogy csak 2.3 lesz rajta, de böngészésre, emailre, accuweatherre jó lesz A8 1 ghz cortex-el is.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- HP ProBook 640 G5 14" Intel Core i5-8265U 16GB Ram 512GB SSD /Újszerű, 1-Év garanciával, számlával!
- Fujitsu Amilo - Core 2 Duo T5500, 2GB RAM, 120GB HDD, Win 7 Pro
- Gyönyörű hófehér Lenovo Z-50 asztali notebook Lynx
- HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Laptop 13,3" i5-1135G7 16/1TB FHD SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest