Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Miért kell a végtelenségig ezt a szervizes "játékot" játszani, mikor már kiderült, hogy a szervíz sem tud a telefonnal sokmindent kezdeni a megszokott "frissítettük a szoftvert" című szövegen kívül.
Pedig egyszerű a dolog.
Azzal, hogy hetekig a szervizben tartják a telód (ami az időintervallumot tekintve mellesleg simán tekinthető normális folyamatnak manapság) és váratnak, azt akarják elérni, hogy legközelebb - vagy a harmadik, negyedik alkalommal - már ne vidd be.
Azzal pedig, hogy előbb-utóbb ezeket a felesleges köröket megunva valószínűleg bevágod az asztalfiókba a telód, mert egyszerűen nem lehet használni az alapvető funkciókra, további előnyökhöz jut a cég, pl.:
- nem kell eljátszani harmadszorra, negyedszerre is a szervizes kört
- még az is lehet, hogy veszel náluk egy új telót (és az olcsó teló rossz tapasztalatából kiindulva esetleg egy jóval drágábbat, mert "az legalább biztos, hogy jól megy majd")
- csökkentik a probléma látszólagos mértékét (nem hozzák vissza az emberek a telót, meg különben is, "a szervizben nem tapasztalták a hibát", szóval minden rendben)Tipikus magatartás ez, amikor nem a probléma megoldása hanem a problémától való szabadulás a cél. Mennyi ilyet látni ügyfélként hivatalokban, de munkahelyeken is!
Hogy ez csak képzelgés és összeesküvés-elmélet, meg egyáltalán hogy engedhetné ezt meg magának egy versenyhelyzetben lévő cég?
Hát, ez itt Magyarország, a versenyhelyzetről meg csak annyit, hogy LOL.
-
St3ven
addikt
Értem én, de pont ezzel érik el a céljukat. Három hétig bent tartják a telót, hogy harmadszorra már elmenjen a kedved attól, hogy bevidd.
Fogyasztóvédelem.
Eladtak neked és még több száz, de inkább több ezer embernek egy olyan terméket, amelyik nem működik megfelelően, nem képes betölteti a funkcionalitását. Ezt nem lehet kidumálni azzal, hogy "biztos azért, mert appokat telepítettél rá". Mert ez is a lényege ennek a terméknek. Meg ezt a dumát, hogy időnként ki kell kapcsolni - hagyjanak már, naponta kétszer? Azért, hogy ne magától tegye meg?
Olyan nem létezik, hogy veszel egy lábast, ami már eleve lyukas, csak úgy volt csomagolva, hogy ne vedd észre, és folyik ki belőle a leves, miközben főzöd, majd három hétre rá, miután visszavitted, azt mondja az eladó, hogy "letörölgettem szépen, meg én különben sem tapasztalta a hibát, úgyhogy tessék".
Ez nem állja meg a helyét sehol, még Magyarországon sem. -
St3ven
addikt
Az...
Nem azért, de én rögtön visszavinném, és verném az asztalt. Az nem állapot, hogy kiadok olyasvalamiért tízezreket, aminek az alapvető funkcionalitásával is bajok vannak.
Nem trollkodni akarok, csak összehasonlításképpen mondom: épp ma délután csináltam egy felvételt az Y200-am "képességeiről".
És ezt nem kell naponta kétszer újraindítani. (Ahol megszakad a telefon jelét mutató csík, ott éjjelre repülő üzemmódban volt a teló, nem szoktam kikapcsolni, csak amikor töltöm.)
-
St3ven
addikt
Húha, látom azért vannak itt-ott gondok ezzel a telóval.
-
St3ven
addikt
válasz
beach head #214 üzenetére
A címjegyzék real-time módon frissül, szóval igen, oda-vissza szinkronizál, az sms-ekről meg itt tudnak neked mondani konkrétat, ahogy olvasgattam néha, sokan azokat is a gmail-be szinkronizálják, szóval elvileg az is működik.
Fájlokat természetesen így nem tudsz fel-le másolgatni.
(#226) beach head
Az Y200-am nekem 25k-ért (kártyásan) ARMv7-tel szerelt. -
St3ven
addikt
válasz
beach head #209 üzenetére
A Google account-nál nincs jobb és egyszerűbb megoldás.
-
St3ven
addikt
Az a durva, hogy dettó ugyanaz a kategória, de a GT540 után egy teljesen más világ.
Ja, és egyelőre kímélő használat mellett 3-4 teljes napot bír az akksi. -
St3ven
addikt
válasz
Markó László #31 üzenetére
Gondolom ebben is alapból benne van a Google Maps, szóval igen.
A teló amúgy tényleg nem tűnik rossznak, de én nem bántam meg, hogy a múlt héten a T-nél kártyásan 25k-ért rendeltem egy Huawei Ascend Y200-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Vodafone egy Alcatel gyártmányú mobillal támad az alsó kategóriában, a végeredmény a piac egyik legjobb ár-érték arányú mobilja lett.
- Hardcore café
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest