- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Kickstarter a pontos neve. És itt most a Wasteland 2 nél jött elő épp, de azóta nagyon sok játékgyártó és játékos ráugrott.
Lényegében ha van egy jó ötleted felteszed ide és aki akarja megfinanszírozza. És pl ha elkészül a játék akkor elve megkapod meg bétát is kapsz stb. Azt hiszem a Minecraftos fószer is segített itt már jó pár játékon. -
Iginotus
addikt
Kikstartra, vagy mi a szösz ahol mi fizetünk a játékfejlesztésért nem lehetett volna kitenni? Mostanában úgy is divat
Akkor mi is besegítettünk volna... -
djculture
félisten
Mert a gsc romjain csináltak egyből egy másik ukrán céget szerintem. Amit a stalker jog eladásából meg befektetők pénzéböl hoztak létre. A csapat meg automatikuson oda került.
Ha ezt az mmo nem erőltetnék akkor még jó húzás is lehetne. Mit érdekel minket hogy hogy hívják ha a hangulat ugyanaz és minden jóság . -
Szivem szakad meg. Eletem egyik, de inkabb azt mondom, legjobb jateka a stalker.
-
Vladi
nagyúr
válasz
djculture #21 üzenetére
De miért nem adták vele a csapatot? Vagy aki megvette, vette volna tulajdonjogban.
Ezért nem értem.(#17) westcoastog:
Nézd meg, hogy a quake motorjával mit hoztak össze. Pl: doom egy az egyben átültetve rá... nyálcsorog...
(#23) Lauda:
Ne aggódj! Van azért sok további lehetőség. modok, 2, meg mmo is.
-
djculture
félisten
Orosz fórumokon azt írták hogy grafika majdnem kész volt meg le volt programozva az egész csak a történet nem volt kitalálva. Attól függ kihez kerültek a jogok, ha nem ülnek rajta szerintem elég hamar kijöhet. Gondolom azért is szerezték meg. Persze remélem nem az lesz mint a duke nukemmel hogy a kész részeket összefércelik.
-
Vladi
nagyúr
válasz
westcoastog #17 üzenetére
kezetdörzsölős szmájli.
Még ha a forráskód is meglenne. Akkor milyen modokat csinálhatnának.
Nem kéne már akkor 2, csinál a közösség magának.
-
reload.
tag
miert lenne kozepes? anno, amikor 1,5 eve toltam nagyon megfogott az egesznek a hangulata, a rengeteg kuldetes, megszerezheto cucc, jol megirt, izgalmas tortenet. tenyleg olyan jatek volt, ahol erdekelt, hogy na, "most mi lesz". nem a szokasos henteles. szerintem te leragadtal a bugoknal es a grafikanal. - elobbirol mondjuk en nem tudok nyilatkozni, nalam nem volt semmi gond.
-
rétisün
veterán
ennyit tudok mondani, kéremkapcsojjaki....
-
djculture
félisten
Szerintem a stalker2 úgy ahogy már háromnegyed állapotban átkerült máshoz és akár jó is lehet. Mmo viszont nem az én világom, havi több ezreket kiadni nem tudok, kell az életre a lóvé. Stalkereket megvettem mindet, mert nem folyamatos pénztemetők voltak hanem egyszeri kiadás.
-
"Tessék mondani! Hol, kire és melyik asztalt kell most ráborítanom?"
Alapvetően azokra akik játszottak a korábbi részekkel, de nem vették meg.
Másodsorban a fejlesztőkre, mert nem optimalizálták rendesen és emiatt valószínűleg veszítettek pár vásárlót. -
westcoastog
veterán
Teljesen lehangolt mikor olvastam az fb oldalukon.
-
Иван
őstag
Egyszerűen képtelen volam 2 óránál tovább játszani. A szemem előtt spawnoló NPC-k, amiket 5 perce lőttem le, az volt az a mélypont, amikor leszedtem az egészet.
És mindezt Tarkovszkij szeniális filmje és Sztrugackijék könyvével azonosítani.... Külön bugyrot kapnak a pokolban, azt garantálom
-
Иван
őstag
A játék egy fos volt, a könyv tetszett, a film zseniális.
ui: szerintem amúgy a filmre nézve sértés volt annak a kalap bughalmaznak ugyanazt a nevet adni. De tényleg, én teljesen megdöbbentem, főleg, hogy sokan azt hiszik emiatt, hogy a kettőben van akármi azonos is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged