- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Hahó! Nem azt mondtam, hogy nem fognak elektronok mozogni a jövőben, hanem azt, hogy a réz ellenállása alacsonyabb, mint az acél, de nem annyira, mint a sóoldaté, a szén alapú nano-technológiás anyagokról meg direkt nem beszéltem. Melegedés lesz, de ez a "húzzuk a procit", hogy többet tudjunk játszani és már nem tudjuk milyen vízhűtésünk legyen, háááááát...
-
hakosh
tag
Ez abban az esetben lesz igaz ha 2020-ig nem változtatnak a gyártási szokásokon. Nem is túl régen olvastam, hogy az IBM 100Ghz-nél tart a grafén alapú processzoraival. Jó, ez iszonyat drága meg minden, de ez majd megy a hadseregnek, a lakosság meg "lassú" 15GHz-es CPU-kat kap. Így összejöhet a nagy teljesítmény egy kis hűtővel. Persze ez csak egy elmélet amit most találtam ki
Abban biztos vagyok, hogy 10 év múlva még mindig a szilícium lesz a meghatározó, de lehet, hogy addigra egy új eljárással jelentősen csökkenthető lesz a hőtermelés. Most inkább abbahagyom az elméletek gyártását
Jó lenne ha jönne valaki aki jobban benne van a témában és felvázolná a legreálisabb jövőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest