- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
-
lajafix
addikt
a grafén alapú tranzisztorokat nem digitális hanem az analóg technikába szánják, az ibm is visszavett a power6os processzorok 5 GHZes csúcs órajeléből a power7es új generációnál, inkább koncentrálnak a chipek tudásának növelésére (tranzisztorszám növelés), ami a csíkszélesség csökkentésével ment együtt eddig a processzoroknál. S a kisebb csíkszélesség kisebb hőtermelést is jelent de emelett kisebb a hőtűrés is => jól hűteni kell.
-
lajafix
addikt
több hőt fognak termelni és még pöpecebb hűtők kellenek majd rájuk HA azokat is a lehető legnagyobb elérhető teljesítményen akarod járatni, ahogy a mai alkatrészeket. Pl egy mai processzorra is elég lenne egy sima kis borda, ha nem 3 GHZen, hanem 1.4 GHZen járatnád majd fél volttal kiseb feszen. A csúcsteljesítmény mindig meg fogja követelni a komoly hűtést, ami lehetőleg legyen halk is.
-
fasirTTT
őstag
hát ebbe én is bízok, de ha most belegondolsz 10éve volt az, hogy szinte minden passzív hűtésű volt
most meg már mindenre kell hűtés...van amin már kb csak a víz segít (jó igaz, régen nemvolt ekkora bika vga & proci)(#14) pottyantós: én nem tudom, ezért kérdeztem
sose volt még vízhűtésem és még nem is láttam (csak képeket róla)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest