- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szupermacs
veterán
válasz
F_Gergely #84 üzenetére
Barátnőm Z telefonján a csatifül alatti kis vacak elpirosodott úgy, hogy sose érte víz. Egyszer csak piros lett. (Ami azt jelzi, hogy víz érte a belsejét.) A Sonynál valamit nagyon rosszul csináltak.
Gondolom itt is azért nem lehet rá gari, mert még biztos nagyon kezdeti dolog a vízálló besorolás és nem akarnak beleesni abba a hibába, hogy boldog-boldogtalan majd a söröskorsóban lévő telefonról posztolgat képeket FB-n és majd viszik vissza a telefont, mert nem bírta a sört. Ilyen van, nem egy ismerősnél láttam ilyen retardált dolgot. Mindenbe bele fogják tenni ami folyékony, nem csak vízbe. Szerintem el akarják kerülni a ilyesmit.
De tényleg nem értem, hogy akinek van 300 rongya telóra és nagyon fontos neki, hogy búvárkodás közben telefonáljon, akkor biztos lesz még pár tízes, amivel megköti rá a biztosítást.
Vagy ha megvan a vízálló szabvány, de gari nincs rá ilyen irányban, akkor gondolom lehet menni fogyasztóvédelemhez, vagy perelni a céget tömegesen, ha mindenkinek ilyen fontos ez.Megjelenik egy vízálló telefon és hirtelen már mindenki víz alá akarja nyomni azt a szerencsétlen műanyag darabot. Sose fogom megérteni az embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest