- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
proci985 #698 üzenetére
"itt kb mindenki kulso DACrol es AMProl beszel?"
Mindenki, értem, csak akkor azt nem fogom fel, miért nem hallják meg, hogy ront az MP3 a zenén?
Csak 10 hozzászólást linkelj, 10 különböző embertől, és akkor üsse kavics elfogadom a mindenki kifejezést.
És akkor kinek is van konkrétan itt " One MKIII"???
Vagy csak beszélünk róla?
A Yamaha erősítők hangja nem tetszik nekem, de ez személyes szubjektív vélemény.
Ahogy a Klipsch-ek hangja sem, de ez is szubjektív, ennek ellenére minden tiszteletem a tied, ha neked bejön, akkor jó.
A "studio lanca" az mi? Lemaradtam valamiről?Megvan az egész sorozat hangkariból, SB16-tól kezdve awe32, awe64 gold, gravis ultrasound, audigy-k x-fik, mert gyűjtöm őket.
Valóban picit rosszul fogalmaztam az audigyvel kapcsolatban, mert a volt szót oda kellett volna biggyesztenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest