- Apple iPhone 11 - népalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Emellett mindegyik tartalmazott egy UML- rajzolgatót, ami oda-vissza kezelte az osztálydiagramot és relációit. Ez akkor elég nagy szenzáció volt IDE integrációként.
Class diagram a VS-ben is már régóta van. Nem is ezt hiányolom, hanem pl. az állapotgépeket, szekvenciadiagramokat, stb. -
csavar
csendes tag
Mire gondolsz? Olyan egyszerű dolgot nem bírtam megcsinálni hogy a speedbutton-ra képet tenni.. pedig a tutorialok alapján csináltam, vagy egy nyomógom háttérszínét nem lehet egyszerűen beállítani..
Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).
(Egyszerűbb volt magam írom gombokat)Szerintem pont fordítva.
.net -ben pedig pöccre mindent. Valahogy pont az az érzésem van mint amikor sok évvel ezelőtt mfc-ről vcl-re tértem át... hát isteni érzés volt. Logikus minden, segítőkész, példákkal teli súgó. Csak azóta hányadtatott sorsa volt delphi/builder-nek.. Mostani turbo c++-ban keresem a példákat.. hát nem sokat találtam. Fenti példám illusztrálja hogy nem ártott volna a vcl-t korszerűsíteni!!
.net-ben msdn sokat segít, példákkal, logikus osztály könyvtrár (már amit próbáltam.)
Amúgy normális uml tervező nagyon nem árt.. most keresem az ingyeneseket. Háááát...
Netbeans tetszik, de csak java kódot generál
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 11 - népalma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).