- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
oké, csak azt nem értem, mitől kéne "visszatartani" a cégeket. hogy a saját terméküket akciósan árulják? itt nem arról van szó, hogy a Tesco fele annyiért árul valamint, mint az Auchan, mert ez bizony büntetendő. de, ha a HP úgy dönt, hogy holnaptól 3 forintért osztogatja a notebookjait, senki nem szólhat bele. szerintem.
-
moonman
titán
válasz
Major Major #16 üzenetére
ószegény, "lehetetlen" helyzetbe került egy szaros $200 telefon miatt, ezért egymillió dollárra perel. rotfl
-
moonman
titán
1. szerintem majdnem biztos, hogy vásárlási. úgy ellenőrzik, hogy kapsz egy kupont.
2. elméletileg előző verziót frissithetsz, gyakorlatilag megoldható tiszta telepítéssel is, csak így nem teljesen "jogtiszta"
amúgy poén ez az akció, afféle Software Assurrance magánszemélyeknek. én például tuti, hogy a céges Enterprise-t fogom tolni, mivel fícsörkészletben ugyanaz, mint az Ultimate, és cégeknek úgyis előbb elérhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest