- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Igen, én is láttam a japán verziókat (pont Te írtad a V881-es fórumban). Nekem 50-et még megérne, ha 40 alatt lenne, akkor gondolkodás nélkül venném. Legalább addig jó lenne, amíg nem veszek egy komolyabbat. Most még próbálom húzni az időt a Blademmel, már nagyon kinőttem, kéne egy erősebb, de minden "ideális" telefonban találok valamit, ami miatt mégse veszem meg. :S Legjobban az Atrixet sajnálom.
-
Moleman
addikt
válasz
próbakocka #10 üzenetére
Azt aláírom, akinek olcsón kell nagy tepsi, nem talál mást.
-
Moleman
addikt
válasz
próbakocka #8 üzenetére
Szerintem tudják, hogy kár, az már akkor sem volt egy modern telefon, mikor megjelent.
-
Moleman
addikt
Vajon mit gondolhattak, mikor a ChaChának belőtték az árát? Csak elhanyagolhatóan drágább az Xperia Mini Pro, cserébe négyszer erősebb... Nem a Galaxy Ace árát kéne alapul venni minden egyes telefon árazásakor, mert az több mint kétszeresen van túlárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest