- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Igen, én is láttam a japán verziókat (pont Te írtad a V881-es fórumban). Nekem 50-et még megérne, ha 40 alatt lenne, akkor gondolkodás nélkül venném. Legalább addig jó lenne, amíg nem veszek egy komolyabbat. Most még próbálom húzni az időt a Blademmel, már nagyon kinőttem, kéne egy erősebb, de minden "ideális" telefonban találok valamit, ami miatt mégse veszem meg. :S Legjobban az Atrixet sajnálom.
-
SkyLaci
őstag
-
Tomi0703
addikt
válasz
próbakocka #12 üzenetére
Még november közepén- végén kérdeztem az egyik Telenor üzlet főnökét, hogy várható-e de azt mondta nem tudja. Mindenesetre érdekes mivel a Pannon ZTE cuccokkal van ellátva (ha jól tudom).
-
Moleman
addikt
válasz
próbakocka #10 üzenetére
Azt aláírom, akinek olcsón kell nagy tepsi, nem talál mást.
-
Moleman
addikt
válasz
próbakocka #8 üzenetére
Szerintem tudják, hogy kár, az már akkor sem volt egy modern telefon, mikor megjelent.
-
próbakocka
senior tag
A ZTE Skate az életben nem fog a telenorhoz elérni?
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Barátnőm nézte ki magának a Cha Cha-t, de neki a fehér tetszik. Elérhető még fehérben, vagy csak feketék vannak már? -
Youri
veterán
Kevés undorítóbb telefont láttam ennél a ChaChánál...
-
Tomi0703
addikt
akkor az optimus 2x mar nem is lehet kapni szolgaltatonal (eddig is csak ok arultak).
-
pit stop
addikt
Mini pro-ra elég jó ár
-
Moleman
addikt
Vajon mit gondolhattak, mikor a ChaChának belőtték az árát? Csak elhanyagolhatóan drágább az Xperia Mini Pro, cserébe négyszer erősebb... Nem a Galaxy Ace árát kéne alapul venni minden egyes telefon árazásakor, mert az több mint kétszeresen van túlárazva.
-
SkyLaci
őstag
Galaxy S-t is visszahozhatnák, decemberben nagyon jó áron volt, csak kár hogy nem volt már sehol készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- MSI CYBORG 15 A13V
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest