- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
ne haragudj hogy ezt mondom de te neked valami bajod van! Az zsarolás ha egy 1es megjelenik a beállításoknál? Felrobban a készülék ha nem teszed meg? Amúgy vissza tudod rakni egy ideig, de jó hogy ennyire értesz hozzá, és alaptalan dolgokkal dobálózol.
Ráadásul jó hogy tudod mit hol gyártanak, és RAKNAK össze. Csak hogy tudd a kész alkatrészek mennek kínába ezért írják rá assembled, és nem made in.
Megy a suzuki kínai? köze nincs kínához, és ha tudni akarod strapább motor van benne, mint bármely német, francia, amerikai autóban.
És azt hogy érted hogy a 4s volt az utolsó iphone ami jól volt összerakva? Teszteltél már 5öt vagy 5s-t (vagy 6ot) egy rendszeren?"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Lirion
addikt
Az a baj, hogy eleve rossz a hasonlat.. akkor lenne megfelelő az audi-suzuki példa, ha egy felső-kategóriás mobilt egy belépőszintűvel hasonlítanál össze.
Kár is rá a szó, nem érted...
Hogyne érteném, ez presztízs nálad, meg kell mutatnod, hogy van pénzed (ami nyilvánvalóan nem igaz), különben nem vesznek emberszámba. Már egyszer kifejtetted... -
sicli
tag
Buta vagy! Az autós hasonlat a minőségre irányult, nem a kínai vagy nem kínai dologra, de, ha már szavakat kell forgatni, akkor feltételezhetem, hogy az Audi-nál jobb a Suzuki Swift, szerinted! Kár is rá a szó, nem érted...
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
Lirion
addikt
Még jó, hogy a suzuki japán és nem kínai. Mint a lexus, szóval akkor a lexus is egy szar, mert az is japán, mint a suzuki (vagyis szerinted kínai). Vaslogika...
A rendkívül széleskörű tapasztalataidról (mert ugye egy, azaz egy darab kínai telefont már kipróbáltál életedben) annyit, hogy ha beülsz egy bontószökevény 7-es bmw-be vagy s mercibe, arra is vidáman ráaggatod majd a szar jelzőt, mert tényleg az lesz, ez viszont távolról sem jelenti azt, hogy ezek az autók szarok lennének. Iphone-ból is lehet olyat próbálni, ami egy rakás hulladék, de ettől még ez se lesz igaz (bár ez közel járna hozzá ). Egy termékpróba alapján megítélni egy egész nemzetet egy ici-picit nagyképű...
Ha lenne a mai kor igényeinek megfelelő felső kategóriás hardverrel szerelt, méretben és nem szappan formájú androidos telefon, akkor azt vennék!
Xperia z1 compact (ami szintén japán... bocs, kínai, mint a suzuki)[ Szerkesztve ]
-
sicli
tag
Egyrészt nem hátrány, ha nem nyugodt valaki, de egyébként az vagyok, csak nem elégszem meg azzal, ha ha nem dönthetek, de már megint elkanyarodtunk, ez is magyar sajátosság, hogy nem a téma a lényeg, hanem valaki véleménye!
Igen is zavaró az az 1-es. Mindaddig minden zavaró, amíg nem akarom, hogy az legyen, ha megvettem a pénzemért! Biztos ez a legfontosabb számodra ma este?
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
sicli
tag
válasz Cyberpunk #134 üzenetére
Ja, csak akkor ne kényszerítsen rá zsarolással, vagyis ne legyen ott az a k***ott 1-es a beállításoknál.
Hadd döntsem el, hogy akarom-e, hogy megjelenjen, vagy sem. Eddig azt csináltam, hogy töröltem a telót, visszatettem a mentést és két hétig megint nem jelezte, hogy frissítsem. Most már az van, hogy beállításokban kikapcsolom a mobil adatforgalom beállításokra vonatkozó használatát és így nem jelez, mert wifi-re sosem csatlakoztatom. Pár órát szívtam, amikor ki akartam kapcsolni az iCloud-ot, mert ezáltal azt sem engedte, nem volt hálózat, amivel hozzáfért volna, de wifiről ment. Szóval mindenféle szarságot kell csinálni ezzel, nem érezheti magáénak az iPhone-t a gazdája, mert nem tudja testre szabni. Ez így hülye hisztinek tűnik, pedig nem az, kukacos vagyok, de ez van.Androidnál sokkal közelebb áll a szoftver ahhoz, hogy elégedett legyek, de nem megfelelő a méret. Ha méretben és formára ilyen szögletes lenne jó hardverrel, akkor azt venném meg.
-
-
Cyberpunk
félisten
Mondjuk szépen tudott karcolódni az még az üveg hátlap miatt. Tokban meg szerintem mindegy. A szoftver az tényleg romlik, de hát egyre több funkció került bele, meg több készülékre kell optimalizálni. Egyébként én is a bugok miatt váltam meg az 5s-től.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
sicli
tag
válasz Cyberpunk #130 üzenetére
Ebben igazad lehet, viszont akkor velem van a gond. Számomra a prémium tökéletes. Jó kasztni, hibátlan szoftver. Az iPhone 4s volt az utolsó prémium az Apple-től.
-
Cyberpunk
félisten
Mi a baj a készülékek minőségével? Szerintem minden jól összerakott mobil, ami nem műanyag az prémium. Persze ha eltudunk vonatkoztatni arról, hogy a prémium az drága. Nem kéne keverni a prémium jelentését a presztízs, vagy az előbb említett státuszszimbólummal!
[ Szerkesztve ]
-
sicli
tag
válasz Cyberpunk #128 üzenetére
Prémiumnak mondott, mert a hírneve megmaradt, de nem több már, mint egy konkurens gyártó hasonló kategóriás telefonja. Mondom ezt iPhone felhasználóként. Kár belemenni, nem a vita a cél, de az Apple tábor fele elégedetlen, mert hanyatlik a minőség, szoftvert már gyakorlatilag nem is tudnak készíteni, mert folyamatosan hibás.
-
Cyberpunk
félisten
Abszolút prémium kategória, már ha mindent egybe veszünk, de nem keverném össze a prémiumot, a státuszszimbólummal! Az valóban nem az, hiszen nagy tömegek veszik, így nem nagy cucc a birtoklása sem. ellenben annak a Lamborghini mobilnak, amiről tegnap volt hír, na az már az.
-
sicli
tag
Milyen embertől? Audit és Suzukit is gyártanak Magyarországon, mégis a Suzuki a szar, az Audi meg nem. Hiába ott gyártják az Apple-t, kínai attól lesz, hogy kínai találmány, gyártmány, tervezés. Ez a különbség, mert a kínai szar. Bár már nem sokáig, mert az Apple úgy csúszik lefelé, hogy nem lepődnék meg, ha Xiaomi-t vennék 1 év múlva és stabilabban működne, mint az iPhone. Ha lenne a mai kor igényeinek megfelelő felső kategóriás hardverrel szerelt, méretben és nem szappan formájú androidos telefon, akkor azt vennék!
-
sicli
tag
válasz r3dsnake #119 üzenetére
Sajnos az iPhone már rég nem prémium, csak még csak azt hiszik. Mindenféle irónia nélkül, csak a külsőségek miatt van, ha hiszed, ha nem, a befektetők szarba sem vesznek egy olcsó telefonnal, olcsó autóval és nem márkás ruhában. Nem azt jelenti, hogy ezekkel hülye is lehetek, de egyébként nem vesznek komolyan, sőt, bizalmatlanok lesznek. De ezt hagyjuk is, mert a téma nem ez, csak az emberek többsége boldog attól, ha mást piszkálhat (nem te), ezzel látszólag megszűnnek a problémái
Más: Voltam ma 3 Apple üzletben, és az Andrássy úti szervizben is. Említettem, hogy a legzavaróbb, amikor hívnak, felveszed, majd még csörög tovább (iOS 8.1.1). Mindenhol azt mondták nincsen ilyen hiba. Gondolom vezetői utasításra kell letagadniuk (Magyar support). Megmutattam, hogy van ilyen hiba. Kitalálták hülye vagyok, vagyis béna. Mondtam, hogy legutóbb, egy olyan számítógépre tettem az iTunes-t, amin még nem volt. Töröltem mindent a telóról, bekapcsoltam, DFU módban húztam rá a 8.1.1-et újra. Backup-ot nem tettem vissza, a hiba továbbra is fennáll. Konkrétan ebből van elegem, hogy rossz, nem javítják ki, emellett letagadják és mi vagyunk a hülyék. Ezt követően megcsinálták Ők is ott a szemem előtt, hogy majd az okos Apple szakember megoldja. Nem oldotta meg. iPhone 6-on is kipróbáltuk, ott is jelentkezett a hiba. Szóval annyira nem hiba, mint az i5 esetében, hogy kopott 1 hét után. A hibák tolerálhatóak, ha javítják, de a hülyének nézés marhára bosszantó!
-
sicli
tag
válasz Rickenstein #115 üzenetére
Sznobság miatt. Ha az ügyfelek nem drága telefont, drága autót és drága ruhákat látnak, akkor rosszul ítélnek meg. Marhaság, de beteg világ ez és manapság csak a külsőségek döntik el ki vagy, sajnos.
-
ctvagyok
őstag
válasz szupermacs #121 üzenetére
ez jó volt
Csak vigyázz, mert az aranyrúd az nehéz lesz a zsebednek -
Lirion
addikt
válasz r3dsnake #119 üzenetére
Ha ezt a samsungról írtad, nem tudom eldönteni, hogy csak ironizálsz, vagy ezt tényleg komolyan gondolod.
szupermacs
Csak óvatosan, mert még rákényszerítenek, hogy a plust vedd, azt meg zsebre se tudod vágni.. Bár ez meg azért jó, mert így muszáj leszel mindig látható helyen hordani/tartani, így mindenki rögtön látja, hogy te megengedheted az iphonet magadnak.[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
Én már nem merek ilyet kérdezni, mert még rafogják a személyeskedést.. De mit vársz egy olyan embertől, aki kifizet 70.000 Ft felárat csak azért, hogy ne egy kínai márkás telefonja legyen, hanem koreai...
-
szupermacs
veterán
Fontos ember, fontos telefonnal, fontos dolgokkal. Ez nagyon fontos, sose felejtsd el.
-
sicli
tag
válasz gergobox #113 üzenetére
Igazad van, a 3,5 volt a jó, de az 5s a súlya miatt jobb nála, főleg nyáron, amikor csak rövid nadrágban vágom zsebre
-
gergobox
tag
Napokban valtottam i5-rol iPhone 6-ra es telleg nehez megszokni a meretet.. En csak arra lennek kivancsi, hogy a Plust hogyan lehet megszokni..azt mar zsebre nem rakja az ember.. amugy meg a 3.5 coll volt a legjobb, a 4 collt is csak muszáj szulte..
-
sicli
tag
Értelek és persze mindenki azt csinál, amitől jól érzi magát. Én annyit írtam, hogy számomra a telefonálás az elsődleges és az ennél nagyobb méret kényelmetlen. Rajtam sokszor meglepődnek, én nem ugrálok a vevőnek, ha nem tetszik, majd jön más, egyébként is múlt hétvégén volt a NATGEO-n egy műsor, hogy a bunkók sikeresebbek Na ez csak vicc, mármint a műsor valós, csak a bunkóságom része!
Az viszont akár más számára leminősítő, de a véleményem, ha menet közben nyomkodja és nem néz előre, én szándékosan nem fogom kikerülni, a rekordom egy nap alatt 4 mobil kiejtése más kezéből.
-
-
legenda
válasz Cyberpunk #107 üzenetére
nyilván, de arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül csak marhaságokat lehet csinálni a telefonnal, bár már az is erősen megkérdőjelezhető, hogy akár a facebook is marhaság, mivel elég sokrétű lett, sokan ott tartják akár a napi kapcsolatot is, amolyan sok az egyben lett.
sicli; én nem ügyfelek tekintetében írtam, legalábbis nem direktben, vagyunk x fő egy csapatban, körlevélben jönnek különböző megkeresések, amiben vannak alkalmi munkalehetőségek meghatározott feltételekkel, illetve különböző megvásárolható cuccok is leírásokkal és képekkel - olyan műszaki termékek, amiknek a leírását és képét amúgy nem egyszerű megtalálni a neten, illetve egy típus többféle kialakítással...stb rendelkezik, így még a típus ismerete is kevés, kell hozzá a kép -, és bizony a reagálási sebességen múlik, hogy ki melyiket tudja megkaparintani magának annak függvényében, hogy milyen gyorsan csapott le rá, ha az számára épp megfelelt.
én tiszteletben tartom a kis kijelzős és ahhoz kapcsolódó méretű telefont használókat - magam is tartoztam közéjük többször is, talán fogok is még, ha a sors úgy hozza -, de ők is tegyenek így az ellentáborral, és ne minősítsék az alapján, hogy miként használják a nagyobb méretű telefont, milyen tartalmakat fogyasztanak a készüléken, miként élik az életüket...stb.
aki például engem lát, hogy a westend city center valamelyik kajálós helyén még kaja közben is a telefonomat pötykörészem, az arra is gondol, hogy valóban sürgős és épp sikerült lecsapni valamire, amiből anyagi hasznom származik, és néhány perc elteltével talán már késő lett volna? mert ilyen is van ám!
van igény a kis telefonos méretre, de még inkább a nagy(obb)ra, amit az is bizonyít, hogy korábban is sokan pártoltak el csak emiatt az iphone használók táborából, illetve emiatt készült el az iphone 6 és 6 plus, és azok eladási számai is tükrözik a valóságot, illetve az igények arányát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CoDWaW07
őstag
+1 szerintem is jó lenne a 2 telefon külsőjét ötvözni,:
az eleje lekerített mint az iPhone 6-nak, és a hátulja pedig olyan mint az 5S-nek.●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
sicli
tag
Én is ügyfelekkel foglalkozom nagyon régóta, de olyan sürgős email még sosem volt, ami nem ért volna rá amíg gép elé nem kerülök. Ha ennél sürgősebb, akkor menjen máshoz, én nem vagyok hajlandó átvenni a rohanó világ ritmusát, de szerencsére olyan dologgal foglalkozom, vagy úgy csinálom, hogy közös érdek legyen és, aki nem érti meg, hogy nem azonnal, az nem az én emberem.
Kinek mire van szüksége, én nem bántok senkit azért, mert nem a kisebb méretű készülékeket kedveli, tiszteletben kell tartani, hogy számomra felesleges, hogy majdnem PC-t varázsoljunk a telefonból. Egyébként az 5s-en be van állítva nekem is az email, de kimenő levél nincsen benne, annál több olvasatlan. Én ezt szeretem és ennyi.
4GB internet van az előfizetésemhez, legutóbb 3,77 maradt meg. Ez nem azért van, mert hülye vagyok, hanem sokkal fontosabb dolgaim vannak az életben, pl. élni A mai fiatalok persze más, teljesen függők. Bevásárlóközpontban látsz egy párt, vagy 2 barátnőt mondjuk, 10-ből 7-nél tuti az van, hogy egymás mellett ülnek és a telefonjukat nyomkodják. Szerintem ez a beteg, de Ők nem tudják milyen nélküle, hiszen ebbe születtek bele.
Kár is ragozni szerintem, a lényeg, hogy van igény a kis méretre, még akkor is, ha vannak olyanok, akik a tudásának a 90%-át nem használják. Ismerősöm nemrég cseszett le, hogy nincs bekapcsolva az iMassage, konkrétan évek óta. Minek? Nekem az nem fontos és ne kezdj ezen lovagolni, mert az iMassage volt a lényeg, hanem a példa.
-
legenda
nem csak marhaságok varázsolhatják el az embert, hasznos dolgokra, de akár munkára is használható a 5" és felette kijelző, és úgy már teljesen más megvilágításba kerül a nagy(obb) kijelző, és úgy már pont a kis méret lehet a kompromisszum...
egy példát írok csak, ami engem érint; van az a fontos e-mail, amire azonnal, de legalábbis nagyon gyorsan válaszolni kell, ráadásul úgy, hogy sokszor a mellékletben szereplő képek alapján kell dönteni.
pénzről van szó, így megtettem ezt az 5s használatával is - mert a mobiltelefon mindig nálam van, de az nem opció, hogy notit...stb mindig hurcolásszak magammal -, viszont előtte két 5" kijelzős telefonom volt, azokkal praktikusabb, jobban kezelhető volt a dolog, nem beszélve a jelenlegi 5.7" kijelzős telefonomról.
járok továbbá routereket...stb beállítani, és akkor sem mindig viszem magammal a notit, végszükség esetén 4" kijelzővel is megcsináltam - már ha nem ac szabványról is volt szó, mert azt az 5s nem tudja -, de sokkal kényelmesebb most az 5.7" esetén.
ér ennyi kompromisszumot, sőt, netezni sokkal jobb 5" és felette, mint a 4" kijelzőn.
egy kézzel valóban sokkal egyszerűbben és jobban használható volt számomra is az 5s, mint a 5" és feletti kijelzős telefonok, de sokkal több érv és tartalom szól már a nagyobb kijelzők mellett, így ha valaki szélesebb körben kihasználja a telefonját, akkor több előnye származhat a nagyobb méretből, mint hátránya a kezelhetőség és hordozhatóság okán.
érthető, ha valakinek elég a 4" és a hozzá társuló telefonos méret, az viszont nem, ha a nagyobb kijelzőn jobban használható tartalom kapcsán csak a facebook meg az ilyen marhaságok jutnak eszébe.
androidos fronton pláne nincs 4" környékén jó csúcstelefon, 4.6" a minimum és a készülék mérete is meghaladja az 5s-ét, de wp és ios fronton is az már a helyzet, hogy a legjobb specifikációval a nagyobb készülék rendelkezik, így akaratlanul is rákényszerül az ember a nagyobb kijelzőre/készülékre, ha a legjobbat akarja.
abban is szinte biztos vagyok, hogy ha az apple piacra is dob a későbbiekben a 6 és 6 plus mérete (kijelző és telefon mérete alapján is) alattit, azokban sem lesz adott minden jóság a nagyokhoz képest.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sicli
tag
Nem azért, mert Jobs azt mondta, de tényleg ez a használható méret. Hiába átérem lapát tenyeremmel az S5 mini-t pl., vagy az alpha-t, de kifordul a kezemből, az Alpha annyira nem, de a többi egy szappan.
Megértem, hogy az emberek többségét elvarázsolja a facebook meg az ilyen marhaságok, de én telefonálásra és SMS-re használom a mobilomat. Nem nyomkodom, ha a járdán megyek, nincsen olyan fontos üzenet, amit meg kell néznem félbe szakítva a járdáról történő tömegből a menekülési tervemet.
Legjobb volna számomra (és pár hasonló embernek) 6310 kasztniban kicsit nagyobb kijelzővel és a mai kor igényeihez közeli szoftverrel rendelkező telefon. Matt, nyomógombos, használható. Jelenleg i5s van, vehettem volna i6-ot, de minek? Csúnya, (állítólag) a keretben mozog a kijelző, a 8-a szoftverről ne is beszéljünk. Igen is indokolt a 4"-os készülék. Ha lenne normális androidos ebben a méretben, akkor vennék. Alpha tökéletes lenne i5s méretben, de pont abban a méretben.
-
Cyberpunk
félisten
-
judas13
addikt
válasz Cyberpunk #99 üzenetére
Megyek vissza a 3.5-4 coll kategóriába.
Szép volt, jó volt, napi szinten használni, zsebekből kiszenvedni, hova is tenni- már nem volt (olyan) jó.
Egy no name 3.5 collos régi telómmal nosztalgiázom itthon , hogy mennyire zsebbarát, kézváltás nélküli használata volt meg egyebek.
Így eldöntöttem, hogy visszalépek - amíg nem jönnek a feltekerhetős, összehajthatós mobilok."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Matada2.3
veterán
Nem lenne rossz ötlet, ha visszajönne, de ennyi iPhone már lehet sok lenne, mármint nem olyan mint régen...
Finn the human
-
veterán
Nah a sok síros: "Miért ilyen nagy az új iphone? A régi pont jó méret volt." Most örülhet lesz nekik újra "pont jó" méret...
-
sicli
tag
Teljesen mindegy szerintem, mert nem ez a téma Továbbá harmadszor leírom, ízlés kérdése, nekem rossz volt a tapasztalatom. Nem tudom egyébként a típusát, csak azt, hogy kínai és ez épp elég volt.
-
Csapoati
nagyúr
A hivatalos eredmények után zárult le, tehát a statisztika elkészületekor a Xiaomi volt a 3. (meg én nem is vonnám egybe a Lenovo és a Moto eladásait úgy, hogy semmi közük nem volt egymáshoz előtte - marketingnek jó, persze).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
r3dsnake
nagyúr
Nah ma megnyomkodtam az i6-ot és az i6+-t. A Plus egy vicc kategória, szóra se érdemes részemről, viszont az i6 kellemes. Megvárom, hogy kijöjjön a 6S és majd kiderül mire fogok váltani.
-
sicli
tag
Értem mit mondasz, de nekem az a fontos, amit megtapasztalok, nem a cikkek és a statisztikák. Amikor használtam, konkrétan gyenge volt, ezért ez a véleményem. Hiába tesznek bármit is, a kínai kínai marad. Mármint kínai találmányra gondolok, mert hát ez is csak egy utánzata valaminek jó marketinggel, rosszabb minőségben.
No, de ne térjünk el a témától (iPhone), mert, mint írtam már, ízlés kérdése. Az, hogy mi legnagyobb, vagy más statisztika, egyáltalán nem mérvadó, csak az, hogy másikhoz képest hogyan teljesít.
Egyébként gyűlölöm az 5s-t, de muszáj azt használnom, mert más nem kényelmes 1 kézzel, de az apple hozzáállása és szoftvere a béka segge alatt van.
Egyébként pont ezt írtam! Aki 130e Ft-ot szán egy felső kategóriásnak hazudott készülékre, az a tábor fogja megvenni. Nem kell, hogy az apple, vagy a samsung ennyibe kerüljön, mert inkább megveszem azt, mint egy kínait. Persze, ha kevesebbért kellene vennem, akkor lehet, hogy megfontolnám, de azt sejtem, inkább egy olcsóbb Samsungba ugranék bele
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Apple, Samsung, Xiaomi, Lenovo a sorrend. El kéne felejteni a kínai = szar sztereotípiákat.
Csak egy kis olvasnivaló egy felsőkategóriás Xiaomiról. 130-140 ezerért mit kapsz a Samsungnál és az Apple-nél? Érdemes ezen elgondolkodni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sicli
tag
A statisztikák nem jók semmire. 3. legnagyobb mobilgyártó? Nem cinikusan, komolyan kérdezem, vagyis feltételezem, hogy a sorrend: iPhone, Samsung, Xiaomi? Már bocs, de, ha igaz, hogy a 3. legnagyobb, akkor is inkább Sony-t vennék, ha az első kettő között nem tudnék választani.
Talán azért lehet a 3. legnagyobb, mert sokan nem szánnak rá annyi pénzt, mint egy Samsungra, vagy iPhone-ra, ezért beérik a Xiaomival is. Nyilván, ha lenne pénze mindenkinek jó telefonra, akkor azt vennének! Elvégre autóból az Opelt is sokan veszik, meg a Suzuki-t és lehet, hogy Mercedesből nem gyártanak annyit mennyiségre! Na mindegy is, ez vitát nem ér, ízlések és pofonok, de amikor én kipróbáltam ilyen kínai szart, akkor nagyon gyengén teljesített. Az ára miatt kelendő...
-
Csapoati
nagyúr
ezért nem vennék xiaomit vagy ehhez hasonló eldobható mobilt
Óriási! (gy.k.: Xiaomi a 3. legnagyobb mobilgyártó (okostelefon) cég, nem véletlenül)
#88: Ja, én értem mire gondolt (a totál noname-ekre), de a Xiaomi pont nem ez a kategória. Egy Redmi 1S is agyonveri szinte az egész középkategóriás konkurenciát.
[ Szerkesztve ]
-
sicli
tag
A kínai noname szarokban a 8 magos proci gyakorlatilag gyengébb, mint egy Samsung S2 hardvere, próbáltam, ezért nem vennék xiaomit vagy ehhez hasonló eldobható mobilt
-
sicli
tag
-
mikej95
aktív tag
Kisebb képátló és a telefonba bukócsöveket szerelnek, hátha úgy jobban bírják majd a hétköznapi használatot.
Ha gyengébb/régebbi vas lesz benne az pedig a legalja lesz. Az iPhone 6 és 6+ban is 2 éves hardver van. Ennél régebbit már a legutolsó noname kínai cuccba se tesznek.
[ Szerkesztve ]
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
zdanee
őstag
Ha vissza is hozzák, nagyon valószínű, hogy a C-hez hasonlóan egy butított verzió lesz, gyengébb kijelzővel, 1-2 generációval korábbi processzorral... forrás? Nincs, csak az Apple korábbi gyakorlata (pl iPad mini, iTouch 2, iTouch 5, ...).
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Csapoati
nagyúr
En meg az arany kozeputat valasztottam mindkettonel (4,5" es 8"). Pont jok mindenre es nem batar nagyok. De egy 4"-os i6C szerintem tovabbra is nagyot utne es talan nem is kannibalizalna a ket nagyobb telojukat.
-
halkow
őstag
osztom (#34 ) joey20 véleményét
" a legoptimálisabb a kis
telefon nagy tábla kombó"nem lenne rossz újra egy kompakt bivaly erős iphone
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Püpi
tag
válasz Krugszvele #42 üzenetére
Üzleti kategória miért a blogba írogat, miért nem a tőzsdét bújja?!
-
sicli
tag
Ja, lehet igazad, de nem fogadom el a kifogásaikat! Mindig is azt mondták, hogy az iPhone azért a legdrágább, mert meg kell fizetni a minőséget, a szoftvert. Jobs után nincs minőség és az Android szintje alá esett az iOS, tehát indokolatlan az egész!
- iPhone kopott, a válaszuk az volt, hogy nem hiba, mert festve van! Ha az Audim kopna 2-3 hetes korában, ami szintén festve van, azonnal kijavítanák!
- iOS 8 állandó hibákkal jött ki, még hónapokat kell várni, hogy kijavítsák azt is, hogy hívnak, felveszed és még csörög egyet. Feltéve, ha meg tudják oldani, mert ebből a baki sorozatból ítélve szakemberek már ott nincsenek.Szeret(t)em az iPhone-t, de kénytelen voltam lecserélni, mert sajnos az android jelenleg stabilabban működik nekem. iPhone 5s-t eladtam, vettem 6-ot, de az még rosszabb volt. Kijelző fél mm-t mozog a keretben fel-le, gariban azt mondták, ez ilyen. Support kuka! Szoftver megint csak kuka, apple mondhatni kuka.
Még annyi, hogy hibák előfordulnak, de az iOS7 óta csak a hiba hegyek és elszállt a bizalom, kb. most egy kínai Xiaomi szintjén van, hiába az alma logo, ez tény, csak a fanatikusok még nem fogadják ezt el Sajnálom, hogy tönkretettek egy mondhatni jó terméket.
-
Lirion
addikt
A hatuljan levo voros csik a fekete telefonon borzasztoan nez ki.
Hát ez roppant érdekes, mivel a színekkel foglalkozó szakemberek egyetemleges véleménye az, hogy a fekete és vörös rendkívül jól passzol egymáshoz, elegáns és előkelő színkombináció.
Gondolom, az iphone 5c pink kiadása számodra maga a megtestesült tökély, amely olyannyira távol van a borzasztó megjelenéstől, mint Quasimodo Adonisztól...Egyébként ha megjelenésbeli összehasonlítást szeretnél, akkor azonos árkategóriát vegyél alapul, mert egy olcsó, belépőszintű cucc soha nem lesz olyan esztétikus, mint egy premium termék (a luxus meg sokszor azért gusztustalan, hogy minél hivalkodóbb legyen...).
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Aránytalanságról volt szó, nem olyan telefonokról, amik szimplán nem tetszenek neked. Meglepő, hogy Samsung is volt közte. Nahát... A Sharpot elfogadom aránytalannak, az LG-nek inkább érdekes a koncepciója.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
vele sem feltétlenül lenne sokkal jobb, vagy csak más kompromisszumok árán, például nem engedne betenni néhány új funkciót.
újabb és újabb funkciók az új ios (fő)verziók megjelenésével, amik okán több és több hibalehetőség adott.
az ios 8-hoz képest fapados ios 6 emiatt kezelhetőbb volt adott szempontból - bár a javításokat nézve, ott is volt már bőven (al)verzió; link -, illetve akkor még kevesebb eszközre is kellett optimalizálni, de mostanra ez pláne megváltozott, aminek hozadéka van, sajnos negatív jellegű is.
a 8.1.1 már nem kimondottan problémás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sicli
tag
Már csak a szoftveren kell javítani és rendben is lehet. Jobs után sajnos ez lett az apple fekete báránya, mert az ios7 is csak 6-7 hónap foltozgatás után volt elfogadható, az iOS6 szintjét meg sem közelítve. A 8 pedig konkrétan katasztrófa. Ma már csak bénáznak
-
Touch-ko
őstag
`Ilyenre tudsz peldat mutatni, vagy csak sima trollkodasnak fogjam fel?`
Listat?
Rendben, ime egy par ami szerintem borzasztoan nez ki: JAh es nem trollkodaskent irom, hanem hogy epp az ellenkezojet bizonyitsam elozo allitasodnak.
Elsokent ide sorolnam az LG Intuition-t.. Borzaszto csunyaHTC EVO 4G LTE. A hatuljan levo voros csik a fekete telefonon borzasztoan nez ki. Hiaba a kihajthato kar, amit tamlakent lehet hasznalni, nem segit rajta.
Samsung Galaxy S3: Csunya gombolyitett hatlapja miatt nem tetszik illetve tul lekerekitett a negy sarka is.
Ide vehetnem az egyseg Samsung-ok nagy reszet is, hiszen hasonloak. Pl Samsung Galaxy Young,
Esetleg van a Sharp-nak is a nagy keret nelkuli is bar nem jut eszembe a neve.
-
Touch-ko
őstag
válasz Rickenstein #39 üzenetére
Ha ez a huzogatos ujjlenyomat olvaso ami az esetek jo reszeben egyaltalan nem mukodik, akkor inkabb ne.
Nem egy cikkben olvashatod, hogy az Apple megoldasa a legjobb ezen a teren..`. Azonkívül, hogy nagyobb lett a készülék és gagyibbak lettek a szélek, mint az 5s-nél, nem változott semmi a megjelenésen. Uncsiii`
-En iPhone5-rol valtottam 6-ra, a baratnom 5S-t hasznal, es bizony nem gondoljuk ugy, hogy igazad lenne..
-
judas13
addikt
4s-t veszek mivel nekem kifejezetten ez a 3.5 coll méret jön be..ezekket az 5-6"-os lapátokat nem tudom használni, megszokni...sokan örülnének frankón egy emberi méretű modelnek ami újra visszatérne a piacra..
Meg iPhone nekem még nem készîtett szebbet ennél
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
törölt tag
No offense, de unalmas már ez a pisztolyos duma... nem tőled, hanem úgy általában. Az ember vesz egy készüléket, aminél a legkevesebb kompromisszumot kell kötnie az elképzeléseihez képest (és ami alkalmasint nem szórakoztatóközpont, hanem munkaeszköz neki), aztán amint leírja az észrevételeit, jön valaki, hogy "Akkor minek vetted meg?" Mert muszáj, azért. A hozzászólásomban meg ott volt, hogy "szvsz" meg "a magam részéről", szóval kéretik ennek megfelelően kezelni.
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon remelem, jon meg 4"-os modell az aktualis friss hardverral.
-
Cannabis7
senior tag
válasz marositech #4 üzenetére
ki kényszerített?
Egy 5s miért rosszabb mint egy 6? szerintem egyáltalán nem, csak gondolom mindenáron a legújabb kell neked is.[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz #40359168 #53 üzenetére
Gondolom, senki nem tartott fegyvert a fejedhez, hogy válts 4,7 colra.
Steve Jobs-nak pedig nem volt igaza, max mondott valamit, ami az emberek egy részére igaz. Én vidáman kezelek fél kézzel fogásváltás nélkül egy 5 colos telefont, pedig nincs nagy kezem se. Ettől persze nem gondolom, hogy nincs létjogosultsága egy 4 colos telefonnak, mert igenis van, de azt is el kéne fogadni, hogy sokaknak pont a nagyobb telefon lesz a kényelmes. A magam részéről még 4,7 colos telefont se vennék már, nem hogy 4 alattit...
-
Krugszvele
senior tag
válasz fogtunder #48 üzenetére
Nem véletlenül van így felpörögve a tok meg fóliapiac, nem is nagyon ismerek olyat, akinek ne lenne tokban az okostelefonja. Három ember van az ismerősi körömből összesen. Ha ismerek 100 embert, akinek okostelefonja van, akkor ez kemény 3%-os arány!
Szóval ha így fogjuk fel, akkor a 3% szívott a kilógó kamerával, de abból több mint a felét nem érdekli, tehát marad 1%
-
Badb0y
addikt
ezazezazezaz, akkor lecserélem az i5-öt, ha nem akkor váltok másra Gyűlölöm a 4-nél nagyobb telefont, még a 4-et is.
Jimmy66: pontosan
[ Szerkesztve ]
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Jimmy66
senior tag
4" a legjobb méret...
-
törölt tag
Én nemrég váltottam 4S-ről 4,7 colra (nem i6-ra), hát mit mondjak, inkább lenne az a jól megszokott atombiztos fogása a készülékemnek, mint ez a plusz 1,2 hüvelyk kijelző, amitől annyira azért nem lett jobb a felhasználói élmény, viszont a viszonylag nagy kezeim dacára is rendszeresen fogást kell váltanom vagy be kell segítenem ballal. Szóval ha jövőre kijönnek egy 4,7 colos készülékkel, megfontolom a visszatérést, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel. Semmi imádat meg ilyesmi, de szvsz Steve Jobs-nak rohadtul igaza volt a 3,5 hüvelykes dologgal, én meg hiába utálom még azt is, aki elkezdte ezt a tepsiőrületet, ha mostanra mindenki beállt a sorba, beleértve az Apple-t is. A magam részéről azt se bánom, ha nem iOS fut a telefonomon, csak legyen megbízható, gyors és kicsi.
-
azopi74
addikt
Érdekes, én meg pontosan fordított utat jártam be, kis telefon, nagy tablet-tel, aztán minkettő használhatatlan volt utcán (egyik túl kicsi, másik túl nagy) , aztán jött a nagy telefon, kis tablet, ez már egy fokkal jobb, de a végső megoldás egy phablet lesz (Meg persze valami convertible vagy hibrid ultrabook a nagy tablet és laptop végső kiváltására, de az nem ultramobil használatra )
-
xtremez
aktív tag
Én nagyon örülnék neki! 4S-em van most, így még az 5S bőven jó lesz váltáskor, de utána is maradnék ezen a méreten.
-
Csapoati
nagyúr
Egynek elfogadom. Az elterjedtebb markaknal viszont nem divat az aranytalansag. Hozzatennem, hogy nekem ez a Sharp is tetszik, felulre minek kell kava amugy is? Ha a keszulek tetejen van a hangszoro, total felesleges.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Krugszvele #41 üzenetére
én amúgy is raktam rá egy vékony PU tokot, hogy elkerüljem a külsérelmi nyomokat, így máris nem lóg ki.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
echte
csendes tag
Jelly Bean meg a háttérben röhög rajtuk
-
Csapoati
nagyúr
"valami torz aranytalan androidos csodamasinara hasonlitana.."
Ilyenre tudsz peldat mutatni, vagy csak sima trollkodasnak fogjam fel?
Egy 4"-os 6C-t szerintem zabalna a nep, persze az 5S-nel nemileg alacsonyabb aron, vagy azt kivezetve.
[ Szerkesztve ]
-
Kinder
senior tag
Jaja, nem is ártana, nekem is marad az 5S, mivel nekem nem kényelmes a 6-os. A plus meg vicc, tabletnek kicsi, telefonnak nagy.
És még a designt is elszabták, főleg a hátlapon nem is kicsit. -
MartOOn
addikt
A Touch ID valoban jó. Sőt. De a 6plus akkor is egy horrorisztikus baszottnagy batár. Indokolatlanul nagy. Es vicces hogy kb annyi volt a tervezese hogy paintben toltak a sima 6-ra minden iranybol 120%-ot kb eees kész. Na eeez kinai módi.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Krugszvele
senior tag
válasz Rickenstein #39 üzenetére
Uncsi? Üzleti kategóriában nem izgulni akarok, hanem hogy minden működjön mindig.
Ehhez hozzáadva, hogy még jól is néz ki, nem hiszem, hogy lehetne több kérésem. -
ctvagyok
őstag
Biztos kijön majd az iPhone mini, mert az is fel kell talániuk.
De nem hiszem, hogy az 5S szolgálati ideje alatt. Nem is tudom, kinek nem elég az 5S hardvere manapság. Mert értem, hogy kell az epénisznek, de még legalább egy évig meg fogja állni a helyét a telefon. De lehet két évig is. -
Rickenstein
senior tag
Ha igazán nagy dobást akart volna az Apple, akkor a TouchID-t megcsinálja a képernyőre. Mondjuk valami ilyesmire gondoltam. Így elég vérszegény az új design. Azonkívül, hogy nagyobb lett a készülék és gagyibbak lettek a szélek, mint az 5s-nél, nem változott semmi a megjelenésen. Uncsiii
PS C:\>_
-
laci_csk
senior tag
-
dreamdancer
őstag
válasz Plazmacucci #15 üzenetére
"Hat col alatt minden csak játék"
Ja, a csajok mind ezt mondják, meg hogy ők nem játszani akarnak.
Nem a lényeg a fontos.
-
Flind
senior tag
"mint tudjuk a Touch ID a legjobb ilyen megoldas"
Mármint szerinted. Szerintem a legrosszabb. Alapból a fizikai gombokat nem szeretem, sokkal kényelmesebb csak hozzáérni valamihez, ha meg csak egy van belőle, mint itt, az igazi szenvedés. Én az on-screen gombokat szeretem. Az ha kell ott van, ha nem kell nem, és olyanra szabom amilyenre akarom, meg a telefon is sokkal jobban néz ki tőle szvsz.Az meg hogy emiatt ilyen bazi nagy a káva, egy vicc. Meg tudnák csinálni ha akarnák.
Szerk: Benéztem, közben rájöttem hogy a Touch-ID-t nem egyenlő a navigáló gombbal. Akkor az semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Szvsz az 5S még kb. 2 évig forgalomban lesz.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
joey04
titán
Szerintem tuti kamu, sajnos.
Én 4"-ról indultam, aztán lett kicsivel nagyobb (4,7"), majd kipróbáltam a phabletet (5.7"), majd a kis telefon nagy tábla kombót (4" + 10"), majd ismét csak a kis telefont. Ezek közül a legoptimálisabb a kis telefon nagy tábla kombó véleményem szerint. Már az 5s féle 4" is éppen csak kezelhető egy kézzel fogásváltás nélkül, a 4.7" még annyira sem, így nekem ha a kis telefon nagy tábla kombó valamiért kiesne, akkor már inkább phabletet vennék, mert az is kétkezes mint a 4.7", de az már ha kompromisszumokkal is, de ki tud váltani egy táblagépet, ahogy azt a tablet eladások visszaesése (vagy bizonyos esetekben "csak" a növekedés ütemének drasztikus visszaesése) jelzi is. Szerintem a legoptimálisabb (sorry erdoke ) felhozatal az lenne, ha lenne egy 4"-os telefon, egy 5.5" körüli phablet, meg a 10"-os tábla. A 4.7"-os telefont, meg az iPad minit lehetne kukázni. -
Cyberpunk
félisten
Nem mindenki szeret táskával rohangálni, és a bő gatyákat sem favorizálja mindenki. Kényelmes egy kezes használatról meg ne is beszéljünk! Ennyit a játékról.
-
Cyberpunk
félisten
Van még remény akkor.
-
szupermacs
veterán
Jelly Bean?
-
elmepocok
tag
Aztán még kell egy 4,2", egy 4,5", egy 5" meg egy 6" és lassan utolérik a Samsungot!!
-
Touch-ko
őstag
Am az eladasokbol kideul iden, hogy hany 5S-t adnak el. Ez alapjan ki lehet szamitani, hogy van-e valos igeny 4``-re.
-
Touch-ko
őstag
Azert lett ekkora, hogy alul elferjen a Touch ID, mint tudjuk a Touch ID a legjobb ilyen megoldas. A felso resze meg azert kellett, hogy aranyos maradjon a keszulek (alul-felul egyforma meretu a keret) illetve, hogy nezne ki, ha a sima 6-os aranyosan lenne kialakitva a 6+ pedig valami torz aranytalan androidos csodamasinara hasonlitana..
iPad-nel, valamint iPod Touch-nal is megfigyelheto ugyanez az arany.
-
szekra
addikt
6s kéne 5s méretben, viszont vagy egy új designban, vagy egy, az 5osokhoz hasonlo stilusban.
-
MartOOn
addikt
Jelly Bean kiröhögi a 6plust. van is min derülnie. az egy bődületes tepsi, mintha egy 6 éves tervezte volna. Vicc kategória.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Paul119
addikt
nalam az z1 mar a hatart surolja egy kezes haszanaltban jo oke boszme nagy kavaja van de jatek kozben legalabb nyugodtan foghatom es nem a kijelzobe nyulok bele mint asszony g2 minijen , az viszont mar nalam a kicsi kategoria
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Döglött Róka
veterán
Orangutan kezzel lehet. Nekem a 4,5 az idealis.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
mregyket
csendes tag
válasz ///Krisz\\\ #17 üzenetére
A jellybean figura engem is meglepett. A másik oldalra már csak egy nyalóka kellene!
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Telefonra és néha emailre meg mapsra vettem a 4s-t. Erre pont tökéletes, hogy kicsi, a kezem is kicsi. Minden másra ott a 27".
4"-ban van az a szint ami pont kifér. Nálam a 4.3" is sok volt régen.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
erdoke
titán
45 négyzethüvelyk alatt minden kijelző szánalmas lőrés, kulcslyuk, szükségmegoldás.
A legjobb aláírás a héten
-
///Krisz\\\
senior tag
miért vigyorog ott egy jelly bean?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
iwii
csendes tag
Élőben nagyon szép a 6-os, jobban tetszik, mint az 5S, de a méretei miatt sajnos kiesik (a 6 plus-ról meg már ne is beszéljünk).
Ha kialakulna jövőre az optimális termékpaletta, elképzelésem szerint így nézne ki:
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Classic[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hat col alatt minden csak játék
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nord_
veterán
válasz tothmaxy182 #5 üzenetére
el kéne felejteni az alsó gombot
Az érintőképernyős éra legnagyobb baklövése lenne a TouchID megszüntetése. -
marositech
senior tag
válasz PowerBuldog #10 üzenetére
Nem, már...ha olvasod a blogom, leírtam...
(Nem akarom kidobni az Ikon 200 LTE előfizum)Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Márko88
aktív tag
Nekem van olyan rokonom, aki sima 4-es után 5s-t vett, mert nem kellett neki nagy kijelző és a 6-os túl nagy volt neki.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Legendd
senior tag
válasz tothmaxy182 #5 üzenetére
Egyébként érdekes, de még az iPhone 6 elmegy, a 6 Plus lesz annyira nagy, hogy pl. egy G3 mellett ergonómiai bakinak tűnik az egész telefon. Viszont én régen abszolút ezt a 4-4,3 hüvelyket preferáltam, manapság pedig ránézek ezekre a kijelzőkre és nagyon kicsinek tűnnek, mivel lassan mindent telefonon csinál az ember és egyszerűen kényelmesebb a szemnek, ha nagyobb panelen látja a dolgokat. Persze ez is szubjektív.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
PowerBuldog
veterán
válasz marositech #8 üzenetére
csak 2 évente vagy "kényszerítve"?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Drughi1897
csendes tag
Kényszerből...
-
student
őstag
"kényszerből vettem a 6-ost"
oh sweet 1st world problems
-
tothmaxy182
őstag
Az iPhone 6-ból is majdnem lehetne egy akkora telefont faragni, mint az 5s volt (talán csak 1-2 milliméterrel nagyobbat) ha a keretet minimalizálnák. Csak akkor el kéne felejteni az alsó gombot.
Mediamarktban tapogattam a 6 Plus-t, és leesett az állam, hogy az mekkora egy orbitális tepsi. Sajnos arról is elsősorban a keret tehet. Lenne mit tanulni mondjuk az LG-től...Minden szavam magánvélemény!
-
marositech
senior tag
Végre...kényszerből vettem a 6-ost, szívesen visszatérnék a sima 4 hüvelykes méretre. Persze, akkor ha a HW is olyan...
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
fogtunder
nagyúr
szerintem csak ránéztek, mennyivel kevesebb 6 Plus ment el, mint 6 egyébként sok hardcore Apple felhasználó még a sima 6-tól is idegenkedik tapasztalataim alapján, szóval lenne létjogosultsága.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
kristof83
aktív tag
A képen is jól mutat egymás mellett a 3 méret!
Egy 3 méretből álló és nagyjából azonos belső tulajdonságokkal rendelkező iPhone paletta minden igényt lefedne, teljesen logikus döntés lenne. Csak le kell cserélni az 5S házát a 6-oséra kisebb méretben a jövő ősszel érkező frissítéskor. -
Ricardo
titán
Lassan kialakul egy egész termékcsalád.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest